| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? u Društvo forumu; zašto, za to jer cure na koje drkamo su "vrlo skupe" za održavati (izlasci, automobili, kuće) ... |
| | #391 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 21-07-06 Lokacija: LOKVE - Bivša balkanska Godina: 29
Poruka: 1,350
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? zašto, za to jer cure na koje drkamo su "vrlo skupe" za održavati (izlasci, automobili, kuće) zato "volimo" one koje manje koštaju, a drkamo na ono što ne možemo imat. (što zbog novaca, što zbog izgleda (nas)) Ja bi recimo bio najsretniji da oženim Moniku (bilo koju kravić, belluci) a zašto ne mogu... (nisam mamić, niti izgleam na nešto extra)Možda da sam plemić ili cristiano ronaldo, ili štajaznan..., i da imam žena ko kenje, ne bi bacao drkicu... nego bi ševio te iste ... Suma sumarum, drkamo na one koje ne možemo imati... |
| | |
| | #394 (permalink) |
| No End In Sight | Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? Pa ja npr ne bi bio sretan da ozenim Monicu Belluci... Ima mnogo ljepsih , normalnijih cura sa kojim moze biti super i bez novca, auta itd... Izgleda da se lozis na celebritye....
__________________ malosutra.org ______________ My Baby Does the Hanky (S)Panky ![]() Zadnji Uredio DinoB : 28-05-08 u 12:48. |
| | |
| | #395 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 21-07-06 Lokacija: LOKVE - Bivša balkanska Godina: 29
Poruka: 1,350
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? Citat:
)One su uzete jer su opće poznate, neznam kako bi post izgledao da sam rekao "oženio bi sanju, ili marinu..." kad ih ja poznajem, a ti ne... Mislim da je sad jasnije kako je išla misao... | |
| | |
| | #398 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-10-07 Godina: 23
Poruka: 7
![]() | Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? sorry sto malo skrecem s teme...no kad smo vec kod kurvi imam jedno pitanje...bio sam u bordelu, pa me zanima koji su simptomi spolnih bolesti...htio bih ipak biti siguran |
| | |
| | #399 (permalink) |
| Black Soul Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,331
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? Ja bih ti, ipak, preporucila testiranje, ako te vec zanima, bolje je nego oslanjati se na 'simptome'!
__________________ Credibile quia ineptum... |
| | |
![]() |
| Tagovi: cure, drkanje, mastrubacija, sex |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:00.

(nisam mamić, niti izgleam na nešto extra)

)