Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? u Društvo forumu; Pa, u bolnici, gde bi drugo!...

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-06-08, 13:48   #401 (permalink)
......

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,532
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi
Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo???

Pa, u bolnici, gde bi drugo!
Odgovori sa citatom
Star 09-06-08, 13:49   #402 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 25
Poruka: 1,466
Agness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono nešto

u veterinara
Agness je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-06-08, 13:51   #403 (permalink)
......

white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

da, ko zna kakvih se zivotinjki izleglo!
Odgovori sa citatom
Star 09-06-08, 14:00   #404 (permalink)
fear of the dark

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,322
neukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
Pravi autor: visio Pogledaj Poruke
zašto,
za to jer cure na koje drkamo su "vrlo skupe" za održavati (izlasci, automobili, kuće) zato "volimo" one koje manje koštaju, a drkamo na ono što ne možemo imat. (što zbog novaca, što zbog izgleda (nas))
Ja bi recimo bio najsretniji da oženim Moniku (bilo koju kravić, belluci) a zašto ne mogu... (nisam mamić, niti izgleam na nešto extra)
Možda da sam plemić ili cristiano ronaldo, ili štajaznan...,
i da imam žena ko kenje, ne bi bacao drkicu... nego bi ševio te iste ...
Suma sumarum, drkamo na one koje ne možemo imati...
e bome se ja ne slažem s ovim tvojim postom....
moje mišljenje: kažeš da su cure vrlo skupe za održavat,brate nismo ti mi neke biljke da nas održavaš kao prvo a kao drugo ja ne trebam dečka da me održava/uzdržava/financira... jedino sponzoruše se ljepe na frajere s autima/parama i ostalim shemama.
"zato volimo one koje manje koštaju"-jbt pa nismo mi na prodaju-bar ja nisam,jebeš ti to ak ću bit s nekim sam da izvlačim pare iz njega,fuj osječala bi se ko neka jeftina drolja....
u čem je monika bolja od nekih normalnih ženski i ona je žena ko i ostale cure,brate nije važan sam fizikala izgled gledaj ti na curu kaka je ona izunutra.važan je izgled al ne i najvažniji.šta misliš ak tebi monika dobro izgleda da bi ti s njom bilo super u braku?da je ona žena za tebe?možda bi ti neka najobičnija cura duplo više odgovarala nego ona.
u čem je mamić il neki plemič bolji od tebe?-u ničem,jedino što je on poznat a ti nisi,ti si možda 100 puta bolja osoba od njega tak da nemoj njih uzdizat a sebe podcjenjivat.
možda jesu poznati/slavni al to ne znači da su oni neki bogovi.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-06-08, 14:06   #405 (permalink)
......

Neukrotiva, slazem se!

A ovo: skupe ili ne za odrzavanje...
Odgovori sa citatom
Star 09-06-08, 14:19   #406 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 04-03-08
Godina: 26
Poruka: 971
DrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz mase

za održavanje bez komentara
Odgovori sa citatom
Star 09-06-08, 14:21   #407 (permalink)
fear of the dark

neukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masi

pa da jebo vas ja,ispada ko da smo vam mi neki cvijet koji morate održavat,il ko da smo vam neka mačka pa nas morate održavat,mijenjat nam pijesam ak seremo i piškimo u stanu/kući ,i ostale procedure....
Odgovori sa citatom
Star 09-06-08, 14:23   #408 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-07-06
Godina: 29
Poruka: 1,371
visio se izdvaja iz masevisio se izdvaja iz masevisio se izdvaja iz masevisio se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
pa da jebo vas ja,ispada ko da smo vam mi neki cvijet koji morate održavat,il ko da smo vam neka mačka pa nas morate održavat,mijenjat nam pijesam ak seremo i piškimo u stanu/kući ,i ostale procedure....
A kao ne bi htjeli da iza vas netko čisti...

Hello Ukrotiva...
visio je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-06-08, 14:28   #409 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 04-03-08
Godina: 26
Poruka: 971
DrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz mase

pa nije spka u takvom održavanju ali istina je da žene pale sposobni muškarci a ne oni koji nemaju za kifle.....je bi ti bila s nekim tko nema para za kiflicu i da te ne može jednom mjesećno izvesti vani, da mu ti moraš biti mamica???
Odgovori sa citatom
Star 09-06-08, 14:28   #410 (permalink)
fear of the dark

hello visio, pa mogu i sama počistit iza sebe
ako od života očekujem da neko radi za mene gadno ću najebat jel ne treba se oslanjat na druge.

sakimane,bila bi i s nekim beskučnikom ak mi se baš on svidi i ak baš njega zavolim.
jebeš pare,kak dođu tak i odu.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cure, drkanje, mastrubacija, sex

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:41.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113