| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? u Društvo forumu; Pa, u bolnici, gde bi drugo!... |
| | #404 (permalink) | |
| fear of the dark | Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? Citat:
![]() moje mišljenje: kažeš da su cure vrlo skupe za održavat,brate nismo ti mi neke biljke da nas održavaš kao prvo a kao drugo ja ne trebam dečka da me održava/uzdržava/financira... jedino sponzoruše se ljepe na frajere s autima/parama i ostalim shemama. "zato volimo one koje manje koštaju"-jbt pa nismo mi na prodaju-bar ja nisam,jebeš ti to ak ću bit s nekim sam da izvlačim pare iz njega,fuj osječala bi se ko neka jeftina drolja.... u čem je monika bolja od nekih normalnih ženski i ona je žena ko i ostale cure,brate nije važan sam fizikala izgled gledaj ti na curu kaka je ona izunutra.važan je izgled al ne i najvažniji.šta misliš ak tebi monika dobro izgleda da bi ti s njom bilo super u braku?da je ona žena za tebe?možda bi ti neka najobičnija cura duplo više odgovarala nego ona. u čem je mamić il neki plemič bolji od tebe?-u ničem,jedino što je on poznat a ti nisi,ti si možda 100 puta bolja osoba od njega tak da nemoj njih uzdizat a sebe podcjenjivat. možda jesu poznati/slavni al to ne znači da su oni neki bogovi.
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #406 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 26
Poruka: 971
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? za održavanje bez komentara
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something |
| | |
| | #407 (permalink) |
| fear of the dark | Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? pa da jebo vas ja,ispada ko da smo vam mi neki cvijet koji morate održavat,il ko da smo vam neka mačka pa nas morate održavat,mijenjat nam pijesam ak seremo i piškimo u stanu/kući ,i ostale procedure....
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #408 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 21-07-06 Lokacija: LOKVE - Bivša balkanska Godina: 29
Poruka: 1,371
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? Citat:
Hello Ukrotiva... | |
| | |
| | #409 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 26
Poruka: 971
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? pa nije spka u takvom održavanju ali istina je da žene pale sposobni muškarci a ne oni koji nemaju za kifle.....je bi ti bila s nekim tko nema para za kiflicu i da te ne može jednom mjesećno izvesti vani, da mu ti moraš biti mamica???
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something |
| | |
| | #410 (permalink) |
| fear of the dark | Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? hello visio, pa mogu i sama počistit iza sebe ![]() ako od života očekujem da neko radi za mene gadno ću najebat jel ne treba se oslanjat na druge. sakimane,bila bi i s nekim beskučnikom ak mi se baš on svidi i ak baš njega zavolim. jebeš pare,kak dođu tak i odu.
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
![]() |
| Tagovi: cure, drkanje, mastrubacija, sex |
« Koja muzika uz sex
|
Lizanje »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:41.

(nisam mamić, niti izgleam na nešto extra)

za održavanje
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something