Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? u Društvo forumu; Ne- on je neizravno rekao da mu je za 'maštanje' samo tada zanimljivija od citat: kujica . Ali pošto ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 13-03-08, 15:41   #51 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,878
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan
Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo???

Ne- on je neizravno rekao da mu je za 'maštanje' samo tada zanimljivija od citat: kujica.

Ali pošto je ovo LjES, haj'mo vidjeti koliko su predodžbe o spolovima iskrivljene ili ne. (a ne samo iznova otkrivati kol'ko su muški perverzni ili ne ) Razmišljaju li i cure uglavnom o drugima kad se same zadovoljavaju u vezi ili ne?
Odgovori sa citatom
Star 13-03-08, 15:47   #52 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 02-06-07
Godina: 29
Poruka: 1,713
opaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auru

Mastam o drugima samo kad se samozadovoljavam, ali za vrijeme sexa ne zamisljam druge tipove...
Odgovori sa citatom
Star 13-03-08, 15:55   #53 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 25-01-08
Godina: 25
Poruka: 949
special0312 se izdvaja iz masespecial0312 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku special0312

Citat:
Pravi autor: DinoB Pogledaj Poruke
kad prvi put spavas sa svojom curom bude ti najbolje i najvise to zelis...normalno sto vise s njom se hebes...sve vise ti dosadjuje... dodje do prezasicenja i to je to...
vrlo jednostavno...
onda tvoja cura nezna posao, ak to tako tebi dosadi
il ti mozda neznaš...
(nije vrijeđanje, tak da ne pjeniš)
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-03-08, 15:55   #54 (permalink)
Akademik Foruma

Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

Ne znam zašto, ovo drugo nikad nisam smatrao puno boljim od varanja- ili manje uvredljivim od poslovičnog 'nabijanja škarnicla na glavu'.

Istini za volju, nikad se nisam našao u situaciji da pošto-poto moram biti 'motiviran', pa ne mogu sa sigurnošću tvrditi, ali ne samtram baš vjerojatnim da će se to promijeniti.

Citat:
Pravi autor: special0312 Pogledaj Poruke
onda tvoja cura nezna posao, ak to tako dosadni
Ne znam baš- ne bi bio jedini koji misli da kako god bila dobra će mu svejedno 'dosaditi'...
Odgovori sa citatom
Star 13-03-08, 15:57   #55 (permalink)
SLIKA BEZ SMINKE RULZ

Datum registracije: 10-02-07
Godina: 19
Poruka: 837
BITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavan

meni je to nekak jadno... barem sto se sa zenske strane tice.
nemogu upce shvatiti cemu to i zasto su muski takvi..
ja recimo nikada ali bas nikada ne pomislim na nikoga drugoga...niti me ni jedan drugi muskarac ne moze uzbuditi opce ni malo nikada nikada ne pomislim na drugoga..ali bas nikada...

ova tema je jedan od vecih razloga zasto me MUSKI ROD ZIVCIRA I U JEDNU RUKU MI SE I GADI.

ali sta je tu je valja to prihvatiti nekako...ili sterati sve u kurac i naci si dobru zensku koja ce ti biti odana i glavom i tijelom..

lol ovo zvuci malo nastrano
Odgovori sa citatom
Star 13-03-08, 16:00   #56 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 25-01-08
Godina: 25
Poruka: 949
special0312 se izdvaja iz masespecial0312 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku special0312

ne zvuči nastrano, neg si u pravu
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-03-08, 16:07   #57 (permalink)
Starter

Datum registracije: 10-03-08
Poruka: 63
kastaš se izdvaja iz mase

Ja vam lipo to objasnim na prvoj strani a vi se još 6 strana mučite?
kastaš je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-03-08, 16:07   #58 (permalink)
Celebrity

Datum registracije: 14-04-06
Godina: 22
Poruka: 1,589
deedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku deedee00 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku deedee00

Citat:
Pravi autor: BITCHARKA Pogledaj Poruke
meni je to nekak jadno... barem sto se sa zenske strane tice.
nemogu upce shvatiti cemu to i zasto su muski takvi..
ja recimo nikada ali bas nikada ne pomislim na nikoga drugoga...niti me ni jedan drugi muskarac ne moze uzbuditi opce ni malo nikada nikada ne pomislim na drugoga..ali bas nikada...

ova tema je jedan od vecih razloga zasto me MUSKI ROD ZIVCIRA I U JEDNU RUKU MI SE I GADI.

ali sta je tu je valja to prihvatiti nekako...ili sterati sve u kurac i naci si dobru zensku koja ce ti biti odana i glavom i tijelom..

lol ovo zvuci malo nastrano
kao da slusam svoju najbolju frendicu
Odgovori sa citatom
Star 13-03-08, 16:09   #59 (permalink)
Akademik Foruma

Najdraža, želim li uopće znati tvoj odgovor? Znaš da imam krhki ego...
Odgovori sa citatom
Star 13-03-08, 16:16   #60 (permalink)
Celebrity

Datum registracije: 14-04-06
Godina: 22
Poruka: 1,589
deedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku deedee00 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku deedee00

ma masta mi slabo radi u zadnje vrijeme,tj. nemam vremena mastati,stvarnost je predobra
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cure, drkanje, mastrubacija, sex

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:53.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108