| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: BITCHARKA ah ajde dobro ovo je bilo iscrpno.... ali sto ako tvoja djevojka to sve voli...mislim ... |
| | #72 (permalink) | |
| I do not want... Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 6,948
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? Ja se slažem samo s ovim čudni i da nelažu stalno, samo veliku većinu vremena ![]() Citat:
![]() OnTopic: Dečki drkaju. Stvarnost, činjenica i nema daljnjeg razgovora što, ako i gdje! To me niti najmanje ne zamara da li će moj dečko drkati na mene ili na neku s možebit IQ 30 ![]() Dok nisu ovce, koze, krave i ostale domaće i divlje životinje predmet drkanja sve je ok ![]() Isto tako vrijedi za hranu i piće ![]()
__________________ ... Da l' ista moze da se sakrije Po licu kad se svetlo polije Od kada tebe volim... Vreme ne ide... | |
| | |
| | #73 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? a kaj vi zenske imate protiv tog drkanja na neku drugu u nasoj glavi recimo.....ko da bi znale dal mislimo na vas il na neku cist desetu...totalno nebitno...dok drkamo i jebemo dobro je....kad to pocne stekat e onda dizite pobunu...
__________________ lud ko siba, ko s tri kita, sisem zrak, ne pitam za mrak, tlak na max, dihtung slab, curi nekaj, nea veze, nek se mijesa, ko ih jebe |
| | |
| | #74 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,769
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? Tjekom samozadovoljavanja glavni je faktor maštanje... čemu maštati o nečemu što možeš imati... time sve gubi čar... s druge strane... glupo bi bilo za vrijeme seksa misliti na neku drugu, tad se više ne radi o maštanju i ne potrebe u misli ubacivati druge osobe...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #75 (permalink) | |
| Black Soul Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,331
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? Citat:
![]()
__________________ Credibile quia ineptum... | |
| | |
| | #76 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? tocno kak aris veli...masta radi svasta...kod drkanja itekako pozeljna...nije bitno jel se masta o nekoj desetoj curi il o vlastitoj curi i o onome sto joj se radi u tim mastarijama... kod pitanja seksa je vec pozeljno ne mastat o angelini kod muskih a o georgeu kod zenskih...fino se fokusiras na onog ko je taj tren ispod/iznad tebe i s kojim imas odnos...i da vis...svrsavanje bez drkanja sam tak.... ![]()
__________________ lud ko siba, ko s tri kita, sisem zrak, ne pitam za mrak, tlak na max, dihtung slab, curi nekaj, nea veze, nek se mijesa, ko ih jebe |
| | |
| | #77 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,860
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? Citat:
![]() Al' svejedno, opet- samo onda mu je to OK? Evo da se ne kaže da ja ne volim 'potkurivati' u ovoj temi ( )- vi cure koje kažate da je OK da misli na druge: želite li reći da bi vam bilo potpuno svejedno da znate da zamišlja da 'trpa' npr. vašu najbolju frendicu? ![]()
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. | |
| | |
| | #78 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? Citat:
a za zamisljanje....ziher im nebi bilo svejedno....ko ni nama da je obrnuta situacija...to su eksremni slucajevi al ima i toga...al fora je upravo u tome kaj nemres ti znat kaj onaj drugi zamislja...cak da ti ona/ti njoj i kaze/kazes - slaze/slazes da ne misli/mislis na drugog/drugu nemos to provjerit...jedino ak se ne izlane...a onda je fakat majstor... edit: previdio onaj da ZNAJU da zamislja njihovu frendicu...to nikako ne bi mogle probavit...kolko sam ja skuzio oke je dok ta neka druga koju zamisljaju njihovi jebaci nije prijetnja u RL i ne poznaju je...e al stol se okrene cim se sazna da je ta druga itekako realna i samim time prijetnja...to je onda mnogo zajebana situacija
__________________ lud ko siba, ko s tri kita, sisem zrak, ne pitam za mrak, tlak na max, dihtung slab, curi nekaj, nea veze, nek se mijesa, ko ih jebe Zadnji Uredio macor : 13-03-08 u 21:13. | |
| | |
| | #79 (permalink) |
| Black Soul Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,331
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? Pa, izgleda da mu se cini da je tada malo 'nedostizna', mislim kao ljuti su jedno na drugo.... Sta znam, to bi trebalo da nam sam objasni! No, bolje i to da ga pali nego recimo muskarci....
__________________ Credibile quia ineptum... |
| | |
| | #80 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? da bolje je da se ikak i ikad pali i da drka na nju neg da se otkrije da okida na muske... ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: cure, drkanje, mastrubacija, sex |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:08.

Evo da se ne kaže da ja ne volim 'potkurivati' u ovoj temi (
)- vi cure koje kažate da je OK da misli na druge: želite li reći da bi vam bilo potpuno svejedno da znate da zamišlja da 'trpa' npr. vašu najbolju frendicu?