Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: BITCHARKA ah ajde dobro ovo je bilo iscrpno.... ali sto ako tvoja djevojka to sve voli...mislim ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 13-03-08, 19:50   #71 (permalink)
Starter

Datum registracije: 10-03-08
Poruka: 64
kastaš se izdvaja iz mase
Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo???

Citat:
Pravi autor: BITCHARKA Pogledaj Poruke
ah ajde dobro ovo je bilo iscrpno....

ali sto ako tvoja djevojka to sve voli...mislim na fantazije igrice i bla bla..
Onda je to vrlo fino
kastaš je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-03-08, 20:26   #72 (permalink)
I do not want...

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 6,948
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: mama Pogledaj Poruke
zato što ste vi muškarci čudni, bolesni i stalno lažete!
Ja se slažem samo s ovim čudni i da nelažu stalno, samo veliku većinu vremena
Citat:
Pravi autor: Agness Pogledaj Poruke
p.s.meni dečko gubi na privlačnosti jedino kad gubi na cjelokupnoj važnosti...
Tj. kada postane šonjo

OnTopic: Dečki drkaju. Stvarnost, činjenica i nema daljnjeg razgovora što, ako i gdje! To me niti najmanje ne zamara da li će moj dečko drkati na mene ili na neku s možebit IQ 30

Dok nisu ovce, koze, krave i ostale domaće i divlje životinje predmet drkanja sve je ok

Isto tako vrijedi za hranu i piće
Odgovori sa citatom
Star 13-03-08, 20:42   #73 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,691
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

a kaj vi zenske imate protiv tog drkanja na neku drugu u nasoj glavi recimo.....ko da bi znale dal mislimo na vas il na neku cist desetu...totalno nebitno...dok drkamo i jebemo dobro je....kad to pocne stekat e onda dizite pobunu...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-03-08, 20:52   #74 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 23
Poruka: 4,769
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Tjekom samozadovoljavanja glavni je faktor maštanje... čemu maštati o nečemu što možeš imati... time sve gubi čar... s druge strane... glupo bi bilo za vrijeme seksa misliti na neku drugu, tad se više ne radi o maštanju i ne potrebe u misli ubacivati druge osobe...
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-03-08, 20:54   #75 (permalink)
Black Soul Bitch

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 6,331
white devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavan

Citat:
Pravi autor: opaka Pogledaj Poruke
ne mogu shvatiti da ga uzbuđuje cura samo kad je ljut na nju ili kad ga nazivcira ..
Kako ne? Pa, tip je fan pomirdbenog sexa, narocito ako zamislja da je time 'kaznjava', a to ti je zamisljanje zesceg sexa!!! Mislim da tu nema niceg nelogicnog, jel'?
Odgovori sa citatom
Star 13-03-08, 21:06   #76 (permalink)
prof. Foruma

Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

tocno kak aris veli...masta radi svasta...kod drkanja itekako pozeljna...nije bitno jel se masta o nekoj desetoj curi il o vlastitoj curi i o onome sto joj se radi u tim mastarijama...

kod pitanja seksa je vec pozeljno ne mastat o angelini kod muskih a o georgeu kod zenskih...fino se fokusiras na onog ko je taj tren ispod/iznad tebe i s kojim imas odnos...i da vis...svrsavanje bez drkanja sam tak....
Odgovori sa citatom
Star 13-03-08, 21:06   #77 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,860
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Citat:
Pravi autor: white devil Pogledaj Poruke
Kako ne? Pa, tip je fan pomirdbenog sexa, narocito ako zamislja da je time 'kaznjava', a to ti je zamisljanje zesceg sexa!!! Mislim da tu nema niceg nelogicnog, jel'?
Znači ako mu želi biti na pameti i u tim trenucima, neka ga non-stop živcira i ljuti...

Al' svejedno, opet- samo onda mu je to OK? Evo da se ne kaže da ja ne volim 'potkurivati' u ovoj temi ()- vi cure koje kažate da je OK da misli na druge: želite li reći da bi vam bilo potpuno svejedno da znate da zamišlja da 'trpa' npr. vašu najbolju frendicu?
Odgovori sa citatom
Star 13-03-08, 21:10   #78 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
Znači ako mu želi biti na pameti i u tim trenucima, neka ga non-stop živcira i ljuti...

Al' svejedno, opet- samo onda mu je to OK? Evo da se ne kaže da ja ne volim 'potkurivati' u ovoj temi ()- vi cure koje kažate da je OK da misli na druge: želite li reći da bi vam bilo potpuno svejedno da znate da zamišlja da 'trpa' npr. vašu najbolju frendicu?
a cuj ak on nemre drukcije nek onda to mala radi i bilo bu sve oke...

a za zamisljanje....ziher im nebi bilo svejedno....ko ni nama da je obrnuta situacija...to su eksremni slucajevi al ima i toga...al fora je upravo u tome kaj nemres ti znat kaj onaj drugi zamislja...cak da ti ona/ti njoj i kaze/kazes - slaze/slazes da ne misli/mislis na drugog/drugu nemos to provjerit...jedino ak se ne izlane...a onda je fakat majstor...

edit: previdio onaj da ZNAJU da zamislja njihovu frendicu...to nikako ne bi mogle probavit...kolko sam ja skuzio oke je dok ta neka druga koju zamisljaju njihovi jebaci nije prijetnja u RL i ne poznaju je...e al stol se okrene cim se sazna da je ta druga itekako realna i samim time prijetnja...to je onda mnogo zajebana situacija

Zadnji Uredio macor : 13-03-08 u 21:13.
macor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-03-08, 21:10   #79 (permalink)
Black Soul Bitch

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 6,331
white devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavan

Pa, izgleda da mu se cini da je tada malo 'nedostizna', mislim kao ljuti su jedno na drugo.... Sta znam, to bi trebalo da nam sam objasni! No, bolje i to da ga pali nego recimo muskarci....
Odgovori sa citatom
Star 13-03-08, 21:15   #80 (permalink)
prof. Foruma

da bolje je da se ikak i ikad pali i da drka na nju neg da se otkrije da okida na muske...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cure, drkanje, mastrubacija, sex

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:08.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114