| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Zašto drkate na nabildane pedere a ne na dečke koje volite? u Društvo forumu; mislim da je sve jasno pa da čujem odgovore, ajmo, mašta je zdrava stvar ... i da zaboravio sam reći ... |
| | #1 (permalink) |
| wit | Zašto drkate na nabildane pedere a ne na dečke koje volite? mislim da je sve jasno ![]() ![]() pa da čujem odgovore, ajmo, mašta je zdrava stvar ...i da zaboravio sam reći da je pitanje samo za cure, tako da neželim tu odgovore od Hrvaoja i sličnih ![]()
__________________ I'm suffering from a singular wit |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 978
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto drkate na nabildane pedere a ne na dečke koje volite? He he, svaka čast na temi....nisam morala ja ti si otvorio ![]() ![]() ![]()
__________________ Život je velika tajna, život je raj....ljudi to ne znaju....i ne trude se saznati.... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 978
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto drkate na nabildane pedere a ne na dečke koje volite? Mislim da onaj tvoj susjed nije bio nabildan pa..... ![]() ![]() ![]()
__________________ Život je velika tajna, život je raj....ljudi to ne znaju....i ne trude se saznati.... |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,276
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto drkate na nabildane pedere a ne na dečke koje volite? Citat:
![]() ![]()
__________________ ...i do it because i can, i can because i want to, i want to because YOU SAID I COULDN'T DO IT!!! | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 1,999
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto drkate na nabildane pedere a ne na dečke koje volite? Zakaj bi trebali biti nabildani ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
![]() |
| Tagovi: masturbacija, pederi, zene |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:24.