Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Zašto glumiti orgazam? u Društvo forumu; Ovo pitanje sam postavio potaknut postovima iz jedne druge teme. Tamo je išlo u OT. Dakle, cure, jel neka ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-10-07, 12:48   #1 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,515
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar
Zašto glumiti orgazam?

Ovo pitanje sam postavio potaknut postovima iz jedne druge teme. Tamo je išlo u OT.
Dakle, cure, jel neka od vas odglumila ili upravo glumi i zašto?
Koji je razlog?
Dar1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-10-07, 12:51   #2 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 31
Poruka: 3,645
kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola
Re: Zašto glumiti orgazam?

Evo, ja nisam cura, al imam odgovor - Nizašto! Zašto uopće glumiti bilo šta, pa tako i ovo?
kresola je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-10-07, 12:54   #3 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-10-05
Godina: 31
Poruka: 1,193
Morpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono nešto

Dakle ja se javljam kao prva cura
nisam nikad glumio orgazam jer mi svaki put iscuri vun

a sad ozbiljno jedna cura mi je davno rekla kako je spavala sa tipom kojem mu je king bio velik cijelih 10ak cm ukrucen
e sad i onda ona meni ono u sali nicim izazvana kaze pa jebote kak da svrsim sa takvim malim k**em u sebi zato mu je odglumila orgazam sam da ga skine sa sebe
Morpheus je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-10-07, 12:55   #4 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-08-07
Godina: 20
Poruka: 1,145
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase

Odglumila sam dvaput. To je bilo davno, a razloga se više ne sjećam točno. Vjerojatno je dugo trajalo, on se silno trudio, a meni je već bilo: ˝Daj sjaši s mene već jednom˝ i onda sam odglumila. Nije skužio. Srećom, danas više nemam potrebu glumit'.
Odgovori sa citatom
Star 09-10-07, 14:27   #5 (permalink)
animal slave

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,400
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Isti razlog kao i Mateja. On se jadničak tako trudio da mi je naprosto bilo žao njegova ega.
To je bilo jednom, nije skužio; a ja više nikada nisam morala glumit... mislim, kaj bi glumila, samo mu time dajem "odobrenje" da ono kaj radi mi paše!
Odgovori sa citatom
Star 09-10-07, 14:32   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,627
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

Još nisam nikada.....

Cure to vjerojatno rade da dignu ego partneru ili da završe dosadan sex......valjda.....
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-10-07, 14:34   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,544
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

ja sam par puta s bivsim odglumila. nije bas znao sta radi a meni je bilo bed rec E NE TU, KRIVO MAJMUNE JEDAN. pa ono... izbjegavala sam takve susrete. brižnić mislio da nesto nije u redu samnom kad nezelim seks.
Odgovori sa citatom
Star 09-10-07, 15:43   #8 (permalink)
obožava djevice

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,522
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

pa vjerovatno im je jako dosadno

ne znam
Odgovori sa citatom
Star 09-10-07, 15:48   #9 (permalink)
Dr. Gregory House

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 20
Poruka: 5,517
Snjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic

meni je uvjek važno da cura bude zadovoljna,i onda se maksimalno trudim nijedna do sada nije imala primjedbe i to mi je drago....meni osobno bi bilo draže da mi cura kaže šta joj smeta i šta da napravim kako bi ona što više uživala u sexu nego da mi glumi tamo samo zato jer joj je bed reć mi što krivo radim ,zato je moj savjet...cure nemojte se sramit reći dečku šta vam smeta u sexu,njima će sigurno biti drago šta ste iskrene prema njima,a ne da odglumite jer se to skuži,a i veza će vam biti čvršća i biti će više strasti u vašoj vezi

eto jedno malo mišljenje i savjet od mene

"od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba"
Snjesko Bijelic je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 09-10-07, 15:58   #10 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 26-09-06
Godina: 21
Poruka: 662
EvilM@ster se izdvaja iz maseEvilM@ster se izdvaja iz maseEvilM@ster se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku EvilM@ster

Tocno tako, jbg cure nismo mi decki vidoviti da znamo kojoj sta pase, posto svakoj pase nesto drugo... vama je pak s druge strane sa nama lako ...
znaci meni je puno draze da mi cura kaze sto joj pase, a sto ne, a ne da glumi, jer ako cemo imati dulju vezu onda to ne vodi nicemu...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: glumiti, orgazam, zas to

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:20.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113