| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Zašto glumiti orgazam? u Društvo forumu; Ovo pitanje sam postavio potaknut postovima iz jedne druge teme. Tamo je išlo u OT. Dakle, cure, jel neka ... |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,193
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto glumiti orgazam? Dakle ja se javljam kao prva cura nisam nikad glumio orgazam jer mi svaki put iscuri vun a sad ozbiljno jedna cura mi je davno rekla kako je spavala sa tipom kojem mu je king bio velik cijelih 10ak cm ukrucen e sad i onda ona meni ono u sali nicim izazvana kaze pa jebote kak da svrsim sa takvim malim k**em u sebi zato mu je odglumila orgazam sam da ga skine sa sebe ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,145
![]() ![]() ![]() | Re: Zašto glumiti orgazam? Odglumila sam dvaput. To je bilo davno, a razloga se više ne sjećam točno. Vjerojatno je dugo trajalo, on se silno trudio, a meni je već bilo: ˝Daj sjaši s mene već jednom˝ i onda sam odglumila. Nije skužio. Srećom, danas više nemam potrebu glumit'. ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto glumiti orgazam? Isti razlog kao i Mateja. On se jadničak tako trudio da mi je naprosto bilo žao njegova ega. To je bilo jednom, nije skužio; a ja više nikada nisam morala glumit... mislim, kaj bi glumila, samo mu time dajem "odobrenje" da ono kaj radi mi paše!
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,627
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto glumiti orgazam? Još nisam nikada..... Cure to vjerojatno rade da dignu ego partneru ili da završe dosadan sex......valjda.....
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,544
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto glumiti orgazam? ja sam par puta s bivsim odglumila. nije bas znao sta radi a meni je bilo bed rec E NE TU, KRIVO MAJMUNE JEDAN. pa ono... izbjegavala sam takve susrete. brižnić mislio da nesto nije u redu samnom kad nezelim seks. ![]()
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Dr. Gregory House | Re: Zašto glumiti orgazam? meni je uvjek važno da cura bude zadovoljna,i onda se maksimalno trudim nijedna do sada nije imala primjedbe i to mi je drago....meni osobno bi bilo draže da mi cura kaže šta joj smeta i šta da napravim kako bi ona što više uživala u sexu nego da mi glumi tamo samo zato jer joj je bed reć mi što krivo radim ,zato je moj savjet...cure nemojte se sramit reći dečku šta vam smeta u sexu,njima će sigurno biti drago šta ste iskrene prema njima,a ne da odglumite jer se to skuži,a i veza će vam biti čvršća i biti će više strasti u vašoj vezi ![]() eto jedno malo mišljenje i savjet od mene ![]()
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() "od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba" ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Zašto glumiti orgazam? Tocno tako, jbg cure nismo mi decki vidoviti da znamo kojoj sta pase, posto svakoj pase nesto drugo... vama je pak s druge strane sa nama lako ...znaci meni je puno draze da mi cura kaze sto joj pase, a sto ne, a ne da glumi, jer ako cemo imati dulju vezu onda to ne vodi nicemu...
__________________ Fяεε чσυя мιиd, αŋd чσυя αss ωιll fσllσω |
| | |
![]() |
| Tagovi: glumiti, orgazam, zas to |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:20.

zato mu je odglumila orgazam sam da ga skine sa sebe 

nijedna do sada nije imala primjedbe i to mi je drago....meni osobno bi bilo draže da mi cura kaže šta joj smeta i šta da napravim kako bi ona što više uživala u sexu nego da mi glumi tamo samo zato jer joj je bed reć mi što krivo radim