| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Zašto glumiti orgazam? u Društvo forumu; iskreno glumila sam par puta- ali čisto zato da nebi povrijedila umornog dragog koji je došao sa posla i ... |
| | #41 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-03-08 Godina: 20
Poruka: 23
![]() | iskreno glumila sam par puta- ali čisto zato da nebi povrijedila umornog dragog koji je došao sa posla i vidio mene da ga gledam sa strašću i jednostavno samo želio da se osjećam bolje... evo samo zato... ![]()
__________________ Vanjski svijet nije onakav kakvim nam se čini... Nasmiješi se i sjat će sunce... |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Jedne glume iz obzira prema dragom što je dvolično i licemjerno, druge iz požrtvovnosti i predanosti što je patološki i nezrelo, treće iz puke vlastite gluposti jer ne žele priznati da imaju problem u sexu s muškarcimai postizanju orgazma. Sex bi trebao biti spontani čin u kojem bi trebali podjednako oboje koliko god je moguće maksimalno uživati, inače nema smisla i nema kvalitetu i bit zbog čega postoji uz varku prirode kako bi nas lakše pridobila na razmnožavanje.
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... |
| | |
| | #45 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 2,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto glumiti orgazam? Citat:
![]()
__________________ Never do anything you wouldn"t want to have to explain to the paramedics | |
| | |
![]() |
| Tagovi: glumiti, orgazam, zas to |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:42.

Never do anything you wouldn"t want to have to explain to the paramedics