| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi zašto govorite loše o bivšim ljubavnicima? u Društvo forumu; Primjetio sam da dosta ljudi omalovažava ljude koje su nekad voljeli...Ili ih barem uspoređuje sa novima... Zašto ... |
| | #2 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-02-06 Godina: 23
Poruka: 34
![]() | Re: zašto govorite loše o bivšim ljubavnicima? vjerojatno to rade s ciljem neke osvete! recimo ja ih nikad ne omalovazavam niti govorim loše jer bi na taj nacin gazila samu sebe! ako je netko toliki debil zasto ste uopće i bili s njim!? |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-02-06 Godina: 28
Poruka: 35
![]() | Re: zašto govorite loše o bivšim ljubavnicima? oni koji jos nesto osjecaju za drugoga u drustvu ce reci sve najgore, a oni koji su preboljeli bivseg/su o njima govore sve naj naj, no misljenja sam tog da ne bi smjeli govoriti jedno protiv drugoga, ta bili su zajedno. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-10-05
Poruka: 17
![]() | Re: zašto govorite loše o bivšim ljubavnicima? Ogovaranje bivsih ljubavi ponekad stvarno ima smisla, ogovaraju se s razlogom..govorim iz iskustva...ako je neko gad/ura u vezi zasto ga ne bi ogovarali...mozda se tako bolje osjecam
__________________ |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-01-06
Poruka: 214
![]() | Re: zašto govorite loše o bivšim ljubavnicima? ja mislim da ak si s nekim bio u vezi i ak ga onda poslje blatiš i pričaš ružne stvari o dotičnoj osobi, trebao bi se zapitati nad samim sobom, jer ak je neko fakat takav zakaj si onda uopće bio/bila s njom/njim? ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 11-02-06
Poruka: 41
![]() | Re: zašto govorite loše o bivšim ljubavnicima? Citat:
igzektili!!Naime nekad u vezi, kad ti padnu ružičaste naočale, shvatiš koliki je debil i kreten i šta sve ne. Što ja to tako ne bi i rekla ako tako mislim O raznim bivšim imam razna mišljenja, neko je dobro, neko loše. Ako pričam loše to ne mora značiti da ja sebe, ili druge uvjeravam u nešto što nije..
__________________ Znatiželja ubila mačku. Mačka ima devet života. | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-02-06 Godina: 34
Poruka: 34
![]() | Re: zašto govorite loše o bivšim ljubavnicima? Ajte ljudi, o bivšim se nema potrebe ni pričati ni razmišljati. Kaj je bilo, bilo je i uvjek dođe nekaj novog v življenju. Da je bilo dobro i funkcioniralo, nebi postali bivši/e. |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,476
![]() | Re: zašto govorite loše o bivšim ljubavnicima? Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: bivs im, govorite, ljubavnicima, los e, zas to |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| pitalice vicevi | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 8 | 17-05-07 23:12 |
| 100 viceva o plavušama | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 25-04-04 17:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:23.