| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi zasto je tude bolje u Društvo forumu; zasto je to,meni cura zna biti na netu,recimo onaj facebook i slicno,i stavi sliku u profil,frajeri ... |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-02-08 Godina: 28
Poruka: 4
![]() | zasto je tude bolje zasto je to,meni cura zna biti na netu,recimo onaj facebook i slicno,i stavi sliku u profil,frajeri joj pisu takve komentare da ono ko da su vidli bozicu,mislim jasno mi je da je 90% tih frajera jadno i da se zele uvuci u njene gacice slatkorječivošću,ali ono,tako ja gldam druge cure i mislim si bas je dooobrraaa!! a u biti nije nista bolja nego moja,neke su cak mozda i losije,mozda bih ja svoju trebao malo poslikati pa ju gledati iz te perspektive. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zasto je tude bolje Kažu da je trava uvijek zelenija drugdje. Sve dok ne odemo tamo i ne shvatimo da je trava svugdje trava!
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,169
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zasto je tude bolje ljudska pohlepa
__________________ ...ljubav pomaže čovjeku da prevlada osjećaj usamljenosti i odvojenosti, a ipak mu dopušta da bude svoj. U ljubavi se zbiva paradoks: dva bića postaju jedno, a ipak ostaju dvoje... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-03-08 Godina: 21
Poruka: 1
![]() | Re: zasto je tude bolje Čovjek nikada nece moci biti sretan dok gleda druge ljude sretnijima nego sto jesu.... Tako je i sa drugim stvarima.... uvijek vidimo ono sto zelimo vidjeti..... susjeda je bolja,njegova cura zena je bolja... a zapravo je isto... to je zato sto mislimo da su svi oko nas prosli bolje u zivotu... Ljudi uvijek teze boljemu i to je na neki nacin nasa pozitivna osobina.. smijesno zvuci znam.... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 3,600
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zasto je tude bolje Zato sto je zabranjeno voce najsladje, zato sto je idealizovano,.... naravno, ne znaci i da je bolje!
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: zasto je tude bolje zasto se opce ljudi pocinju pitat jel je tude bolje...ne slade nego bas bolje....naravno...mozda i je bolje u nekim sitnicama al to je zanemarivo...ja jos uvijek nisam skuzio taj nagon koji nas tjera ponekad da gledamo prema tudem dvoristu i onoj travi u njemu a istovremeno pored sebe imamo takvu uber travetinu (nijansu drukciju)....al travu....hebote...mozak bu mi se popalil....
__________________ u klet idu pametni i bedaki a van idu svi jednaki.... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:33.