| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi zasto je tude bolje u Društvo forumu; To je zato što uvijek želimo više, bolje, jače, veće/manje, ljepše, a zapravo nismo niti svjesni koliko ... |
| | #11 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zasto je tude bolje To je zato što uvijek želimo više, bolje, jače, veće/manje, ljepše, a zapravo nismo niti svjesni koliko toga imamo dok to ne izgubimo. Znate i sami kad nešto ostvarite, to vas razveseli ali veselje kratko traje i idete dalje. Ne treba pretjerivat i treba biti sretan s onim što imaš. Obično kad najmanje očekuješ i želiš, tad dobiješ najviše.
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,466
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zasto je tude bolje mislim da je u svakoj ljudskoj prirodi usađena neka vrsta pohlepe i želje za više isto ko i želje za znatiželjom.. e sad pitanje je kako je ko krije ili pokušava prikriti i koliko smo pritom uočljivi i u kojoj mjeri labilni... |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Starter | Re: zasto je tude bolje Zato što ti svoju curu poznajes, a ovi koji sline nad njom na temelju par fotki koje je ona tamo stavila, uvjerena naravno da je na njima super ispala. Isto tako, akd ti vidis fotke neke lijeve zene, masta ti moze raditi sto hoće na temelju jedne fotke. to je to.
__________________ Uostalom, mislim da Kartagu treba razoriti! |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-02-08 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 253
![]() | Re: zasto je tude bolje takvi smo, kakvi smo, sve što nam je novo i nepoznato bolje je od onga što imamo i što smo znamo.Možda je i dobro da je tako ![]()
__________________ nije život jedna deva |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:27.