| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Zašto muškarci vole velike sise, a cure su "ljubomorne" na njih? u Društvo forumu; Nije mi jasno ni jedno ni drugo. I zašto se cure kad kažu da im to nije lijepo, ... |
| | #1 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 18-06-08 Lokacija: Pod staklenim zvonom
Poruka: 771
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Zašto muškarci vole velike sise, a cure su "ljubomorne" na njih? Nije mi jasno ni jedno ni drugo. I zašto se cure kad kažu da im to nije lijepo, optužuje da su ljubomorne? Citat:
__________________ I don't need sex- life fucks me whenever it can | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto muškarci vole velike sise, a cure su "ljubomorne" na njih? ali imam super prjedlog, slikajte svoja poprsja i stavite tu, pa neka budu ljubomorne ![]() u biti obozavam malo vecu cicu, to san izostavija ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. Zadnji Uredio Sahataba : 22-07-08 u 20:16. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto muškarci vole velike sise, a cure su "ljubomorne" na njih? Meni su lijepe malo veće sise ![]() edit-sad vidim odakle su oni citati gore. E ono nikako nije lijepo.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! Zadnji Uredio Wamp : 22-07-08 u 20:25. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 18-06-08 Lokacija: Pod staklenim zvonom
Poruka: 771
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto muškarci vole velike sise, a cure su "ljubomorne" na njih? Pa zinete svaki put i raspametite se kad vidite lubenice
__________________ I don't need sex- life fucks me whenever it can |
| | |
![]() |
« Ljubav preko zice
|
Gay »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:41.

ali imam super prjedlog, slikajte svoja poprsja i stavite tu, pa neka budu ljubomorne 

32 52.....