| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Zašto prijateljstvo traje druže nego veza? u Društvo forumu; Evo nešto mi palo na pamet da ima dosta onih dečki s kojima nikada ne bi mogla biti u ... |
| | #1 (permalink) |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,390
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Zašto prijateljstvo traje druže nego veza? Evo nešto mi palo na pamet da ima dosta onih dečki s kojima nikada ne bi mogla biti u vezi samo zato kaj su mi prijatelji i zato kaj ih samo kao takve doživljavam, a kad malo bolje pogledam zaista su jako zgodni. Pa sam stvorila sa curama teoriju da zapravo sve one dečke koji su ti na početku bili prijatelji treba i takvima ostaviti zauvijek zato što kao prijatelji bolje funkcionirate i zato što vaše prijateljstvo dulje traje nego bilo kakva veza (da ste ju započeli kad neposredno nakon upoznavanja). Šta vi mislite? Jel ovo samo teorija žena ili i muškarci tako misle? Kad prijatelj postaje nešto više? I kad treba biti toliko razuman i reći "okej, samo smo prijatelji i ništa drugo ne treba započinjati mada bi te najradije poševila?" |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Zašto prijateljstvo traje druže nego veza? Hm, prijatelji su ti jer te ne privlače seksualno. Da te privuku i slobodna si ne znam što bi bilo
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,629
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto prijateljstvo traje druže nego veza? Neki jednostavno imaju prijateljsku vibru, ma koliko zgodni i privlačni bili jednostavno nema one neke napetosti kada bi najradije rekla uzmi me - odvedi me - uneredi me. ![]()
__________________ ...Želim da se stisnem uz tebe Da te milujem Da ti sapucem na uho bisere Da pricam o slobodi Da se glupiram Da ti kazem oh ti ludo jedina...Poljubi me Pa mi prste u kosu uvuci I zagrli me... |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 21
Poruka: 1,971
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto prijateljstvo traje druže nego veza? Citat:
![]() ne znam kak je kod drugih al kod mene je to jednostavno. imam dvije najbolje prijateljice i one su baš to. prijateljice. nema tu ovo ono. i oba dvije su mi prekrasne i izgledom i osobnošću, karakterom al nikad ne pomislim na ništa drugo.
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,076
![]() ![]() ![]() | Re: Zašto prijateljstvo traje druže nego veza? govorimo o toplom prijateljstvu ili ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Kvarner
Poruka: 100
![]() ![]() | Re: Zašto prijateljstvo traje druže nego veza? Negdje se već raspravljalo o nečem sličnom, pa ću reći ponovo. Muškarci u mom životu bili su najprije znanci, onda ljubavnici, a neki od njih poslije su postali dobri prijatelji i apsolutno me seksualno više ne privlače, a prilično dugo održavam prijateljske veze s dvojicom.
__________________ Amor omnia vincit. |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,390
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto prijateljstvo traje druže nego veza? Citat:
![]() | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:37.

pusa

mada