nažalost ali tako je
Raspravljate o temi Zašto se sve vrti oko ljepote? u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; nekoga upoznas odma ja najvažnije da te odmjeri, vidi kako se oblacis, cesto kažu za nekoga da je lijep a ...
nažalost ali tako je
da tako je.. ljudi su površna bića, i to je tako
da ,žene se previše šminkaju..pogotovo mlade cure..ma što če im toliko žbuke na licu, a ni jedne borice nemaju.. nekužim![]()
![]()
zapivajmo noćas u konobi našoj srići dignut čemo čaše
i onda kad nebude nas bilo pivat če se pisme naše
hoče da izgledaju ko lutke sa naslovnih strana
moguće..al meni je to kontraefekt..neke izgledaju starije od mene a tek ušle u 20-setu..
hernija, welcome to the real world
današnjica je takva, ne tvrdim da i prije nije bilo ljudi koji su ostale cijenili samo po izgledu, ali brate dragi danas je broj onih koji cijene nešto drugo, osim žbuke, minjaka i anoreksiju poprilično malo
ally to je za nas "starije" ženske prednost, mi bolje izgledamo od njih i sa i bez šminke![]()
I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.
tooo, carice
kažem ti da danas nije lako biti mlada cura, napadi sa svih strana, e moraš ovakva biti, e moraš onakva..po meni to je teški atak na njihov mozak i samopouzdanje
internet, tv... mozak nam je ispran i pravi pojam ljepote je duboko zakopan u nama... logično je da ti postane normalno, a nakon toga i lijepo ono što svaki dan gledaš. ko kad nekog upoznaš i njegov naglasak ti je čudan, ali nakon nekog vremena se privikneš i uopće ne zamjećuješ, tek možda kad ti netko drugi skrene pozornost.
žene su same po sebi lijepe, onome koji zna kako gledati... i mislim da im nije potrebna šminka, pogotovo ne mladim curama.
ne znam za druge, ali mene kod starijih žena ne smetaju bore i nije potrebno da jure mladoliki izgled, ljepota njihova lica je uvijek očigledna u njegovim crtama.
šminkanje i nije glavni problem. problem je kaj su se u zadnje vrijeme lijepim počele smatrati i neke karakteristike koje uopće nisu svojstvene ljudskom obličju.
a zašto je fizički izgled tako važan? pa zato kaj je to prvo kaj vidimo kod osobe i on mora zadovoljiti da bi počeli tražiti i druge stvari...
ko tebe kamenom ti njega kruhom
Ocito niste shvatili šta ja želim s ovom temom, pa idem sad nacrtat.šminkanje i nije glavni problem. problem je kaj su se u zadnje vrijeme [B]lijepim počele smatrati i neke karakteristike koje uopće nisu svojstvene ljudskom obličju.
1. Vidi Ciganovica, plastika nad plastikom.žalost! ali eto, važno da je on zadovoljan i nije da mi smeta jer to je opet njegov život ne moj. Danas je sve više ljudi plastično, a da ne govorimo o slavnima koji neki od njih i cijelo lice operiraju. To mi izgleda kao patološki kompleks. a da ne govorimo da neki od njih razviju i narcisov kompleks, pa se ljudi zgrazaju nad njihovim izjavama koje ne treba znacit da su umišljeni nego nisu prihvaceni u društvu.
Onda one playobejeve zečice, sve operirana i prevelike grudi a ono okrugle pa se vidi da su išle pod skalpel, izblajhana kosa. Znam da to vecina muškaraca voli, ali mi to jednostavno nije prirodno, onda još operiraju usta pa izgledaju velike i debele. iuu!
Kad su plavuše u pitanju meni se Marilyn Monroe sviđa jer nije imala samo lijepe grudi i to ne prevelike nego lijepe i taman velicine nego i bokove, dobre noge i jako lijepo lice. Sva mi je bila za 10!![]()
Svi mi volimo da smo prihvaceni i voljeni, mislim da zato neki toliko vode racuna o ljepoti, pogotovo kad je suprotni spol u pitanju.
2. U društvu su cesto osobe koje su eto manje lijepe a uz to još ako su povucene meta bullyinga. Ne kažem svi, ali dosta takvih slučajeva ima.
3. Mislim da je prirodnost najvažnija. evo ja npr. nikad se ne šminkam kad izađem jer imam taj osjecaj da to nije to, da to nisam ja a i nemam pristice i cisto mi je lice pa nije toliko potrebno. više volim sredit kosu nego lice, pa onda imat uredne nokte, stavim prozirni lak, onda nježno se oblacit i slično.
Tužno mi je to vidit kako neki stavljaju kile šminke na sebe. Ali bit cu malo brutalna, nece ti ni sminka pomoc ako nisi lijep, samo ce istaknit ono sta ti nije lijepo na licu.
a slušaj, pa logično da prvo primjetiš vanjštinu ali sad nekoga odbit s njim se družit ili ponižavat jer nije kao kao neki model ili ljepotica je već druga stvar.
Da me nebi krivo shvatili, nema ništa protiv cura koje se šminkaju pogotovo ako imaju lijepe usne
pa to malo istaknu, ili lijepe oci pa malo istaknu.
Ali bokte neke pretjeruju sa tom šminkom.: ali opet njihov izbor, nisam nikome iti ja ima šta kome govorit kako ce, samo kazem da mi je to pomalo tužno. a sta ces!
Zadnji Uredio hernija : 19-03-10 u 17:55
Nije mi jasno pitanje,smeta ti šminkanje mladih cura ili površnost ljepote ili nešto treće?
Ako ne voliš šminku,ne šminkaj se.ako se netko želi šminkat,nek se šminka.ne vidim neku dilemu
Ako će ti neka našminkana mulica preuzet dečka jer ga pali njen izgled a tvoj ne,onda ti takav tip i ne treba.A ako je od onih kojima je karakter bitniji,onda će odabrati tebe (naravno,ako imaš dobar karakter)
Drugim riječima,svakoj budali njegovo veselje!![]()