Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Žene i "fenomen" u Društvo forumu; E ovako, ima taj neki fenomen koji mi je teško za objasniti, ali možda najbolje da se posluž...

Odgovor

Opcije Teme
Star 15-07-07, 02:12   #1 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Žene i "fenomen"

E ovako, ima taj neki fenomen koji mi je teško za objasniti, ali možda najbolje da se poslužim komentarom jedne moje frendice koja je friško napuštena od jednog iz te vrste.

"da, fakat ono ne znaš, dal je bolje naći ga ili ga izgubit..."

I da ispričam sad njenu priču, a i priču nekih mojih frendica (redom purgerica) oko ove "pojave".
Ja ne znam jel se oni pripremaju ili im je to u genetskom materijalu, ali imaju točno razrađenu šemu.
Na početku im je sve divno, bajno, krasno, da ne mogu vjerovati, naprosto se uvuku u taj neki đir... lebde u oblacima, zaljubljuju se kao curice, ruže cvatu...
I onda nakon nekog vremena priča se okrene...
Počne ona druga faza- faza u kojoj ih počinju nepoštovati, množiti sa nulom, vaditi se iz razgovora, tražiti isprike za stvari koje su totalno očite i te stvari.

Moram li napominjati da je ovo "fenomen" drugo ime za Dalmatince

Je li to neki povjesni problem, gdje žena mora biti gažena, ili je to neki đir kod vas dole?
Ili se radi o nekulturi?
Ajde baš me zanima kaj dalmatinci imaju reći u svoju obranu. I nemojte govoriti da nije tako i da je ona jedina tako nadrapala, ima ih barem pet koji ja znam. A vjerojatno i više, ali ne smiju od srama ništa reći.
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-07-07, 02:16   #2 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,233
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti
Re: Žene i "fenomen"

A šta je takvo ponašanje rezervirano samo za Dalmatince? Ja prvi put čujem Znam samo da je to ponašanje tipično kod mlađih dečki, željnih šaranja okolo.. i onih koji još očito nisu na čisto sami sa sobom što žele
Wamp je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-07-07, 02:19   #3 (permalink)
Drugarica učiteljica

teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

O ne, ne... potpuno krivo. Možda je to ponašanje tipično za malađahne Slavonce, Purgere, Istrane... ali ne Dalmatince... kod njih se ta pojava može uočiti u svim generacijama.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-07-07, 02:23   #4 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,233
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Nisam znala.. znači da se klonim Dalmatinaca

Ma ne znam. Nisam sklona generaliziranju..

Zadnji Uredio Wamp : 15-07-07 u 02:34.
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-07-07, 02:30   #5 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 15-07-07
Godina: 43
Poruka: 5,155
TigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku TigarZG1

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
O ne, ne... potpuno krivo. Možda je to ponašanje tipično za malađahne Slavonce, Purgere, Istrane... ali ne Dalmatince... kod njih se ta pojava može uočiti u svim generacijama.
teica popratio sam malo tvoja razmišljanja,mislim da imaš zanimljive stavove.Što se tiče tvog teksta o Dalmatincima i ja sam se u to uvjerio a nebi vjerovala da sam i ja imao slično iskustvo s Dalmatinkom i naravno to nije išlo,kaj je to u njima neznam?!
TigarZG1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-07-07, 02:39   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 29
Poruka: 2,378
Ibort je zabranio reputaciju

Za Dalmatince i njihovo ponašanje me živo zaboli ... al Dalmatinke mi ne diraj.

P.S
Ja ne vidim u čemu je problem.

P.P.S
Zašto su se večeras svi natakarili na forum kad ja moram radit.
Odgovori sa citatom
Star 15-07-07, 03:07   #7 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 15-07-07
Godina: 43
Poruka: 5,155
TigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku TigarZG1

[quote=Ibort;408035]Za Dalmatince i njihovo ponašanje me živo zaboli ... al Dalmatinke mi ne diraj.

Gle..dečko sa Dalmatinkom sam imao najgoru noćnu moru u životu koja još nije sasvim prestala zato mi ne govori koga da diram ili ne (žao mi je jedino ako sam tekstom povrijedio neku od spomenutih) a za tvoje mišljenje i mene živo zaboli .No kako se ovo prepucavanje nebi nastavilo u nedogled jer mi to ni nije bila namjera neću se ni svraćati ponovno na tu temu a ti uživaj!
TigarZG1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-07-07, 03:32   #8 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-10-05
Poruka: 250
Roverandom se izdvaja iz maseRoverandom se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Roverandom Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Roverandom
Huh da li sam ja takav mozda i jesam al onda me zbunjuju moje bivse cure koje su vise godina sa mnom u vezama provele,sta su one mazohisti ?Istina,ja sam strasno bahat i pun sebe(i većina ljudi oko mene),al i poprilično iskren,curu ne varam i jako je poštujem,al ponekad znam bit otresit(al isto to mogu reć za nju).....mislim da je generaliziranje svake vrste glupo,jer mogu ja do sutra pričat kako žene voze(pa sam šovinist),kako nemaju osjećaj za prostor i tehniku(opet šovinist),kako su crnci glupi(rasist),imaju čudan miris(rasist),kako su njemačka auta najbolja na svijetu(zadrt) itd.

Ako već imaš problema s dalmatincima kloniš ih se(valjda nisu preplavili sjevernu hrvatsku),al iskreno bi uziva da zavrsis s ''fenomenom''

[quote=TigarZG1;408038]
Citat:
Pravi autor: Ibort Pogledaj Poruke

Gle..dečko sa Dalmatinkom sam imao najgoru noćnu moru u životu koja još nije sasvim prestala
Hmm,nemoj sew naljutit al kako si to uspija?Sto kad ti prekineš nije gotovo?Ili kad se tebe odjebe ti i dalje pilaš iako je sve gotovo?Ne kuzim....

Zadnji Uredio daidza : 15-07-07 u 10:25.
Roverandom je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-07-07, 06:54   #9 (permalink)
Starter

Datum registracije: 14-07-07
Poruka: 13
melani se izdvaja iz mase

ma mislim da to nije do dalamatinaca, u svakoj vezi je tako nakon par godina, dobro ne bas mozda toliko kako ti navodis no odnosi zahladnju definitivno, i koliko god mi mislili da postoji, vjecna ljubav ne postoji, na kraju ostaje poštivanje ili ne poštivanje partnera....
Odgovori sa citatom
Star 15-07-07, 11:22   #10 (permalink)
Drugarica učiteljica

Jasno slažem se s tobom Wamp nikad ne treba generalizirati!

Teško je reći da su jedni dalmtinci ovakvi, a drugi onakvi, jasno je da postoje razlike od onih u Zadru, preko onih u Šibeniku, do onih u Splitu (uopće, da li ima i jedna Purgerica koja se udala za Splićanina suprotno već nekako ).

A evo i nekih lijepih osobina:
Jako su elokventni, duhoviti, šarmantini (i ne pitaj te me što to znači), često jako društveni.
Dobro izgledaju, dobro su građeni, da..da.. zgodni su... nema ništa- što je je.
Kad su obrazovani- pjevaju u klapama, a i oni koji inače nemaju veze sa klapama znaju pjevati. Pa je cijeli dojam multimedijalan.

A i neke negativne:
Lijeni su i sve vole prebaciti na drugoga (opet, čast nekima), mamu vole više od svega (a da ne govorim kako mama super kuha i kako se jako brine o njima ) S druge strane, rekla bi da loše servisiraju svoje žene i da radije gledaju kako će radije svoje "umjeće" ( ) pokazati van kuće - sjetimo se ovom prigodom i poznatog načina života iliti galebarstva.

Sve u svemu, krasni za okolinu, loši za po doma.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: quotfenomenquot, zene

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:44.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110