| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Žene i "fenomen" u Društvo forumu; Ja.... |
| | #132 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Žene i "fenomen" svaka čast splitu i hajduku. Torcidu smo poštivali kao najbolju navijačku skupinu u bivšoj jugi. Prve bombe i baklje vidili smo na utakmici hajduka. Osamdesetih protiv francuskog olimpika UEFA hajduku je zabranjeno natjecanje. 1990 protiv partizana na 2:0 skinuli trobojnicu zapalili zastavu i podigli je ponovo. E nek ljudi znaju to je bio početak kraja juge. "Ako ne postaneš novi prvak ti"- najlepša je pesma koju sam čuo iz tog doba a sećam se i one: "Tko ne voli hajduka iz splita dabogda mu ćaća pomanita". Osobno mislim da ima skromnih dalmatinaca i bahatih kao i kod ostalih pa i nas Roma, a što se tiče obećanja curi moram da priznam da ja ako treba obećam i da cu svoju burgiju odseći posle seksa, a to posle kad dođe vidićemo.
__________________ "Negdje će smotriti bijeli cigo Čergaša, a on vuče katanskog konja, bez sedla, bez horme, a konj stupa za neobičnim gospodarom k'o na tuđim nogama. .." (str.80) EDHEM MULABDIĆ |
| | |
| | #135 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,098
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Žene i "fenomen" a čuj... obzirom kakvim smo ženama okruženi, moramo bit zajebani. To je jedini način da sačuvamo mentalno zdravlje i fizički integritet ![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #136 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-08-07 Lokacija: SPLIT Godina: 20
Poruka: 312
![]() | Re: Žene i "fenomen" Citat:
![]()
__________________ podhitno tražin novu zanimaciju!!! | |
| | |
| | #137 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Žene i "fenomen" žena svakojakih pa inas ima svakojakih, al da samo znate svaki naš u njihovu pristaje ko da je rađeno od istog majstora. he-he ![]()
__________________ "Negdje će smotriti bijeli cigo Čergaša, a on vuče katanskog konja, bez sedla, bez horme, a konj stupa za neobičnim gospodarom k'o na tuđim nogama. .." (str.80) EDHEM MULABDIĆ |
| | |
![]() |
| Tagovi: quotfenomenquot, zene |
« Dobro,ili Loše?
|
Sex s ex »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:04.