Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Žene i "fenomen" u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Roverandom Ako već imaš problema s dalmatincima kloniš ih se(valjda nisu preplavili sjevernu hrvatsku), al iskreno ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 15-07-07, 11:41   #11 (permalink)
The Najarogantnija

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,153
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Re: Žene i "fenomen"

Citat:
Pravi autor: Roverandom Pogledaj Poruke
Ako već imaš problema s dalmatincima kloniš ih se(valjda nisu preplavili sjevernu hrvatsku),al iskreno bi uziva da zavrsis s ''fenomenom''
A jel? Znači ipak sam pogodila sa svojim opisom Dalmatinca/ke?
Odgovori sa citatom
Star 15-07-07, 14:00   #12 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,896
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

Odgovori sa citatom
Star 15-07-07, 14:08   #13 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,973
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

Teice, meni je ovo ravno onome da su svi bosanci primitivni i svi hercegovci mafija.

I zašto je bitno jesu li tvoje frendice purgerice?

Ukratko, ne slažem se.
vatra je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-07-07, 14:26   #14 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,814
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Ajde neka bar netko brani moje zemljake...

Da se ja javim, napali bi me da nisam objektivan
I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka.
Copyright by Davor Burazin
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-07-07, 14:43   #15 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 30
Poruka: 2,377
Ibort je zabranio reputaciju

[quote=TigarZG1;408038]
Citat:
Pravi autor: Ibort Pogledaj Poruke
Za Dalmatince i njihovo ponašanje me živo zaboli ... al Dalmatinke mi ne diraj.

Gle..dečko sa Dalmatinkom sam imao najgoru noćnu moru u životu koja još nije sasvim prestala zato mi ne govori koga da diram ili ne (žao mi je jedino ako sam tekstom povrijedio neku od spomenutih) a za tvoje mišljenje i mene živo zaboli .No kako se ovo prepucavanje nebi nastavilo u nedogled jer mi to ni nije bila namjera neću se ni svraćati ponovno na tu temu a ti uživaj!

Gle opaka faco ... to je zajebancija (možda si uočio onog malog zelenog?).

Popij nešto , smiri živce ... samo se ti meni nemoj sekirat.
Odgovori sa citatom
Star 15-07-07, 15:24   #16 (permalink)
The Najarogantnija

teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: vatra Pogledaj Poruke
Teice, meni je ovo ravno onome da su svi bosanci primitivni i svi hercegovci mafija.

I zašto je bitno jesu li tvoje frendice purgerice?

Ukratko, ne slažem se.
Ma ovo je zajebancija topic, da malo vidim kako se Dalmoši brane. A nije i da sam lagala. Ja pričam svoj osobni doživljaj (i doživljaj mojih frendica koje su purgerice, manje-više... ali su drugačije od dalmatinki, što jest jest). I baš me zanima da li netko ima slično iskustvo. A ne da li se slaže ili ne slaže sa mnom.
Bilo bi lijepo kad bi rekla svoje iskustvo i zašto tako misliš.
Odgovori sa citatom
Star 15-07-07, 16:41   #17 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 4,492
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Ma ovo je zajebancija topic, da malo vidim kako se Dalmoši brane. A nije i da sam lagala. Ja pričam svoj osobni doživljaj (i doživljaj mojih frendica koje su purgerice, manje-više... ali su drugačije od dalmatinki, što jest jest). I baš me zanima da li netko ima slično iskustvo. A ne da li se slaže ili ne slaže sa mnom.

ne! to što ti pričaš je čista uvreda jednom narodu,čista generalizacija,blaćenje..
ili si ti imala neku nedostižnu ljubav amo doli pa nas sad sve pokopaješ.. ..
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-07-07, 16:50   #18 (permalink)
The Najarogantnija

Citat:
Pravi autor: carllito Pogledaj Poruke
ne! to što ti pričaš je čista uvreda jednom narodu,čista generalizacija,blaćenje..
ili si ti imala neku nedostižnu ljubav amo doli pa nas sad sve pokopaješ.. ..
Ne srećo. Ja sam rekla i dobre stvari. Ima, sve lijepo napisano.
Odgovori sa citatom
Star 15-07-07, 18:37   #19 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,973
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Aha, sorry onda.
Budući da nemam duhovit komentar na ovu temu, povlačim se

PS: Što se tiče iskustva, nisam nikada bila u vezi s dalmatincem, ali imam prijateljice koje jesu i imaju potpuno (u krajnost) suprotna iskustva od tvojih prijateljjica, doduše one nisu purgerice
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-07-07, 20:09   #20 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 15-07-07
Godina: 43
Poruka: 5,629
TigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku TigarZG1

[quote=Ibort;408341]
Citat:
Pravi autor: TigarZG1 Pogledaj Poruke

Gle opaka faco ... to je zajebancija (možda si uočio onog malog zelenog?).

Popij nešto , smiri živce ... samo se ti meni nemoj sekirat.
Ibort nisam ni ja htio ispasti "nasekiran" kako je to na prvi mah izgledalo,nemoj se ni ti ljutiti,u prvom tekstu htio sam samo reći o svom iskustvu s Dalmatinkom,naime,radi se o mojoj bivšoj ženi a život nam je bio pakao a i dan danas stvara mi probleme jer je po naravi osoba koja misli da ima pravo gazit sve i svašta pred sobom da bi ostvarila svoje namjere.Zato je moja reakcija ispala onakva.Inače morao bi se složiti sa svima koji su ovdje tvrdili da netreba generalizirati stvari jer iako su Dalmatinci/ke specifičnog ponašanja u svakoj grupaciji ima i dobrih i loših ljudi a da i ja kao TEICA(koju ponovno pohvaljujem na njezinom ramišljanju) kažem i koju dobru za njih;radio sam u Dalmaciji i stekao mnoge dobre prijatelje "tamo doli". Dakle Ibort ?
TigarZG1 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: quotfenomenquot, zene

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:40.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113