| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Žene i "fenomen" u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Roverandom Ako već imaš problema s dalmatincima kloniš ih se(valjda nisu preplavili sjevernu hrvatsku), al iskreno ... |
| | #11 (permalink) | |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: u shoppingu Godina: 24
Poruka: 5,153
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Žene i "fenomen" Citat:
![]()
__________________ Si vis pacem, para bellum. | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,814
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Žene i "fenomen" Ajde neka bar netko brani moje zemljake... Da se ja javim, napali bi me da nisam objektivan ![]()
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,377
![]() | Re: Žene i "fenomen" [quote=TigarZG1;408038] Citat:
Gle opaka faco ... to je zajebancija (možda si uočio onog malog zelenog?). Popij nešto , smiri živce ... samo se ti meni nemoj sekirat. ![]()
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. | |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: u shoppingu Godina: 24
Poruka: 5,153
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Žene i "fenomen" Citat:
Bilo bi lijepo kad bi rekla svoje iskustvo i zašto tako misliš. ![]()
__________________ Si vis pacem, para bellum. | |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,492
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Žene i "fenomen" Citat:
ne! to što ti pričaš je čista uvreda jednom narodu,čista generalizacija,blaćenje.. ili si ti imala neku nedostižnu ljubav amo doli pa nas sad sve pokopaješ.. .. | |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,973
Budući da nemam duhovit komentar na ovu temu, povlačim se ![]() PS: Što se tiče iskustva, nisam nikada bila u vezi s dalmatincem, ali imam prijateljice koje jesu i imaju potpuno (u krajnost) suprotna iskustva od tvojih prijateljjica, doduše one nisu purgerice ![]() | |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Žene i "fenomen" [quote=Ibort;408341] Citat:
Ibort nisam ni ja htio ispasti "nasekiran" kako je to na prvi mah izgledalo,nemoj se ni ti ljutiti,u prvom tekstu htio sam samo reći o svom iskustvu s Dalmatinkom,naime,radi se o mojoj bivšoj ženi a život nam je bio pakao a i dan danas stvara mi probleme jer je po naravi osoba koja misli da ima pravo gazit sve i svašta pred sobom da bi ostvarila svoje namjere.Zato je moja reakcija ispala onakva.Inače morao bi se složiti sa svima koji su ovdje tvrdili da netreba generalizirati stvari jer iako su Dalmatinci/ke specifičnog ponašanja u svakoj grupaciji ima i dobrih i loših ljudi a da i ja kao TEICA(koju ponovno pohvaljujem na njezinom ramišljanju) kažem i koju dobru za njih;radio sam u Dalmaciji i stekao mnoge dobre prijatelje "tamo doli". Dakle Ibort ? | |
| | |
![]() |
| Tagovi: quotfenomenquot, zene |
« Dobro,ili Loše?
|
Sex s ex »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:40.

Gle..dečko sa Dalmatinkom sam imao najgoru noćnu moru u životu koja još nije sasvim prestala zato mi ne govori koga da diram ili ne (žao mi je jedino ako sam tekstom povrijedio neku od spomenutih) a za tvoje mišljenje i mene živo zaboli
Ibort nisam ni ja htio ispasti "nasekiran" kako je to na prvi mah izgledalo,nemoj se ni ti ljutiti,u prvom tekstu htio sam samo reći o svom iskustvu s Dalmatinkom,naime,radi se o mojoj bivšoj ženi a život nam je bio pakao a i dan danas stvara mi probleme jer je po naravi osoba koja misli da ima pravo gazit sve i svašta pred sobom da bi ostvarila svoje namjere.Zato je moja reakcija ispala onakva.Inače morao bi se složiti sa svima koji su ovdje tvrdili da netreba generalizirati stvari jer iako su Dalmatinci/ke specifičnog ponašanja u svakoj grupaciji ima i dobrih i loših ljudi a da i ja kao TEICA(koju ponovno pohvaljujem na njezinom ramišljanju) kažem i koju dobru za njih;radio sam u Dalmaciji i stekao mnoge dobre prijatelje "tamo doli". Dakle Ibort