Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Žene i "fenomen" u Društvo forumu; ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 15-07-07, 20:54   #21 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 30
Poruka: 2,377
Ibort je zabranio reputaciju
Re: Žene i "fenomen"

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-07-07, 00:35   #22 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-10-05
Godina: 24
Poruka: 251
Roverandom se izdvaja iz maseRoverandom se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Roverandom Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Roverandom

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
.

A evo i nekih lijepih osobina:
Jako su elokventni, duhoviti, šarmantini (i ne pitaj te me što to znači), često jako društveni.
Dobro izgledaju, dobro su građeni, da..da.. zgodni su... nema ništa- što je je.
Kad su obrazovani- pjevaju u klapama, a i oni koji inače nemaju veze sa klapama znaju pjevati. Pa je cijeli dojam multimedijalan.

A i neke negativne:
Lijeni su i sve vole prebaciti na drugoga (opet, čast nekima), mamu vole više od svega (a da ne govorim kako mama super kuha i kako se jako brine o njima ) S druge strane, rekla bi da loše servisiraju svoje žene i da radije gledaju kako će radije svoje "umjeće" ( ) pokazati van kuće - sjetimo se ovom prigodom i poznatog načina života iliti galebarstva.

Sve u svemu, krasni za okolinu, loši za po doma.
Obozavam ovaj topic Pjevat ne znam(jebat ga,nemam sluha nimalo),ne vidim se kao lijenu osobu(studiram i radim,a preko ljeta radim dva posla..... i radim od svoje 15-te bar sezonski)...galebarenje mi nikad nije islo od ruke(sveukupno sam 4 puta ja uletija nekoj curi i iskreno to mi je malo debilno)....svoju sadasnju curu ne varam(ni bivse nisam),al obozavam flertat(jel se to broji?)....naravno da moja mama najbolje kuha .....i teice imam jednog zgodnog,elokventnog i slobodnog prijatelja,hoćeš broj ?
Odgovori sa citatom
Star 16-07-07, 08:44   #23 (permalink)
The Najarogantnija

Datum registracije: 14-08-06
Poruka: 5,160
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Roverandom Pogledaj Poruke
Obozavam ovaj topic Pjevat ne znam(jebat ga,nemam sluha nimalo),ne vidim se kao lijenu osobu(studiram i radim,a preko ljeta radim dva posla..... i radim od svoje 15-te bar sezonski)...galebarenje mi nikad nije islo od ruke(sveukupno sam 4 puta ja uletija nekoj curi i iskreno to mi je malo debilno)....svoju sadasnju curu ne varam(ni bivse nisam),al obozavam flertat(jel se to broji?)....naravno da moja mama najbolje kuha .....i teice imam jednog zgodnog,elokventnog i slobodnog prijatelja,hoćeš broj ?
Šta si ti neki endem?

Uostalom cijelo ovo pravdanje za

Ps. Dogovorit ćemo se
Odgovori sa citatom
Star 16-07-07, 10:01   #24 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,068
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

a cijeli topic je

jbg, frendica ti se igrom slučaja opekla s dalmošem, a to je mogao biti i neki obalobjelokoščanin..
ševa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-07-07, 13:40   #25 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,829
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
E ovako, ima taj neki fenomen koji mi je teško za objasniti, ali možda najbolje da se poslužim komentarom jedne moje frendice koja je friško napuštena od jednog iz te vrste.

"da, fakat ono ne znaš, dal je bolje naći ga ili ga izgubit..."

I da ispričam sad njenu priču, a i priču nekih mojih frendica (redom purgerica) oko ove "pojave".
Ja ne znam jel se oni pripremaju ili im je to u genetskom materijalu, ali imaju točno razrađenu šemu.
Na početku im je sve divno, bajno, krasno, da ne mogu vjerovati, naprosto se uvuku u taj neki đir... lebde u oblacima, zaljubljuju se kao curice, ruže cvatu...
I onda nakon nekog vremena priča se okrene...
Počne ona druga faza- faza u kojoj ih počinju nepoštovati, množiti sa nulom, vaditi se iz razgovora, tražiti isprike za stvari koje su totalno očite i te stvari.

Moram li napominjati da je ovo "fenomen" drugo ime za Dalmatince

Je li to neki povjesni problem, gdje žena mora biti gažena, ili je to neki đir kod vas dole?
Ili se radi o nekulturi?
Ajde baš me zanima kaj dalmatinci imaju reći u svoju obranu. I nemojte govoriti da nije tako i da je ona jedina tako nadrapala, ima ih barem pet koji ja znam. A vjerojatno i više, ali ne smiju od srama ništa reći.

Ma evo, sve pratim ovu temu, i mislim se kako se neću miješat.. ali opet... što je previše, previše je...

Evo, u cijelom ovom uvodnom topicu ja nikako da uočit što ti konkretno "zamjeraš" Dalmatincima? Što? U čemu je problem?

Pretpostavljam, u ovome:

Citat:
I onda nakon nekog vremena priča se okrene...
Počne ona druga faza- faza u kojoj ih počinju nepoštovati, množiti sa nulom, vaditi se iz razgovora, tražiti isprike za stvari koje su totalno očite i te stvari.
E pa, da ti otkrijem jednu "tajnu", "tajnu velike moći":

TIP JE TRAŽIO PIZDE!!!! Bio je ljubazan, divan i krasan dok nije dobio to što je tražio (đir pizde). Nakon što je dobio to što je tražio (đir pizde), tip se povukao.

Da, to je grozno.
Da, muški su svinje.

Ali - zar SVI MUŠKI na kugli zemaljskoj nisu takvi? Zar je šovinizam samo prerogativ Dalmatinaca?

To što su Dalmatinci malčice profinjeniji od ostalih u prvoj (pred-jebačkoj) fazi i malčice hladniji od ostalih u drugoj (post-jebačkoj) fazi ne razlikuje ih u bitnome od purgera, istrijana, riječana, Slavonaca ili bilo kojeg drugog predstavnika muškog roda.

Muškarci su svinje - bez obzira na podrijetlo. Deal with it.
I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka.
Copyright by Davor Burazin
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-07-07, 13:43   #26 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,068
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
TIP JE TRAŽIO PIZDE!!!! Bio je ljubazan, divan i krasan dok nije dobio to što je tražio (đir pizde). Nakon što je dobio to što je tražio (đir pizde), tip se povukao.
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-07-07, 14:22   #27 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Poruka: 4,492
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Ne srećo. Ja sam rekla i dobre stvari. Ima, sve lijepo napisano.

ti rekla i dobrih stvari oprosti meni i mojoj dioptriji od -7 ali prosvijetli me malo pa mi citiraj taj dio di nas ti hvališ
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-07-07, 14:35   #28 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-10-05
Poruka: 251
Roverandom se izdvaja iz maseRoverandom se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Roverandom Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Roverandom

Citat:
Ma

Muškarci su svinje - bez obzira na podrijetlo. Deal with it.

E na ovo rep+ najveća istina dosad na forumu napisana
Odgovori sa citatom
Star 16-07-07, 15:24   #29 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-08-06
Poruka: 2,377
Ibort je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: carllito Pogledaj Poruke
ti rekla i dobrih stvari oprosti meni i mojoj dioptriji od -7 ali prosvijetli me malo pa mi citiraj taj dio di nas ti hvališ

A kako nije? Jel vam lijepo rekla da ste multimedijalni ... štaš bolje.

Citat:
Muškarci su svinje.
Ma to su predrasude. Nema nikakvih znanstvenih dokaza za to.
Odgovori sa citatom
Star 16-07-07, 16:05   #30 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Poruka: 4,492
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: Ibort Pogledaj Poruke
A kako nije? Jel vam lijepo rekla da ste multimedijalni ... štaš bolje.

multimedijalan!!zamisli komplimenta,imam momka,crn,visok,zgodan,gonja bmw-a ima tetovaže a i usto je multimedijalan

Ma to su predrasude. Nema nikakvih znanstvenih dokaza za to.

pitaj teice,ona to upravo znanstveno dokazuje (naravno za dalmatince)
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: quotfenomenquot, zene

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:32.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113