| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Žene i "fenomen" u Društvo forumu; ... |
| | #22 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Žene i "fenomen" Citat:
Pjevat ne znam(jebat ga,nemam sluha nimalo),ne vidim se kao lijenu osobu(studiram i radim,a preko ljeta radim dva posla..... i radim od svoje 15-te bar sezonski)...galebarenje mi nikad nije islo od ruke(sveukupno sam 4 puta ja uletija nekoj curi i iskreno to mi je malo debilno)....svoju sadasnju curu ne varam(ni bivse nisam),al obozavam flertat(jel se to broji?)....naravno da moja mama najbolje kuha .....i teice imam jednog zgodnog,elokventnog i slobodnog prijatelja,hoćeš broj ?
__________________ ....kupio bi novi bumerang,al nikako da se riješim starog.... | |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: u shoppingu Godina: 24
Poruka: 5,160
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Žene i "fenomen" Citat:
![]() Uostalom cijelo ovo pravdanje za ![]() Ps. Dogovorit ćemo se ![]()
__________________ Si vis pacem, para bellum. | |
| | |
| | #24 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,068
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Žene i "fenomen" a cijeli topic je ![]() jbg, frendica ti se igrom slučaja opekla s dalmošem, a to je mogao biti i neki obalobjelokoščanin.. ![]()
__________________ I don't wanna die, but I ain't keen on livin' either... Not sure I understand, this role I’ve been given Not sure I understand... |
| | |
| | #25 (permalink) | ||
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Žene i "fenomen" Citat:
Ma evo, sve pratim ovu temu, i mislim se kako se neću miješat.. ali opet... što je previše, previše je... Evo, u cijelom ovom uvodnom topicu ja nikako da uočit što ti konkretno "zamjeraš" Dalmatincima? Što? U čemu je problem? Pretpostavljam, u ovome: Citat:
TIP JE TRAŽIO PIZDE!!!! Bio je ljubazan, divan i krasan dok nije dobio to što je tražio (đir pizde). Nakon što je dobio to što je tražio (đir pizde), tip se povukao. Da, to je grozno. Da, muški su svinje. Ali - zar SVI MUŠKI na kugli zemaljskoj nisu takvi? Zar je šovinizam samo prerogativ Dalmatinaca? To što su Dalmatinci malčice profinjeniji od ostalih u prvoj (pred-jebačkoj) fazi i malčice hladniji od ostalih u drugoj (post-jebačkoj) fazi ne razlikuje ih u bitnome od purgera, istrijana, riječana, Slavonaca ili bilo kojeg drugog predstavnika muškog roda. Muškarci su svinje - bez obzira na podrijetlo. Deal with it.
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin | ||
| | |
| | #26 (permalink) | |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,068
![]()
__________________ I don't wanna die, but I ain't keen on livin' either... Not sure I understand, this role I’ve been given Not sure I understand... | |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,377
![]() | Re: Žene i "fenomen" Citat:
A kako nije? Jel vam lijepo rekla da ste multimedijalni ... štaš bolje. ![]() Ma to su predrasude. Nema nikakvih znanstvenih dokaza za to. ![]()
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: quotfenomenquot, zene |
« Dobro,ili Loše?
|
Sex s ex »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:32.

) S druge strane, rekla bi da loše servisiraju svoje žene i da radije gledaju kako će radije svoje "umjeće" ( 
?
oprosti meni i mojoj dioptriji od -7 ali prosvijetli me malo pa mi citiraj taj dio di nas ti hvališ