| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi žene, zašto vam jedan nije dovoljan??? u Društvo forumu; Evo upravo je buraz u suzama doso tu kod mene, prevarila ga Nikolina (njegova cura) -(on je 4 godine mladji ... |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Trnje,Zg Godina: 27
Poruka: 1,074
![]() ![]() ![]() | žene, zašto vam jedan nije dovoljan??? Evo upravo je buraz u suzama doso tu kod mene, prevarila ga Nikolina (njegova cura)-(on je 4 godine mladji nego ja) šta to za vas žene ima napaljujuće u tome da vas istovremeno ševe dva frajera? Pa šta vam nije dosta jedan ševo nego ih mora biti vise ![]() Evo on je sad tu kod mene i neznam kako da mu pomognem i objasnim da je takav jebeni život i da si je naso trebu koja voli da ju guze 2 odjednom pa sam otvorio ovu temu da vidi šta većina misli i kako to drugi rješavaju... Evo on ve dosta dugo gleda Croportal al se nece prikljucit pa sad otvaram ovu temu umjesto njega i nadam se pametnim odgovorima Hvala bogu ja sam sretan i nemam jos takvih problema ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: žene, zašto vam jedan nije dovoljan??? Jbga, naletio na curu koja ga prevarila i kaj sad? Ni prvi, a ni zadnji ![]()
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: žene, zašto vam jedan nije dovoljan??? Citat:
Kaj ju je tip karao skupa sa tvojim burazom u tandemu da ju karaju 2 tipa istovremeno? Ako je, u čemu je problem? Kaj nije mislio da će ga prevariti ako je i taj drugi tip kara? ![]() | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: žene, zašto vam jedan nije dovoljan??? [quote=bbbtrnje;864750]Znam al to mu je drugo takvo sranje za redomQUOTE] A ne kaže se bezveze treća sreća ![]()
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,169
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: žene, zašto vam jedan nije dovoljan??? ja mislim da si jedino ti to tako shvatio
__________________ ...ljubav pomaže čovjeku da prevlada osjećaj usamljenosti i odvojenosti, a ipak mu dopušta da bude svoj. U ljubavi se zbiva paradoks: dva bića postaju jedno, a ipak ostaju dvoje... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-02-08
Poruka: 130
![]() | Re: žene, zašto vam jedan nije dovoljan??? za sto vas muske ima napaljujuce da sevite 3 ZENSKE?! mislim,ovo je potpuno glupa tema jer ima tema tipa kako da imati 3 zenske odjednom. mislim,kako sijes tako zanjes..i onda se cudite. ![]() |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:58.

(njegova cura)