Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi žene, zašto vam jedan nije dovoljan??? u Društvo forumu; Evo upravo je buraz u suzama doso tu kod mene, prevarila ga Nikolina (njegova cura) -(on je 4 godine mladji ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-04-08, 19:45   #1 (permalink)
Banned

Datum registracije: 30-12-07
Godina: 27
Poruka: 1,074
bbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz mase
žene, zašto vam jedan nije dovoljan???

Evo upravo je buraz u suzama doso tu kod mene, prevarila ga Nikolina (njegova cura)

-(on je 4 godine mladji nego ja)

šta to za vas žene ima napaljujuće u tome da vas istovremeno ševe dva frajera?

Pa šta vam nije dosta jedan ševo nego ih mora biti vise

Evo on je sad tu kod mene i neznam kako da mu pomognem i objasnim da je takav jebeni život i da si je naso trebu koja voli da ju guze 2 odjednom pa sam otvorio ovu temu da vidi šta većina misli i kako to drugi rješavaju...

Evo on ve dosta dugo gleda Croportal al se nece prikljucit pa sad otvaram ovu temu umjesto njega i nadam se pametnim odgovorima

Hvala bogu ja sam sretan i nemam jos takvih problema
bbbtrnje je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-04-08, 19:58   #2 (permalink)
forumska kuharica

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 5,009
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima
Re: žene, zašto vam jedan nije dovoljan???

Jbga, naletio na curu koja ga prevarila i kaj sad? Ni prvi, a ni zadnji
Odgovori sa citatom
Star 05-04-08, 20:04   #3 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 16-03-07
Poruka: 319
Vidolinho se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Vidolinho

Citat:
Pravi autor: bbbtrnje Pogledaj Poruke
šta to za vas žene ima napaljujuće u tome da vas istovremeno ševe dva frajera?

Pa šta vam nije dosta jedan ševo nego ih mora biti vise

Evo on je sad tu kod mene i neznam kako da mu pomognem i objasnim da je takav jebeni život i da si je naso trebu koja voli da ju guze 2 odjednom pa sam otvorio ovu temu da vidi šta većina misli i kako to drugi rješavaju...
Meni tu u cijelom aranžmanu nije jasna jedna stvar...

Kaj ju je tip karao skupa sa tvojim burazom u tandemu da ju karaju 2 tipa istovremeno? Ako je, u čemu je problem? Kaj nije mislio da će ga prevariti ako je i taj drugi tip kara?
Vidolinho je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-04-08, 20:04   #4 (permalink)
Banned

bbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Jbga, naletio na curu koja ga prevarila i kaj sad? Ni prvi, a ni zadnji
Znam al to mu je drugo takvo sranje za redom pa posto vas stalno cita sam otvorio ovu temu za njega da cuje malo razmisljanja drugih...
bbbtrnje je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-04-08, 20:08   #5 (permalink)
forumska kuharica

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 5,009
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

[quote=bbbtrnje;864750]Znam al to mu je drugo takvo sranje za redomQUOTE]

A ne kaže se bezveze treća sreća
Odgovori sa citatom
Star 05-04-08, 20:27   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,169
pajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: Vidolinho Pogledaj Poruke
Meni tu u cijelom aranžmanu nije jasna jedna stvar...

Kaj ju je tip karao skupa sa tvojim burazom u tandemu da ju karaju 2 tipa istovremeno? Ako je, u čemu je problem? Kaj nije mislio da će ga prevariti ako je i taj drugi tip kara?
ja mislim da si jedino ti to tako shvatio
Odgovori sa citatom
Star 05-04-08, 20:29   #7 (permalink)
Banned

Citat:
Pravi autor: pajo-patak Pogledaj Poruke
ja mislim da si jedino ti to tako shvatio
ma pusti ga, znao sam da ce bit sprdacine ovdje
bbbtrnje je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-04-08, 20:43   #8 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 06-02-08
Poruka: 130
LuDa GljiWa. se izdvaja iz mase

za sto vas muske ima napaljujuce da sevite 3 ZENSKE?!
mislim,ovo je potpuno glupa tema jer ima tema tipa kako da imati 3 zenske odjednom.
mislim,kako sijes tako zanjes..i onda se cudite.
LuDa GljiWa. je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-04-08, 20:46   #9 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Poruka: 8,327
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Slažem se.
Odgovori sa citatom
Star 05-04-08, 20:46   #10 (permalink)
Banned

Ma znam samo mi ga je zao gledat takvog...
bbbtrnje je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:58.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103