| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi žene, zašto vam jedan nije dovoljan??? u Društvo forumu; brat ti ima dvije solucije: ili da ju odmah zaboravi uz drugu ili da počne pisati poeziju i patiti dalje...... |
| | #22 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Trnje,Zg Godina: 27
Poruka: 1,115
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: žene, zašto vam jedan nije dovoljan??? Citat:
![]()
__________________ Bolje je zbog Parkinsa malo proliti, nego zbog Alzheimera ne popiti | |
| | |
| | #24 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,134
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: žene, zašto vam jedan nije dovoljan??? Prevarila ga, pa sta ce sad?! Odmah zaboraviti, dobro ne moze odmah, ali za nekoliko dana ce biti lakse... U njegovim ocima...nek' pada joj vrednost...vishe nije na ceni mala...jer mala je drugom dala... Kazes desava se po drugi put... Bez uvrede, ali nek se zapita da nije problem u njemu, mozda ih ne ispunjava dovoljno...u nekom smislu...
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
| | #25 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: žene, zašto vam jedan nije dovoljan??? dogodilo se i meni...tulio ko cucak na puni mjesec...al onda polako poceo shvacati da nema smisla tuliti za tom osobom...ak joj ja nisam dovoljan u bilo kojem smislu onda kaj ce mi takva cura...on nek se sad malo po malo dovodi u red...sam mu daj podrsku...vec ce on prestat tulit... ![]()
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: žene, zašto vam jedan nije dovoljan??? Žao mi je brata, to je sigurno grozno. Pogotovo 2.put. Al mislim, tu na forumu ima tema Kako hodati istovremeno s dvije cure, pa čemu onda ovakav naslov: žene, zašto vam nije dovoljan 1? Mislim da se to ipak mnogo manje odnosi na žene nego na muškarce. Mnogim ženama je itekako jedan savršeno dovoljan. I...treća sreća, nadam se da će tvom bratu sljedeća biti takva kojoj će on biti savršeno dovoljan :-)
__________________ |
| | |
| | #28 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Trnje,Zg Godina: 27
Poruka: 1,115
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: žene, zašto vam jedan nije dovoljan??? Ma to sam mu i ja rekao da si nadje drugu al ne, znas kakva je ljubav...sta god da m govorimo ne reagira, samo place i place al dobro procice ga to.... al u svakom slučaju hvala na podršci ![]()
__________________ Bolje je zbog Parkinsa malo proliti, nego zbog Alzheimera ne popiti |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-04-08 Godina: 41
Poruka: 80
![]() | Re: žene, zašto vam jedan nije dovoljan??? Mozda je previse plakao dok je bio s njom, a zene ne vole placljive muskarce. Neka proba uletiti u enku aferu sa zauzetom pa mozda bolje shvati (iz prve ruke) zasto im jedan nije dovoljan. i ne zaboravi da muskarci puno cesce misle na sex (naucno dokazano)
__________________ "Coitus ergo sum" ![]() I'm 2 sexy 4 my hair, that's why is not there. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:42.