Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi žene, zašto vam jedan nije dovoljan??? u Društvo forumu; [quote=Blade051;865289]Mozda je previse plakao dok je bio s njom, a zene ne vole placljive muskarce. QUOTE] ja ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-04-08, 10:24   #31 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 06-02-08
Poruka: 130
LuDa GljiWa. se izdvaja iz mase
Re: žene, zašto vam jedan nije dovoljan???

[quote=Blade051;865289]Mozda je previse plakao dok je bio s njom, a zene ne vole placljive muskarce. QUOTE]

ja volim placljive muskarce
LuDa GljiWa. je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-04-08, 11:04   #32 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Blade051 Pogledaj Poruke
i ne zaboravi da muskarci puno cesce misle na sex

Upravo se samoubih od smjeha
Odgovori sa citatom
Star 06-04-08, 13:42   #33 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,367
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

Citat:
Pravi autor: bruna-13 Pogledaj Poruke
Žao mi je brata, to je sigurno grozno. Pogotovo 2.put.
Al mislim, tu na forumu ima tema Kako hodati istovremeno s dvije cure, pa čemu onda ovakav naslov: žene, zašto vam nije dovoljan 1? Mislim da se to ipak mnogo manje odnosi na žene nego na muškarce. Mnogim ženama je itekako jedan savršeno dovoljan. I...treća sreća, nadam se da će tvom bratu sljedeća biti takva kojoj će on biti savršeno dovoljan :-)
aj mi to pojasni malo...kak se to odnosi manje na zene...opet generaliziramo i postavljamo crno-bijelo...nismo svi isti...ima onih (oba spola da nebu zabune) kojima ni njih 50 nije dosta...a kamoli jedan...

no uzmimo hipotetski da se ne kacimo....muskarac zaljubljen u zenu kao u ovom slucaju...i tko se koga najprije zasiti...u vecini slucajeva...zena...jer hoce promijenit muskarceve "mane" u neke svoje idealne zelje...i kad vidi da nejde polako odustaje... druga krajnost je da se ocito nije zadovoljila muskarcem s kojim je u vezi pa pocinje svrljat i trazit drugog "punjaca" (sto je donekle slicno onom prethodnom)...a zadnja krajnost je da malecka voli svrljat i voli sedit na dve stolice...

to sve se isto odnosi i na muskarce osim onog djela mjenjanja partnera (zapravo osobnosti)...

Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people.
macor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-04-08, 14:03   #34 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,239
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke

Upravo se samoubih od smjeha
Ja isto
Odgovori sa citatom
Star 06-04-08, 14:55   #35 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar
Arrow Re: žene, zašto vam jedan nije dovoljan???

Od plakanja nema ništa....ili oprosti, pa idemo ponovo dalje ili nabij je jebežljivu nogom u guzicu.

Jednostavno rečeno imaš cura koje su sklonije promiskuitetu, to je u njima, ne možeš to izbiti iz njih i prije ili kasnije uz pravu priliku dogodit će se slično bez obzira kakav muškarac uz nju bio.

Inače, promiskuitet je prirodno stanje stvari.....to je nešto što je evolucija osmislila i što priroda podražava, ali smo mi ljudi, neka ćudoredna ekipa u neka davna vremena "pametno" osmislila i nametnula monogamiju kao "ispravan" način razmišljanja i funkcioniranja, što se održalo do danas kao umjetno stvoreno mjerilo koliko se neko ispravno uklapa u cijelu priči.

U suprotnom, isto tako se nekad davno moglo prihvatiti i promisluitet kao nešto normalno i danas bi se svi sa svima ševili i vjerojatno bi sve bilo puno jednostavnije i zadovoljnije.

I sad tvoj brat ne bi plakao, nego bi prcao okolo i fičukao.
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-04-08, 15:39   #36 (permalink)
Zauzeta

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,300
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima

Možda su u šumi, a možda je loš u krevetu.
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-04-08, 15:49   #37 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-12-07
Poruka: 1,591
mrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mrkyblu

Citat:
Pravi autor: bbbtrnje Pogledaj Poruke
Evo upravo je buraz u suzama doso tu kod mene, prevarila ga Nikolina (njegova cura)

-(on je 4 godine mladji nego ja)

šta to za vas žene ima napaljujuće u tome da vas istovremeno ševe dva frajera?

Pa šta vam nije dosta jedan ševo nego ih mora biti vise

Evo on je sad tu kod mene i neznam kako da mu pomognem i objasnim da je takav jebeni život i da si je naso trebu koja voli da ju guze 2 odjednom pa sam otvorio ovu temu da vidi šta većina misli i kako to drugi rješavaju...

Evo on ve dosta dugo gleda Croportal al se nece prikljucit pa sad otvaram ovu temu umjesto njega i nadam se pametnim odgovorima

Hvala bogu ja sam sretan i nemam jos takvih problema

A zasto vama muskima nije jedna dovoljna?

Pa sto vam nije dosta jedna za sevu ....?

Ma daj molim te danas je njega prevarila cura sutra ce on neku drugu i tak to ide....Ocito on nije bio ono sto je njoj trebalo i cemu filozofija.
Kakvo plakanje za osobom koja ga nepostuje dovoljno da prvo prekine s njim a onda ide dalje nego ga ide varat....
Nek nadje novu curu i kraj price....
Odgovori sa citatom
Star 06-04-08, 21:07   #38 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-04-08
Poruka: 452
bruna-13 se izdvaja iz masebruna-13 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku bruna-13

Citat:
Pravi autor: macor Pogledaj Poruke
aj mi to pojasni malo...kak se to odnosi manje na zene...opet generaliziramo i postavljamo crno-bijelo...nismo svi isti...ima onih (oba spola da nebu zabune) kojima ni njih 50 nije dosta...a kamoli jedan...
Ne generaliziram, samo sam se nabrusila na ime teme: žene, zašto vam 1 nije dovoljan??? Kao, svima nam treba neko drugi. Ma daj, molim te. Neću se ni ja kačit, al ja sam ekonomistica i volim statistiku, a ona kaže da muški više varaju žene. I to je to. Nije da mi je drago, ne branim nikoga, jer ako to muškarcu napravi njegova cura/žena, boli ga briga za statistiku i sve ostale. Nadam se samo da će nam se tip o kojem je potekla priča brzo oporavit i zaboravit dotičnu zločestu tetu...

Imam još jedno pitanje za sve na ovoj temi: šta je za vas prevara? Je li gore da se Nikolina npr.napila i imala seks na brzaka s nekim ili da je neko vrijeme razmišljala o tipu iz društva i prvom prilikom kad su ostali sami nastala kemija i poljubili su se. Za mene je ljubljenje s drugim također prevara, gora nego seks na brzaka.
Slažem se s mrkyblu: da npr.ja osjetim nešto prema nekom, prvo mob u ruke i zovi momka da prekidaš.

Zadnji Uredio bruna-13 : 06-04-08 u 21:13.
bruna-13 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-04-08, 23:10   #39 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Poruka: 1,367
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

tak bi i trebalo radit...sam kaj se ne drze uvek tog: vidim ga, sva sam se navlazila, idem uzet mob i nazvat svoga i rec da prekidamo tak da se mirne savjesti mogu kresnut s ovim... ljubljenje takoder....meni gore nego da se kresnes (zbog nekakve seksualne privlacnosti ili opijenosti)...ipak izmjenjujes tekucine ( ko da govorim o ulju za aute) dok se ljubis i to je intimniji cin nego kaj je guranje tudeg kurca u picku tvoje cure...bar meni - seks je ipak neko fizicko zadovoljstvo...

kaj se tice statistika...ja ih bas i ne volim zato kaj je to skoro sve spekulativno....ono...radi se istrazivanje i ides recimo uzet soma ljudi i pitat ih nesto na temelju cega ces radit statistiku...i onda naletis recimo, na omjer, 60:40 po pitanju misljenja i po tome se onda statistika slaze...il ono...svaki drugi, treci misli isto...ma kurac misli isto...to je puka slucajnost kod tih anketa i radenja statistika...al opet...svi se po njoj ravnaju...

al ja mislim da je statistika tu 50:50...i zena i muskarac bi da dodu u priliku, prevarili...tu smo isti...to kaj statistika veli, to je zapravo cinjenica da se muskarci izlaju da su prevarili (jer se mi volimo hvalit ) dok zene to prikriju...tak da otuda takva statistika...

Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people.
macor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 05:58   #40 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 01-04-08
Godina: 41
Poruka: 80
Blade051 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: white devil Pogledaj Poruke
Jes' pa da zavrsi kao ti!
Pa nisam ja jos zavrsio, ja sam samo u trenutnoj hibernaciji.

Zabranjeno voce je najsladje.
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:27.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111