| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi žene, zašto vam jedan nije dovoljan??? u Društvo forumu; [quote=Blade051;865289]Mozda je previse plakao dok je bio s njom, a zene ne vole placljive muskarce. QUOTE] ja ... |
| | #33 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: žene, zašto vam jedan nije dovoljan??? Citat:
no uzmimo hipotetski da se ne kacimo....muskarac zaljubljen u zenu kao u ovom slucaju...i tko se koga najprije zasiti...u vecini slucajeva...zena...jer hoce promijenit muskarceve "mane" u neke svoje idealne zelje...i kad vidi da nejde polako odustaje... druga krajnost je da se ocito nije zadovoljila muskarcem s kojim je u vezi pa pocinje svrljat i trazit drugog "punjaca" (sto je donekle slicno onom prethodnom)...a zadnja krajnost je da malecka voli svrljat i voli sedit na dve stolice... to sve se isto odnosi i na muskarce osim onog djela mjenjanja partnera (zapravo osobnosti)...
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. | |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Od plakanja nema ništa....ili oprosti, pa idemo ponovo dalje ili nabij je jebežljivu nogom u guzicu. Jednostavno rečeno imaš cura koje su sklonije promiskuitetu, to je u njima, ne možeš to izbiti iz njih i prije ili kasnije uz pravu priliku dogodit će se slično bez obzira kakav muškarac uz nju bio. Inače, promiskuitet je prirodno stanje stvari.....to je nešto što je evolucija osmislila i što priroda podražava, ali smo mi ljudi, neka ćudoredna ekipa u neka davna vremena "pametno" osmislila i nametnula monogamiju kao "ispravan" način razmišljanja i funkcioniranja, što se održalo do danas kao umjetno stvoreno mjerilo koliko se neko ispravno uklapa u cijelu priči. U suprotnom, isto tako se nekad davno moglo prihvatiti i promisluitet kao nešto normalno i danas bi se svi sa svima ševili i vjerojatno bi sve bilo puno jednostavnije i zadovoljnije. I sad tvoj brat ne bi plakao, nego bi prcao okolo i fičukao.
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #37 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: žene, zašto vam jedan nije dovoljan??? Citat:
A zasto vama muskima nije jedna dovoljna? Pa sto vam nije dosta jedna za sevu ....? Ma daj molim te danas je njega prevarila cura sutra ce on neku drugu i tak to ide....Ocito on nije bio ono sto je njoj trebalo i cemu filozofija. Kakvo plakanje za osobom koja ga nepostuje dovoljno da prvo prekine s njim a onda ide dalje nego ga ide varat.... Nek nadje novu curu i kraj price....
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... | |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: žene, zašto vam jedan nije dovoljan??? Citat:
Imam još jedno pitanje za sve na ovoj temi: šta je za vas prevara? Je li gore da se Nikolina npr.napila i imala seks na brzaka s nekim ili da je neko vrijeme razmišljala o tipu iz društva i prvom prilikom kad su ostali sami nastala kemija i poljubili su se. Za mene je ljubljenje s drugim također prevara, gora nego seks na brzaka. Slažem se s mrkyblu: da npr.ja osjetim nešto prema nekom, prvo mob u ruke i zovi momka da prekidaš.
__________________ Zadnji Uredio bruna-13 : 06-04-08 u 21:13. | |
| | |
| | #39 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: žene, zašto vam jedan nije dovoljan??? tak bi i trebalo radit...sam kaj se ne drze uvek tog: vidim ga, sva sam se navlazila, idem uzet mob i nazvat svoga i rec da prekidamo tak da se mirne savjesti mogu kresnut s ovim... ljubljenje takoder....meni gore nego da se kresnes (zbog nekakve seksualne privlacnosti ili opijenosti)...ipak izmjenjujes tekucine ( ko da govorim o ulju za aute) dok se ljubis i to je intimniji cin nego kaj je guranje tudeg kurca u picku tvoje cure...bar meni - seks je ipak neko fizicko zadovoljstvo...kaj se tice statistika...ja ih bas i ne volim zato kaj je to skoro sve spekulativno....ono...radi se istrazivanje i ides recimo uzet soma ljudi i pitat ih nesto na temelju cega ces radit statistiku...i onda naletis recimo, na omjer, 60:40 po pitanju misljenja i po tome se onda statistika slaze...il ono...svaki drugi, treci misli isto...ma kurac misli isto...to je puka slucajnost kod tih anketa i radenja statistika...al opet...svi se po njoj ravnaju... al ja mislim da je statistika tu 50:50...i zena i muskarac bi da dodu u priliku, prevarili...tu smo isti...to kaj statistika veli, to je zapravo cinjenica da se muskarci izlaju da su prevarili (jer se mi volimo hvalit ) dok zene to prikriju...tak da otuda takva statistika...
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-04-08 Godina: 41
Poruka: 80
![]() | Re: žene, zašto vam jedan nije dovoljan??? Pa nisam ja jos zavrsio, ja sam samo u trenutnoj hibernaciji. Zabranjeno voce je najsladje. ![]()
__________________ "Coitus ergo sum" ![]() I'm 2 sexy 4 my hair, that's why is not there. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:27.

(njegova cura)
Grijesiti je ljudski ...