Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi žene, zašto vam jedan nije dovoljan??? u Društvo forumu; kao prvo, ne pusim ova po meni kretenska razmisljanja da citiram : DANAS JE ONA NJEGA PREVARILA, SUTRA CE ON NEKU ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-04-08, 07:22   #41 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-09-07
Poruka: 2,160
driver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz mase
Re: žene, zašto vam jedan nije dovoljan???

kao prvo, ne pusim ova po meni kretenska razmisljanja da citiram : DANAS JE ONA NJEGA PREVARILA, SUTRA CE ON NEKU DRUGI I TO TAKO IDE ,
mislim halo, cekaj malo, koje kretensko razmisljanje, i onda se pitate takva glupa pitanja, zakaj ga je prevarila, eto zakaj , pa kaj nije svaka osoba svoja jedinka, evo ja sam isto bio u vezi s jednom osobom kojoj nikaj nije falilo (ona sama rekla i potvrdila) ali je jednostavno bila takva da je morala prevariti, mislim cekaj malo, kaj sam onda i ja trebao prevariti svaki put posto je i ona, al ja nisam takav i necu varat, imam svoje samopostovanje i svoj karakter, posto svi varaju pa zakaj nebi i ja, SAVJET za svakog tko vara: daj se izgradite i budite svoji i zamislite si da vas osoba vara kao sto i vi nju, pa kako bi to zavrsilo , NEBI!!!

2. stvar je da u zagrebu (govorim samo za njega jer zivim u njemu) ako nadjes normalnu curu koja te nece varati prvom prilikom i koja je normalna i koja je (ne)dao bog nevina a starija je od 18 godina to ti je slicno dobitku na lutriji, i mozes je smatrat sretnom osobom, a drugacije gle takav je zivot i takve su danasnje cure i to ici na bolje nece i moze biti samo jos gori(kaj ce se i dogoditi), tako da se naviknete na to i to je jednostavno surova realnost!!!

3.ako ulazite u vezu, udjite u vezu sa povjerenjem, ne sad 100%-tnim ali ne provjeravajte osobu i ne prigovaajte za svaku sitnicu jer ce takva osoba prije prevarit nego kad si normalan prema njoj !!!
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 09:41   #42 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,003
white devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: Blade051 Pogledaj Poruke
Pa nisam ja jos zavrsio, ja sam samo u trenutnoj hibernaciji.

Zabranjeno voce je najsladje.
...sve dok ti se mnogo ne osladi!

@driver: imas pravo jedino se sa ovom poslednjom konstatacijom ne bih bas slozila, tj. ne mora da znaci!
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 11:03   #43 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-04-08
Godina: 20
Poruka: 452
bruna-13 se izdvaja iz masebruna-13 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku bruna-13

Citat:
Pravi autor: macor Pogledaj Poruke

al ja mislim da je statistika tu 50:50...i zena i muskarac bi da dodu u priliku, prevarili...tu smo isti...to kaj statistika veli, to je zapravo cinjenica da se muskarci izlaju da su prevarili (jer se mi volimo hvalit ) dok zene to prikriju...tak da otuda takva statistika...
možda je i to istina, dobro zboriš, al šta ću, žensko sam pa eto branim rod, ipak sam uvjerenja da su muški malkice slobodniji u pitanju prevare, kraći im je fitilj. To je moje mišljenje.

A što se tiče: ona je mene, pa ću ja nju ili neku drugu - mislim da to kod mene nikako ne bi vridilo, jer ne bi mogla živit sa sobom da mene neko tako povridi, a onda da ja to isto napravim nekom drugom...grizla bi se do kraja života.
I ja sam došla na temu prevare jednom s mojim momkom, on se toliko u biti iznervira objašnjavajući mi da je nemoguće da on mene prevari, da mu se to jednostavno ne može dogodit, niti da je ikad doša u napast. To ja uvik malo propitkujem teren, jer stvarno mu virujen potpuno, al on je očito toliko dobar da se svidja mnogima (ko prijatelj, al da je slobodan, sigurno bi mnoge poželile više, pa ja želin doznat potencijalne cure kojima bi mogla zviznit jednu 's live na desnu' kako kaže moja mater, ako zatriba), pa me zanima jel mu nekad padne na pamet kad je vani s ekipom u plesu i sveopćem neredu, gubitku razuma itd...poljubit neku. Dobila sam odgovor: ne, ne i ne! Ja virujen da je tako

Zadnji Uredio bruna-13 : 07-04-08 u 11:12.
bruna-13 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 11:10   #44 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 30-12-07
Godina: 27
Poruka: 1,115
bbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz mase

hehe sad mi je buraz u 2 noci 4 trebe zaveo, samo neka napreduje jer dok napreduje manje place zbog one glupace

Bolje je zbog Parkinsa malo proliti,
nego zbog Alzheimera ne popiti
bbbtrnje je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 11:12   #45 (permalink)
dr.sc. Foruma

i jos da sta skara pssssss
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 11:14   #46 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 06-02-08
Poruka: 130
LuDa GljiWa. se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: bbbtrnje Pogledaj Poruke
hehe sad mi je buraz u 2 noci 4 trebe zaveo, samo neka napreduje jer dok napreduje manje place zbog one glupace
pa nemora znacit da je glupaca zato sto ga je prevarila,mislim..mozda i moze,mislim nisam vidjela tvog buraza nikad pa neznam
LuDa GljiWa. je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 11:14   #47 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-04-08
Godina: 20
Poruka: 452
bruna-13 se izdvaja iz masebruna-13 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku bruna-13

Samo zaveo ili...nešto više?

Normalno da mu to može pomoć da mu malo naraste samopouzdanje, al bude li spavao sa svakom na putu, mislim da će na kraju opet plakat.
Ne se spuštat na njenu razinu
Star 07-04-08, 11:17   #48 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,003
white devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: LuDa GljiWa. Pogledaj Poruke
pa nemora znacit da je glupaca zato sto ga je prevarila

...samo ima cura apetit, shta'sh!
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 13:14   #49 (permalink)
dr.sc. Foruma

katastrofa a nego koji je kurac ak ga je prevarila, mozda djevica marija
Odgovori sa citatom
Star 10-04-08, 17:02   #50 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,265
berto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono nešto

Pa možda nije problem u curi, možda je problem u tvom bratu. On sada mora iskušavati treču sreću..., a mogao bi se i zapitati dali je on našto pogriješio u toj vezi.
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:08.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108