| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi žene, zašto vam jedan nije dovoljan??? u Društvo forumu; Ako joj je nešto smetalo, to je trebala riješit s njim, a ne tako da ide s drugim ... |
| | #52 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: žene, zašto vam jedan nije dovoljan??? Citat:
A hebiga lako je sada pričati..., ali iskušenja ponekad znaju biti teška pogotovo, ako nešto u vezi ne štima... ![]()
__________________ U danima sretnim, u danima grubim Ja ne mogu drugo nego da ga volim Jer Hajduk je ono što me čini sretnim Ja ne mogu drugo nego da ga volim ... | |
| | |
| | #55 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: žene, zašto vam jedan nije dovoljan??? ko kaže da jedan frajer nije dovoljan??? ne svrstavaj sve ženske u isti lonac s njegovom curom.... a zašto vama muškima nije jedna dovoljna??
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #57 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,253
![]() ![]() ![]() | Re: žene, zašto vam jedan nije dovoljan??? Citat:
jer drugacije ako mi ta osoba postane monotono dosadna onda necu niti imati nis s njom, a inace ak je zanimljiva koji ce mi bog druga neka ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE | |
| | |
| | #58 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 1,055
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: žene, zašto vam jedan nije dovoljan??? ![]()
__________________ . When in doubt, make a fool of yourself. There is a microscopically thin line between being brilliantly creative and acting like the most gigantic idiot on earth. So what the hell, leap! |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 28
Poruka: 4,858
![]() ![]() ![]() | Re: žene, zašto vam jedan nije dovoljan??? Može se postaviti isto pitanje zašto muškarcima jedna nije dovoljna? Sve je to od osobe do osobe i ne treba generalizirati neke stvari... Nekome je jedan/jedna dovoljna za cijeli život na nekome ne.. Ja spada u ovu drugu kategoriju.. ![]()
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. |
| | |
| | #60 (permalink) | |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: žene, zašto vam jedan nije dovoljan??? Citat:
supika driver tako i treba meni je prejadno kad bilo ko i zbog bilo kojeg razloga sjedi na 2 ili više stolica odjednom to mi je tak odvratno,,,,da ja to ne mogu opisati..ev npr ženska se jebe s svojim dečkom,ode van i jebe se s nekim frajerom na kojeg je naletila...odvratratno.meni se na to povrača.... kako to uopće može.... ili tip jebe svoju curu i vani neku desetu... il se žvale ne bitno šta radne-prevara je prevara,ako nekom nije dovoljan jedan/jedna e ond nek taj neko najbolje bude sam,
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:17.