| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi žene, zašto vam jedan nije dovoljan??? u Društvo forumu; pa i meni je to odvratno (i s muske i zenske strane) ali ipak ima takvih "izroda"...... |
| | #61 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Trnje,Zg Godina: 27
Poruka: 1,102
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: žene, zašto vam jedan nije dovoljan??? pa i meni je to odvratno (i s muske i zenske strane) ali ipak ima takvih "izroda"... ![]()
__________________ Bolje je zbog Parkinsa malo proliti, nego zbog Alzheimera ne popiti |
| | |
| | #63 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,432
![]() ![]() ![]() | Re: žene, zašto vam jedan nije dovoljan??? Citat:
![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD | |
| | |
| | #64 (permalink) | |
| fear of the dark | Re: žene, zašto vam jedan nije dovoljan??? Citat:
![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #65 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,432
![]() ![]() ![]() | Re: žene, zašto vam jedan nije dovoljan??? znas kaj je od svega najbolje, recimo decko je s curom, i sad naleti neka druga i on ju zbari, i odjebe svoju curu dabi bio sa njom, a glupan uopce ne razmislja da kako je on prevario svoju curu radi nje, da ce ona to najvjerojatnije opet napravit i da ce njega prevariti sa nekim boljim od njega koma
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #66 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,540
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: žene, zašto vam jedan nije dovoljan??? Sve u svemu, ne kontam pitanje - dečki ne varaju, ma neeeee, nikada Na obje strane postoje iznimke tako da nekom je dovoljan(na) jedan(na), a netko ih mora ima bezbroj, jbg, ljubav je ionak sranje
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #67 (permalink) | |
| ...... Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,532
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: žene, zašto vam jedan nije dovoljan??? Citat:
![]()
__________________ Credibile quia ineptum... | |
| | |
| | #68 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: žene, zašto vam jedan nije dovoljan??? Mislim da smo se složili svi da varaju i žene i muškarci, i da je naslov teme mogao bit drugačiji, al evo ja sam upalila komp samo da napišem par stihova (odnose se na žensku, ali može i obrnuto) iz pisme koja je stvorena za ovu temu, i da sam ja onaj brat s početka priče, snimila bi je na CD zajedno s lyricsom i poslala toj curi. "Hey girl, is he everything you wanted in a man? You know I gave you the world You had me in the palm of your hand So why your love went away I just can't seem to understand Thought it was me and you babe Me and you until the end But I guess I was wrong ... Is this the way it's really going down? Is this the way we say goodbye? ..." Justin, "What goes around..." Ti ljudi koji to rade nikad ne razmišljaju kako bi bilo da to netko napravi njima
__________________ |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:35.

supika driver tako i treba

koma