Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Žešći seks u Društvo forumu; Kako gledate na partnera koji poželi malo žešći seks, do kud idete i što dopuštate?? Je li ...

Vidi Rezultate Anketa: Što najviše odgovara vašim seks. navikama??
Ne idem dalje od misionarskog položaja. 3 4.48%
Dopuštam da me obuzda, volim se osjećati nadjačano, al ne da boli. 37 55.22%
Volim da me grize i grebe, volim kad boli. 16 23.88%
Bez krvi nema seksa. 11 16.42%
Glasači: 67. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 28-05-08, 19:19   #1 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,413
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan
Žešći seks

Kako gledate na partnera koji poželi malo žešći seks, do kud idete i što dopuštate??

Je li vam se kad dogodilo da vam partner sruši neke tabue, a da toga niste bili ni svjesni, jednostavno ste uživali u trenutku??

Da li tolerirate obuzdavanje, griženje, grebanje, držanje za usta, položaje koji vam ne dopuštaju da se mičete, autoritativno obraćanje i sl. - ne govorim o nekim nastranim stvarima koje traju satima, nego jednoj epizodi, koja ispadne više kao igra u kojoj oboje sudjeluju??
I close my eyes and pass away

I don't know who she is
In my dreams she does exist
Her passion is a kiss
And I can not resist
_Aris_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-05-08, 19:47   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-12-07
Poruka: 1,650
RizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznat
Re: Žešći seks

Bez krvi nema seksa.
Odgovori sa citatom
Star 28-05-08, 19:48   #3 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 1,987
Ancksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono nešto

Moj stav o tome je već odavno svima jasan...

I ne smatram ga nastranim..Jer za nekoga je nastrana i doggy poza

http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica
http://slaven178.blog.hr/
Ancksunamun je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-05-08, 20:09   #4 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 20,029
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

bez žene nema seksa, da

ma nemam pojma, ne idem u neke ekstreme, barem dosad nisam

ali ponekad je ok malo ruff sexa

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-05-08, 20:14   #5 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,817
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Je...rušili su se tabui

A moram priznat da više uživam kad sam ja taj koji određuje što,gdje ,kako...itd...

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-05-08, 20:19   #6 (permalink)
......

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,532
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

Da, nekad grebem i davim (omakne se)!
Odgovori sa citatom
Star 28-05-08, 20:21   #7 (permalink)
prekfalificirana

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,210
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Nevolim onaj spori i dosadni sex gdje se partneri drže za rukice
Rukice imaju i druga mjesta za biti

I nevolim hranu u krevetu, tipa idemo jesti jagode sa šlagom jer to radi Alec Kim u 9 1/2 tjedana i to je kao sexy

Prvo, ako se hoću držati za rukice onda idemo u šetnju, a drugo ako mi je do šlaga idemo na kolače

Zadnji Uredio dorina : 28-05-08 u 20:25.
dorina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-05-08, 20:29   #8 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,413
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Dobro sad svi uživaju žešći seks, ali šta je to za vas... jedno je gristi, a drugo je gristi do krvi...
I close my eyes and pass away

I don't know who she is
In my dreams she does exist
Her passion is a kiss
And I can not resist
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-05-08, 20:33   #9 (permalink)
Banned

Datum registracije: 23-10-06
Poruka: 1,196
maja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznat

ja znam razliku

u svakom slučaju žešći seks mi najviše odgovara,naravno
maja-manuela je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-05-08, 20:37   #10 (permalink)
Lutka od krvi bez trunke ideje

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 21
Poruka: 7,567
Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sahataba

znan samo da jednom san dosa doma i zakljucija kako se po kuci necu kretat bez majice tjedan dana aprox
I won't change to fit your plan, Take me as I am
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:22.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113