| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Žešći seks u Društvo forumu; Kako gledate na partnera koji poželi malo žešći seks, do kud idete i što dopuštate?? Je li ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Što najviše odgovara vašim seks. navikama?? | |||
| Ne idem dalje od misionarskog položaja. | | 3 | 4.48% |
| Dopuštam da me obuzda, volim se osjećati nadjačano, al ne da boli. | | 37 | 55.22% |
| Volim da me grize i grebe, volim kad boli. | | 16 | 23.88% |
| Bez krvi nema seksa. | | 11 | 16.42% |
| Glasači: 67. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,413
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Žešći seks Kako gledate na partnera koji poželi malo žešći seks, do kud idete i što dopuštate?? Je li vam se kad dogodilo da vam partner sruši neke tabue, a da toga niste bili ni svjesni, jednostavno ste uživali u trenutku?? Da li tolerirate obuzdavanje, griženje, grebanje, držanje za usta, položaje koji vam ne dopuštaju da se mičete, autoritativno obraćanje i sl. - ne govorim o nekim nastranim stvarima koje traju satima, nego jednoj epizodi, koja ispadne više kao igra u kojoj oboje sudjeluju??
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,987
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Žešći seks Moj stav o tome je već odavno svima jasan... I ne smatram ga nastranim..Jer za nekoga je nastrana i doggy poza
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: Žešći seks bez žene nema seksa, da ma nemam pojma, ne idem u neke ekstreme, barem dosad nisam ali ponekad je ok malo ruff sexa
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Purger | Re: Žešći seks Je...rušili su se tabui ![]() ![]() A moram priznat da više uživam kad sam ja taj koji određuje što,gdje ,kako...itd... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prekfalificirana Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,210
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Žešći seks Nevolim onaj spori i dosadni sex gdje se partneri drže za rukice Rukice imaju i druga mjesta za biti ![]() I nevolim hranu u krevetu, tipa idemo jesti jagode sa šlagom jer to radi Alec Kim u 9 1/2 tjedana i to je kao sexy ![]() Prvo, ako se hoću držati za rukice onda idemo u šetnju, a drugo ako mi je do šlaga idemo na kolače ![]()
__________________ Me and my head high and my tears dry Get on without my guy! Zadnji Uredio dorina : 28-05-08 u 20:25. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,413
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Žešći seks Dobro sad svi uživaju žešći seks, ali šta je to za vas... jedno je gristi, a drugo je gristi do krvi...
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Lutka od krvi bez trunke ideje | Re: Žešći seks znan samo da jednom san dosa doma i zakljucija kako se po kuci necu kretat bez majice tjedan dana aprox ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:22.