| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Zivot i ljubav u Društvo forumu; Koliko si zadovoljan zivotom i koliko ti je ljubav vazna?... |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,540
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zivot i ljubav Imam blagi feling da si ti zaljubljen i to jaaako, samo neke ljubavne temice - ma život mi je upravo postao malo bolji (napokon sam dobila posao, nema više žicanja staru za pljuge i kavu), nadam se da će mi biti dobro na poslu.... A ljubav mi je jako važna, ako sam u svađi s dečkom onda mi je i sve drugo u banani, a ako je s njim sve ok, a nešto drugo nije onda mi njegova podrška puno pomaže Inače život je prekrasna bajka i živjeli su sretno do kraja života (u dvorcu i imali su puno para....)
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,188
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zivot i ljubav bilo bi mi draže da se malo pokrenem, mako sam uspavana u zadnje vrijeme.. a ljubav mi je jako važna, baš ko i carici-ako imam neki problem s dečkom, stalno o tome razmišljam pa se nikako ne mogu posvetiti drugim ljudima i stvarima do kraja.
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 21
Poruka: 2,214
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zivot i ljubav veli edo maajka: "ljubav, ljubav je smisao života, priča mi čovjek dok za šankom cigaru mota ljepota njena se ne može ni s čim mjerit reče mi krvavih očiju i ode rakiju potegnit." potpuno se slažem!!
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:41.