Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Zna li neko neku nimfomanku? u Društvo forumu; A moras ju prvo probati da bi znao da je takva!Ne znas kakav je tko dok ga ne upoznas ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-07-07, 17:28   #11 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-07-07
Godina: 31
Poruka: 194
Mateo-sb se izdvaja iz mase
Re: Zna li neko neku nimfomanku?

A moras ju prvo probati da bi znao da je takva!Ne znas kakav je tko dok ga ne upoznas i na taj nacin,kroz sex!Osim ako vjerujes pricama!
Mateo-sb je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-07-07, 20:30   #12 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,476
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

meni je frendica nimfomanka. a tek joj je 17... ona od kad se prvi put kresnula,ful je nabrijana. bilo kad bilo di. ako ne dobije ful je hiperaktivna i DOSADNA
Odgovori sa citatom
Star 17-07-07, 20:40   #13 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,902
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

mozda se jednostavno pravi da bi skrenula paznju na sebe... ahh pubertet
Star 17-07-07, 21:21   #14 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-11-05
Godina: 21
Poruka: 389
djubre se izdvaja iz masedjubre se izdvaja iz masedjubre se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: pharaoh Pogledaj Poruke
jesam,i to sam se jednu novu godinu napio ko đubre,
Ja ne pijem i nije mi drago kad me se spominje u tom kontekstu
Odgovori sa citatom
Star 18-07-07, 12:47   #15 (permalink)
dr.sc. Foruma

blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
mozda se jednostavno pravi da bi skrenula paznju na sebe... ahh pubertet
ne bih znala. pokusavam je izbjec
Odgovori sa citatom
Star 19-07-07, 12:50   #16 (permalink)
Regularni forumas

Nije nimfomanka ona koja voli sex!Nemojmo brkati pojmove!Tvoja frendica je otkrila nesto novo,sex,i sad to voli,zanimljivo joj je,i bit ce joj zanimljivo jos neko vrijeme i najbitnija stvar!Ona dobije svoju porciju i mirna je,bar neko vrijeme!Nimfomanka je nesto sasvim drugo!
Mateo-sb je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-07-07, 15:38   #17 (permalink)
dr.sc. Foruma

a cuj normalno je da zeli sex, ali ona je jedina cura koju poznajem da bi bilo kad bilo di bilo s kim i ako ne dobije zivcani,luda je, dere se,pa se smije iz cista mira. ili kad je zavrsila s mojim frendom, frend reko da je puknuta, da se zbilja ne zna kontrolirat
Odgovori sa citatom
Star 19-07-07, 15:50   #18 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,428
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Ma daj... nimfomanke ne postoje! Postoje žene koje imaju malo veću želju za seksom od drugih.. ovo ostalo je ovisnost o seksu i to je bolest koja se liječi!
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-07-07, 00:52   #19 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika Tony Montana

Datum registracije: 20-07-07
Poruka: 12
Tony Montana se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Mateo-sb Pogledaj Poruke
Nije nimfomanka ona koja voli sex!Nemojmo brkati pojmove!Tvoja frendica je otkrila nesto novo,sex,i sad to voli,zanimljivo joj je,i bit ce joj zanimljivo jos neko vrijeme i najbitnija stvar!Ona dobije svoju porciju i mirna je,bar neko vrijeme!Nimfomanka je nesto sasvim drugo!
daj me predloži njoj, reci joj da ja baš trebam takvu neku kao što je ona, ak ne vjeruje nek mi se javi i uvjeri sama
Tony Montana je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-07-07, 17:20   #20 (permalink)
Regularni forumas

daj me predloži njoj, reci joj da ja baš trebam takvu neku kao što je ona, ak ne vjeruje nek mi se javi i uvjeri sama

Lipi moj Toni,ta bi te iscijedila,i srz iz kostiju isisala i trazila bi jos!

Ma daj... nimfomanke ne postoje! Postoje žene koje imaju malo veću želju za seksom od drugih.. ovo ostalo je ovisnost o seksu i to je bolest koja se liječi!

Ne slazem se!Postoje i muskarci koji mogu jako puno,dugo i cesto,solidno su obdareni i potentni i opet joj ne mogu nista,ta opet moze jos,i jos i jos!
Mateo-sb je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: neko, neku, nimfomanku, zna

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Kolekcija viceva RubberDuck Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 24-07-07 22:37
Kako prici, djevojci, trebi, curi, ženi CH1 Vicevi i Smiješni Tekstovi 2 09-05-04 20:02

Trenutno vrijeme na forumu: 06:55.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113