Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Znaci prepoznavanja u Društvo forumu; Bok svima. Jucer sam se registrirao i budem se predstavio, obecajem, al prvo imam jedno pitanje za vas Imam 22 ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 29-03-08, 08:02   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 28-03-08
Godina: 22
Poruka: 4
MorbidAngel se izdvaja iz mase
Znaci prepoznavanja

Bok svima. Jucer sam se registrirao i budem se predstavio, obecajem, al prvo imam jedno pitanje za vas

Imam 22 godine i nisam bas nesto previse vjest sa zenama. Imao sam do sada 2 cure, ali u biti su uvijek one nekako inicirale pricu, bile su poduzetne i aktivne, sto volim kod cure, valjda bas zato kaj sam sramezljiv.

Uglavnom, moje pitanje je slijedece.
Koji su po vama znaci po kojima bih mogao skuziti dal je neka cura samo frendovski orjentirana prema meni ili bi htjela nesto vise?

Naime, vec se neko vrijeme druzim s jednom curom, starija je od mene (27g) i samim time velik zalogaj za mene
Ok se slazemo i sve super, al ja se palim na nju, a opet ne zelim zeznut to kaj sad imam s njom.

Mislim, znam da ne mogu biti apsolutno siguran dok ne probam, ali da barem znam neke osnovne znakove/signale
koje zena salje kad je zainteresirana.

Ljudi, pliz help!
MorbidAngel je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-03-08, 08:07   #2 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-07-07
Godina: 16
Poruka: 365
Sayrex se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Sayrex Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sayrex
Re: Znaci prepoznavanja

Pa najbolje da je pitaš ljepo
Pa slušaj ako ti stavlja ruku kraj prepone tvoja jexD
Odgovori sa citatom
Star 29-03-08, 09:46   #3 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 27-02-08
Godina: 19
Poruka: 699
ris mb se izdvaja iz mase

Bia sam u skoro istoj situaciji samo ženska nije bila starija tolko.
Jedan savjet nemoj se napit pa pokušavat nešto
Neznam mi smo bili jako dobri ja sam se navodno svođa njoj a i ona meni i kad sam ja to napokon izgovoria sve je pošlo u k.. tako pazi što radiš
ris mb je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-03-08, 09:53   #4 (permalink)
Starter

Hm, da.... Za sada me odgovori bas ne ohrabruju, al ajde
subota je

Pa za sada nisam ni planirao nista pokusavati, a pogotovo ne pijan. Mislim, po 18 godisnjakinjama mozes pijan sliniti, lizati ih jezikom i pipati po strateskim pozicijama, s ovima
od 27 bas i ne

U biti trazim neke ocite znakove svidjanja...kuzite kaj hocu reci?

E da, dodao bih da nismo u onoj klasicnoj frendovskoj situaciji gdje ju ja saslusavam dok mi prica jadikovke o drugim tipovima, ak to nesto znaci. Vise pricamo o opcenitim stvarima i dozivljajima/događajima koje smo do sada imali, dijelimo neke iste interese i sl.
MorbidAngel je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-03-08, 10:07   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 2,569
Dar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: MorbidAngel Pogledaj Poruke
Uglavnom, moje pitanje je slijedece.
Koji su po vama znaci po kojima bih mogao skuziti dal je neka cura samo frendovski orjentirana prema meni ili bi htjela nesto vise?
Kad bi barem ja to znao..
Odgovori sa citatom
Star 29-03-08, 10:25   #6 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 3,600
white devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono nešto

Mislim da ti sam to najbolje mozes osetiti i znati... Kako? Nemam pojma... Kakvi su signali, zavisi i od same osobe, kod onih otvorenijih, to bar nije problem provaliti, jer bi uvek pokusale nesto ukoliko imaju zelju! Ako je tvoja frendica takva, a nista nije ucinila po tom pitanju, znaci gleda te kao prijatelja, mladjeg brata,...musko bice s kojim moze pricati, a nece je spopadati... Ako je introvertna, sama mozda nikada nista nece pokazati, vec ce cekati da ti napravis prvi korak, naravno ukoliko joj se svidjas... Tesko da ti mi mozemo reci koji su znaci prepoznavanja, posmatraj malo nacin na koji te gleda, smeshka se, zeli li cesto da nekud idete sami, zove li te cesto, zeli li da vishe vremena provodi s tobom,...
Moras nam opisati neke situacije ti i ona do detalja, potrebno nam je vishe materijala za obradu, da bi nashi briljantni umovi izveli zakljucak...
Odgovori sa citatom
Star 29-03-08, 10:30   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 44
Poruka: 3,368
anthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Oči, oči joj gledaj dok komunicirate.

Trebao bi vidjeti sjaj u njenim očima dok razgovaraš s njom.

Ako prepoznaš taj sjaj, ako te gleda širom otvorenih očiju dok joj govoriš - zrela je za sve.

Ima sigurno i drugih znakova ali ovaj je, po meni najpouzdaniji.
Odgovori sa citatom
Star 29-03-08, 10:38   #8 (permalink)
Akademik Foruma

white devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke
ako te gleda širom otvorenih očiju dok joj govoriš - zrela je za sve.

Gledaj joj u zenice, ako se prosire, svidjas joj se! Dokazano je da kad posmatramo nesto/nekog ko nam se mnogo dopada, zenice nam se prosire, sto je izrazenije kod svetlih ociju... Ako, pak, cura ima tamne, pa ste jos u mraku, mozes ostati u zabludi ako se oslonis na ovaj metod, jer je poznato da se zenice isto prosiruju u mraku, a na svetlosti skupljaju... Tako da je moras izvesti na suncem obasjan dan, da bi mogao primetiti neki znak! Naravno, moras biti siguran i da nije uzimala neka opojna sredstva, jer tada ova teorija pada u vodu....
Odgovori sa citatom
Star 29-03-08, 11:05   #9 (permalink)
Starter

Hm, zjenice... To zvuci interesantno, probat cu obratiti pozornost na to kad cu imati priliku vidjet je po danu...

@wd: Cura je dosta aktivna i na prvi pogled mi se cinila otvorena, al kako ju vise upoznajem, cini mi se da i nije bas tako, barem kad se radi o muskracima. Mislim, ili to ili joj nije stalo do mene na taj nacin.

Problem je u tome kaj mi ju je tesko odgonetnuti. Uglavnom se vidjamo samo u dvoje, 2-3x tjedno, s time da su to neke setnje i sl. stvari, nismo jos izasli nikud zajedno van, nitko nije predlozio. Jest da sam razmisljao o tome, ali to bi moglo vrlo lako dovesti do atmosfere spoja...

A da, zove ona mene, zovem ja i nju, ako ne moze onda predlozi neki drugi dan tako da ne sumnjam da joj je ugodno u mom drustvu, al to mi nista ne govori o onome kaj mene zanima....

Evo, neki dan mi je predlozila da odem s njom na skijanje.
Ja sam doduse odbio jer slijedeci tjedan imam veliki ispit, a i nisam u zivotu bio na skijanju jer me takve aktivnosti ne zanimaju, iako bih volio provesti s njom cijeli dan.

Nekad je full slatka preko telefona, a onda nekad posalje SMS tipa "neda mi se ici na posao" pa joj ja napisem neke rijeci utjehe, a ona onda vise nista ne odgovori na to i sl.

U biti me demotiviralo i to sto smo jednom na moju inicijativu razgovarali o razlici u godinama i u biti je rekla da je razlika do 10g za nju ok, ali u smislu starijeg tipa.
Al opet, iz mojeg iskustva, zene cesto pricaju nesto sto zapravo na kraju i ne misle. Recimo, neke moje frendice se pale na tipove sa velikim i jakim rukama i ne vole strkljave noge kod tipa, a decki su im cista suprotnost idealnog tipa, dok sam ja, sa svojim bicepsom od 39cm frend :-)

Ma kaj ja znam.... joj, uzas e....
Bas sam se raspisao...
MorbidAngel je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-03-08, 11:22   #10 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Pravi autor: MorbidAngel Pogledaj Poruke
nismo jos izasli nikud zajedno van, nitko nije predlozio. Jest da sam razmisljao o tome, ali to bi moglo vrlo lako dovesti do atmosfere spoja...
...
Pa, pozovi je, ono kao dejt, samo ti i ona, valjda ce shvatiti da bi iz toga ti zeleo nesto vishe, ako prihvati, zeli i ona, ako ne, onda te gleda samo kao frenda, ali nemoj biti napadan ako odbije da je ne bi izgubio kao prijateljicu...
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:54.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103