| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi zveranje......kako reagirate...? u Društvo forumu; Kako reagirate kada vaš dečko ili vaša cura okolo zvera u tuđe sise ili nabrekli kurac u hlačama muš... |
| | #1 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,920
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kako reagirate kada vaš dečko ili vaša cura okolo zvera u tuđe sise ili nabrekli kurac u hlačama muškarca stol do vas. Kažu da su maškarci skloniji tome, neki gledaju direktno...ja sam uvijek naglas znao iskomentirati kako ona ima dobre sise pred curom, pa ispadne manje kurvinski nego kad te skuži kako nježno pogledom prelaziš, dok kao čitaš novine na kavi ili pričaš s nekim......ili oni koji to kurvinski rade po gradu, plaze pogledima po sisama dok im cure nema, pa komentiraju jadna ona s njim i kako pravi budalu do nje. Iako ni žene u tome nisu ništa manje nevine....manji broj onih koji to "naglas" rade i vidno komentiraju i gledaju okolo dečke i nabrekle kite....i veći broj onih perfidnijih i u puno goroj varijanti koje dok sjede s dečkom....hvataš poglede s njima i flertuju pogledima...koliko sam to puta doživio i vidio.....i stvarno je bed....jer su u kao super vezi, dugo, sve pet....a ona ti piše sms-ove očima...od običnih flert poruka do dođi u toalet za 5 minuta.
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: zveranje......kako reagirate...? Nikad to na taj način nisam ubrala kod svog momka, jedino zajedno komentiramo kako se koja cura obukla, ono ako ima prekratki minić ili izbaci sise...ja muške nikad nisam gledala...par puta primijetila da mene neko gleda i bilo mi jako neugodno
__________________ |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Bolekova koka | Re: zveranje......kako reagirate...? E jebiga, ja nisam nikad gledala u muški ponos ![]() Imala sam fazu kad sam cijelo vrijeme gledala u muška dupeta, ono, jednostavno pruža ti se vidik sa šanka kad ide van, ali nekako me prošlo.
__________________ Imperare sibi maximum imperium est. Žena od tebe želi da budeš najjači na svijetu, na nju najslabiji. (i ovo ispod nije prijevod buahaha) |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Trnje,Zg Godina: 27
Poruka: 1,074
![]() ![]() ![]() | Re: zveranje......kako reagirate...? to je meni cura jednom radila i skoro sam puko, nakraju mi je rekla da je to radila da me napravi ljubomornim jer sam navodno i ja to jednom radio al se ne sjecam ![]() valjda podsvjesno ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: zveranje......kako reagirate...? uvije pristojno odmjerim suprotni spol... ne vjerujem da bi netkoprimjetio jedino kad bi se zabuljio u mene.. nije mi gust izvoditi koje kakve glasove, arlaukat i sl.. kad sam s frendicama onda odkomentiramo ako je stvarno nesto posebno ![]() ali uzasno mi smeta kad vidim nekog decka da slini po drugoj dok je s curom.. pritom mislim na ispadanje ociju, jezika, slinjenje, okretanje i popratne zvukove.. FUJ!!
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,287
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zveranje......kako reagirate...? Ne zamaram se.. Oboje smo živa bića, imamo oći i zašto ne bi gledali ljude koji su ugodni za oko... ![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Purger | Re: zveranje......kako reagirate...? Ne zamaram se takvim stvarima...ak hoće nek gleda... Ak ja mogu gledat druge komade po cesti,dobre noge,cice i guzice nema razloga da ženi zabranim da i ona gleda frajere.... Mi još i zajedno komentiramo ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 2,569
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zveranje......kako reagirate...? Ja sam pristojan pa ne odmjeravam ![]() Uvijek gledam samo u oči, a ako mi pogled pobjegne negdje drugdje, odmah odem pred ogledalo i zveknem si šamar ![]()
__________________ Smrt fašizmu-slabo je narodu |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:42.