Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi zveranje......kako reagirate...? u Društvo forumu; Kako reagirate kada vaš dečko ili vaša cura okolo zvera u tuđe sise ili nabrekli kurac u hlačama muš...

Odgovor

Opcije Teme
Star 13-04-08, 00:04   #1 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,920
tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar
Arrow zveranje......kako reagirate...?

Kako reagirate kada vaš dečko ili vaša cura okolo zvera u tuđe sise ili nabrekli kurac u hlačama muškarca stol do vas.

Kažu da su maškarci skloniji tome, neki gledaju direktno...ja sam uvijek naglas znao iskomentirati kako ona ima dobre sise pred curom, pa ispadne manje kurvinski nego kad te skuži kako nježno pogledom prelaziš, dok kao čitaš novine na kavi ili pričaš s nekim......ili oni koji to kurvinski rade po gradu, plaze pogledima po sisama dok im cure nema, pa komentiraju jadna ona s njim i kako pravi budalu do nje.

Iako ni žene u tome nisu ništa manje nevine....manji broj onih koji to "naglas" rade i vidno komentiraju i gledaju okolo dečke i nabrekle kite....i veći broj onih perfidnijih i u puno goroj varijanti koje dok sjede s dečkom....hvataš poglede s njima i flertuju pogledima...koliko sam to puta doživio i vidio.....i stvarno je bed....jer su u kao super vezi, dugo, sve pet....a ona ti piše sms-ove očima...od običnih flert poruka do dođi u toalet za 5 minuta.
tarquino je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-04-08, 00:31   #2 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-04-08
Godina: 20
Poruka: 298
bruna-13 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku bruna-13
Re: zveranje......kako reagirate...?

Nikad to na taj način nisam ubrala kod svog momka, jedino zajedno komentiramo kako se koja cura obukla, ono ako ima prekratki minić ili izbaci sise...ja muške nikad nisam gledala...par puta primijetila da mene neko gleda i bilo mi jako neugodno
Star 13-04-08, 01:52   #3 (permalink)
Celebrity

Datum registracije: 14-04-06
Godina: 22
Poruka: 1,493
deedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku deedee00 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku deedee00

ma nek gleda,glavno da ne dira!!!!
Odgovori sa citatom
Star 13-04-08, 05:14   #4 (permalink)
Bolekova koka

Datum registracije: 04-07-04
Godina: 22
Poruka: 5,185
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mama Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mama

E jebiga, ja nisam nikad gledala u muški ponos
Imala sam fazu kad sam cijelo vrijeme gledala u muška dupeta, ono, jednostavno pruža ti se vidik sa šanka kad ide van, ali nekako me prošlo.

(i ovo ispod nije prijevod buahaha)
mama je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-04-08, 09:09   #5 (permalink)
Banned

Datum registracije: 30-12-07
Godina: 27
Poruka: 1,074
bbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz mase

to je meni cura jednom radila i skoro sam puko, nakraju mi je rekla da je to radila da me napravi ljubomornim jer sam navodno i ja to jednom radio al se ne sjecam

valjda podsvjesno
bbbtrnje je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-04-08, 12:12   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 2,833
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

uvije pristojno odmjerim suprotni spol... ne vjerujem da bi netkoprimjetio jedino kad bi se zabuljio u mene.. nije mi gust izvoditi koje kakve glasove, arlaukat i sl.. kad sam s frendicama onda odkomentiramo ako je stvarno nesto posebno

ali uzasno mi smeta kad vidim nekog decka da slini po drugoj dok je s curom.. pritom mislim na ispadanje ociju, jezika, slinjenje, okretanje i popratne zvukove.. FUJ!!
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-04-08, 15:59   #7 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 3,600
white devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono nešto

ma, sta me briga...
Odgovori sa citatom
Star 13-04-08, 16:05   #8 (permalink)
LPK
prof. Foruma

Datum registracije: 23-08-07
Poruka: 1,287
LPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz mase

Ne zamaram se..

Oboje smo živa bića, imamo oći i zašto ne bi gledali ljude koji su ugodni za oko...

Odgovori sa citatom
Star 13-04-08, 19:16   #9 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 9,590
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Ne zamaram se takvim stvarima...ak hoće nek gleda...

Ak ja mogu gledat druge komade po cesti,dobre noge,cice i guzice nema razloga da ženi zabranim da i ona gleda frajere....

Mi još i zajedno komentiramo

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-04-08, 19:26   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 2,569
Dar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
uvijek pristojno odmjerim suprotni spol...
Ja sam pristojan pa ne odmjeravam
Uvijek gledam samo u oči, a ako mi pogled pobjegne negdje drugdje, odmah odem pred ogledalo i zveknem si šamar
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:42.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103