| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi zveranje......kako reagirate...? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: sahasa Ne zamaram se takvim stvarima...ak hoće nek gleda... Ak ja mogu gledat druge komade po ... |
| | #12 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,800
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zveranje......kako reagirate...? meni ne smeta. cura mi je rekla: gledaj a ne diraj ![]() to vridi i za nju ipak nastojin bit šta diskretniji (pogotovo kad san s njon) ![]()
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data |
| | |
| | #13 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,154
![]() ![]() ![]() | Re: zveranje......kako reagirate...? volim kad zajedno komentiramo i muške i ženske.....najčešće ženske...ne smeta mi to ukoliko mu pogled pobjegne,to je normalno,da pogledaš kad netko uđe u birc i to...smetalo bi mi da se taj pogled duže zadrži na njoj ili da onak zine i bleji...
__________________ ......""NEMOGUCE je samo velika rijec koju koriste mali ljudi da bi lakse zivjeli u svijetu koji im je dan,umjesto da potraze snagu da bi ga promijenili""...... Zadnji Uredio petrica_ : 14-04-08 u 01:22. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,278
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zveranje......kako reagirate...? Više nemam dečka, ali mi je obično fora zajednički komentari, a ja obavezno odmjerim frajerima pozadinu, to me pali, ali sad sam i sama pa smijem ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,674
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zveranje......kako reagirate...? Ohohohohohohoho. Pa onda si available piece of hot ass ![]() I još slobodnoumna glede tog istog piece of ass-a ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #16 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zveranje......kako reagirate...? Hehehe, jesam available i slobodoumna i željna ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zveranje......kako reagirate...? Jaooo, momci iz Podsuseda su nagrabuslili, a da nisu ni svjesni ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #18 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zveranje......kako reagirate...? Da samo iz Podsuseda, I am back and i am horney as hell ![]()
| | |
| | #19 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zveranje......kako reagirate...? Ajoj, elementarna nepogoda ![]() Bu Bandić morao proglasiti opću uzbunu među muškom populacijom? ![]()
| | |
| | #20 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zveranje......kako reagirate...? Kaj Bandić, Mesić - samo ak je još koji normalan ostao ![]()
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:23.