| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi zveranje......kako reagirate...? u Društvo forumu; najbolje mi je kad me ženska uhvati kako joj buljim u sise, neznaš kome je više neugodno, meni ili ... |
| | #22 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,274
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zveranje......kako reagirate...? Ma kaj, ja imam dobre sise i kad obučem dekolte, uglavnom sam svjesna da će se netko zabuljit ![]() malo je neugodnjak ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #24 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zveranje......kako reagirate...? Hhahaha, kako sam umišljeno sad zazvučala, užas, ma ne, zna nekad fakat bit bed kad se frajeri zapilje, ali sam svjesna da će bit pogleda, samo ne volim one napasne kaj bi odmah pipkali, da ziher
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #26 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zveranje......kako reagirate...? da znam da bi, ali ja ne dam![]() gledaj, gledaj, al ne diraj
| | |
| | #27 (permalink) |
| Zauzeta Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,365
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zveranje......kako reagirate...? Kak ste vi svi supika... ![]() Ja se više držim onog moj decko je moj prijatelj, ali ne zelim znati sto misli, tak da budem ubila boga u njemu ako mu padne na pamet komentirati ženske pokraj mene Osim ako nema nešto ružno za reći ![]() |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-11-06 Godina: 20
Poruka: 1,098
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zveranje......kako reagirate...? Citat:
![]() a da si odmah znala što misli kad ju je vidio možda bi mogla to sasjeći u korjenu ![]() | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:51.