| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi zveranje......kako reagirate...? u Društvo forumu; ... |
| | #32 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,278
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zveranje......kako reagirate...? mama, nije frka, naučit ću te ja par poteza i smjesti ih sve u traumu ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| Purger | Re: zveranje......kako reagirate...? Citat:
![]() Mi smo primjer ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #36 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zveranje......kako reagirate...? Ovak: 1. kaj se tiče dekoltea i gledanja u cice ja sa tim nemam problema jer nemam cice ![]() 2. normalno je pristojno odmjeriti, to se radi u neprimjetnih nekoliko stotinki ![]() 3. ako pričam s nekim uvijek gledam u oči, neću ga gledati u prepone... osim ako ![]() 4. i zadnja teorija kaj se tiče gledanja je da može gledati, ali dok jede doma (pa makar i hranu iz mikrovalne) nema problema.
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #37 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,160
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zveranje......kako reagirate...? Dokazano je da zena za stotinku moze da snimi na muskarcu onoliko koliko on za nekoliko sekundi na zeni! Zato im, valjda, ne treba zamerati ako se okrenu za nekom (hm...), jer u suprotnom nisu videli skoro nista...
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:43.

a