| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi zveranje......kako reagirate...? u Društvo forumu; ... |
| | #42 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,604
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zveranje......kako reagirate...? Imam oči----dakle gledam, a da moj dragi ne pogleda dobar par sisa i vrhunsko oblo dupence----ozbiljno bih se zabrinula za njega! (ja znam da sam ja njegova najdraža ipak....bez obzira što nemam sise!)
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #43 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zveranje......kako reagirate...? mislin da je stvarno glupo muškima gledat u prepone. (naravno isključujući situaciju u kojima je žena na toj razini )mislin nema se tu šta vidit. guza - da il nešto druge, al prepone komad tkanine, šlic i ![]()
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,910
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zveranje......kako reagirate...? Svaka cast!!! Repić ide samo takaf
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #45 (permalink) |
| štovatelj amaterskih čokoladnih očiju | Re: zveranje......kako reagirate...? ko nema sise??....pa bar sad je raskošno razdoblje...hehehe...a možda i ostane ako deran neće isprazniti vrećice do dna....par puta na dan...hehehe
__________________ ovo nije signal za prelazak na djelo (djeco, ne ponavljati kod kuće) ![]() a |
| | |
| | #46 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-01-08 Godina: 29
Poruka: 1,094
![]() ![]() | Re: zveranje......kako reagirate...? Kad ja zvjeram trudim se to napraviti diskretno, poput žena jedan pogled a ostatak nadomjestiti maštom, ali ipak sam muško i da bi bio gušt moram pošteno baciti oko i pogledati svaku krivinu!!!! Ako to radi neka cura pokraj koje jesam pa taman i moja, neće mi biti bed!!!
__________________ |
| | |
| | #47 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,604
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zveranje......kako reagirate...? Citat:
![]()
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! | |
| | |
| | #48 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: zveranje......kako reagirate...? ma nema zveranja do pravog zveranja....neznam za vas u vezi al ja samac fino zensku odmjerim od glave do pete...naravno, sve je to popraceno suptilnim pogledima koji ne otkrivaju (ne buljim ko tele u sarena vrata)...al da ju dobro ocima isprepipam...to stoji....a poslije masta radi svasta...
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:08.

komad tkanine, šlic i 

a