| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mali Oglasi Raspravljate o temi Euro 2008 karte u Ostalo forumu; Prodajem karte za sve utakmice hrvatske reprezentacije , dobivene su ždrijebom preko uefe i druge su kategorije... s ozbiljnim ponudama javiti ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-05-08
Poruka: 4
![]() | Euro 2008 karte Prodajem karte za sve utakmice hrvatske reprezentacije , dobivene su ždrijebom preko uefe i druge su kategorije...s ozbiljnim ponudama javiti se na dennis_v@net.hr ili na broj 098/1794089 ![]() cijene od 350-450 eur |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 11-05-08
Poruka: 4
![]() | Re: Euro 2008 karte Citat:
mogao biš posjetit koju..evo da kažem par stvari..dakle uefa je htjela prije Eura 2008 na svaku ulaznicu staviti čip u kojem bi bilo tvoje ime, prezime i broj putovnice...ali shvatili su da je nemoguće pregledavati 50 000 - 60 000 ljudi karte (to zbilja ne bi imalo smisla) pa su odustali.. inače, na nijednoj utakmici se ne pregledava na čije je ime karta jer bi to bilo uzaludno (barem 40% karti za Euro je dobiveno preprodajom tako da bi na kraju ispao prazni stadion a to ipak nitko ne želi...) a uz to uefa mene nije ni pitala da im dostavim podatke (ime i prezime te broj putovnice) za ove karte koje sam dobio... ![]() ![]() | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-12-07 Godina: 19
Poruka: 8
![]() | Re: Euro 2008 karte prodajem kartu hrvatska-austrija kontakt fantom_kola7@hotmail.com
__________________ ja gledan koji kukac, nemoj me zajebavat |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-06-08
Poruka: 1
![]() | Re: Euro 2008 karte prodajem karte hrvatska-njemacka i hrvatska-poljska u kompletu...ponude na rijekaa70@net.hr |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:07.

, dobivene su ždrijebom preko uefe i druge su kategorije...

mogao biš posjetit koju..