| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mali Oglasi Raspravljate o temi Gameboy Advance... u Ostalo forumu; IMa li netko da prodaje Gameboy Advance i igrice za njega....samo Pokemon igrice...i punjač..... koliko bi to koš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-12-07 Godina: 20
Poruka: 9
![]() | Re: Gameboy Advance... Ja prodajem 2 GBA SP sa puno igrica ukljucujuci najnoviji pokemon, 1 GBA -300 kn svaka igrica dodatnih 50 kn (osim Pokemon fire red 100, pokemon leaf green 100, bionicle heroes 75 i cars-a 75 ). Imam i link kabel koji je 50 kn. Tko kupi sve igre i oba GBA SP za 1400 dobi kabel i obicni GBA besplatno!!! Dodao sam sliku. Ako tko hoce obicni GBA posebno, on je 200 kn. Mogu dodati i listu igrica ako nevidite koje su na slici. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-12-07 Godina: 20
Poruka: 9
![]() | Re: Gameboy Advance... Odakle si? Fire Red je prodan, a Leaf green je natrag na prodaju, u Leaf green-u imas jako puno dobrih pokemona (Zapdos, Moltres, Articuno, Blastoise, Charizard...) ali je u Fire Rad bilo jos boljih, samo je prakticki prodana sugradanu. Pogledaj moju temu u ovom podforumu (Prodajem GBA i puuuuuuno igrica za njega), pa ces vidit cijene |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,777
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gameboy Advance... Čemu "haha"?? ti si postavio oglas, pripazi na komunikaciju. Ovo postoji da bi vama olakšalo kupovinu/prodaju, a ne da bi se ismijavao drugima.
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
![]() |
| Tagovi: gameboy advance, pokemon igrice |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:42.