| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mali Oglasi Raspravljate o temi Hitno.Prodajem ulaznicu za sjever dolje za Dinamo-Werder 150 kn u Ostalo forumu; Hitno ulaznica za sjever dolje za utakmicu Dinamo-Werder prodajem za 150 kn. zainteresirani nek se jave na klasik.2007@... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-06-07
Poruka: 2
![]() | Hitno.Prodajem ulaznicu za sjever dolje za Dinamo-Werder 150 kn Hitno ulaznica za sjever dolje za utakmicu Dinamo-Werder prodajem za 150 kn. zainteresirani nek se jave na klasik.2007@hotmail.com |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-02-06
Poruka: 303
![]() | Re: Hitno.Prodajem ulaznicu za sjever dolje za Dinamo-Werder 150 kn Citat:
![]() | |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Purger | Re: Hitno.Prodajem ulaznicu za sjever dolje za Dinamo-Werder 150 kn Citat:
Btw. ovo bi trebalo prebacit u oglase...
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA Zadnji Uredio sahasa : 27-08-07 u 11:23. | |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() | Re: Hitno.Prodajem ulaznicu za sjever dolje za Dinamo-Werder 150 kn eeeej... pa koji je vama kurac??? ako oce prodat kartu zato sta nemoze na utakmicu neka je prodaje po cijeni. kolko ja znan sjever kosta 60kn. OVO SE ZOVE SVERC!!! ako administratori ne ucine nesto nadam se da ce se neko iz zagreba nac s ovim momkom pa ga naucit pameti... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Purger | Re: Hitno.Prodajem ulaznicu za sjever dolje za Dinamo-Werder 150 kn A kaj tebe toliko brine za koliko je on prodaje...ako netko hoće kupit nek kupi.... Daj se opusti.... I što bi to po tvom administratori trebali napravit ? Jel čovjek krši koje pravilo foruma ili kaj ? Daj molim te.... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #7 (permalink) | |
![]() | Re: Hitno.Prodajem ulaznicu za sjever dolje za Dinamo-Werder 150 kn Citat:
Linkovi i attachmenti na crack, warez, hack, virus, ukradene sadržaje, sadržaje koji krše autorska prava vlasnika nekog djela, sajtove s govorom mržnje i ostale ilegalne sajtove i sadržaje strogo su zabranjeni, a zabranjeno je i njihovo spominjanje ili poticanje na ilegalne radnje. Ilegalne (i na Forumu nedozvoljene) one su radnje koje sankcioniraju zakoni Republike Hrvatske. sverc je zabranjen, a samim time ovo jednako krsi pravilo foruma kao i postavljanje linkova na crack i slicno... a ti kao administrator prvo procitaj pravila foruma pa onda filozofiraj ![]() | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Purger | Re: Hitno.Prodajem ulaznicu za sjever dolje za Dinamo-Werder 150 kn Pravi primjer šverca ![]() Ti znaš jel on šverca ili ne....ti znaš jel on kartu kupio pa preprodaje ili ju je dobio pa prodaje.... Još jednom...daj molim te.... ![]() Tvoja je riječ zakon,jel ? Ti kažeš da je švercer i tko smo mi da posumnjamo u tvoje riječi,jel ? ![]() ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #9 (permalink) | |
samo cu se sazalit nad tebon, jer da si ikad bija navijac ovo nebi moga probavit. a u isto vrime tamo ljudima pametujes o stvarima koje neznas i nikad nisi osjetija. svaka rasprava s velikim djetetom je gotova, a ovome sta prodaje kartu zelja da ostane bez karte i par zubi ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: dinamo werder prodajem, ulaznica |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:03.