U samom centru Rijeke održavamo instrukcije iz matematike*za osnovne i srednje škole te fakultete* gdje možete poboljšati svoje*znanje, a samim time i*ocjene*na jedan individualan i kreativan način.

Nudimo pomoć pri učenju i boljem razumjevanju ostalih nastavnih predmeta. Pomažemo pri boljem razumjevanju fizike*i statistike te lakšem rješavanju problemskih zadataka.

Mnogi učenici imaju problema u sintetiziranju i razlučivanju bitnog od nebitnog te se ne snalaze u masi informacija i definicija koje moraju naučiti. Nudimo pomoć pri izradi mentalnih mapa pomoću kojih će na kreativan i zanimljiv način analizirati nastavno gradivo te si olakšati učenje.

Radimo po svim udžbenicima i svim nastavnim programima.* Iz ponude izdvajamo* klasične instrukcije gdje se svakoj osobi pristupa pojedinačno s mnogo strpljenja i razumjevanja. Ako vam više odgovara*rad u grupama, možete doći s kolegama pa ćete sam dolazak učiniti zanimljivijim i povoljnijim. Grupe mogu biti maksimalno od tri polaznika. Održavamo i pripreme za državnu maturu.

Za dogovor i rezervaciju termina nazovite:* 0918871794
Više informacija na*https://www.facebook.com/BICUsluge/

Možete san pronaći i na*BIC USLUGE d.o.o. - Instrukcije iz državne mature, matematike, fizike, *pomoć pri učenju, statistike u Rijeci za osnovnu školu, srednju školu, fakultet

Youtube:*https://www.youtube.com/channel/UCmz...5f1ymy-GZT9Xsg

Instrukcije-Hrvatska:*Marija Bašić - Instrukcije iz matematike, fizike, *pomoć pri učenju, statistike u Rijeci za osnovnu školu, srednju školu, fakultet

( * Ekonomski fakultet, Veleučilište u Rijeci* i* Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu)