| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mali Oglasi Raspravljate o temi iznajmljujem stan, Zgb, 61m2 u Ostalo forumu; Vrbik, blizu Filozofskog i FER-a, strojarstva, Savske i Vukavarske ulice te Cibona tornja, studentskog, televizije i Vjesnik-nebodera. Dobra ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-04-07
Poruka: 53
![]() | iznajmljujem stan, Zgb, 61m2 Vrbik, blizu Filozofskog i FER-a, strojarstva, Savske i Vukavarske ulice te Cibona tornja, studentskog, televizije i Vjesnik-nebodera. Dobra blizina centra, svakoliki dnevni dućani pod nosom. 2-sobni, plin, telefon, gradsko centralno, namješten ima i perilica. Režije su ca 600 Kn. Najamnina oko 3000 Kn. Ako ste zainteresirani, ostavite privatnu poruku ili telefon (ne mobilni) da vam se javim. pozdrav |
| | |
| | #4 (permalink) |
| next best thing | Re: iznajmljujem stan, Zgb, 61m2 jel se taj stan seli po tim lokacijama ??
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... Živio Maliktintilinić, živjela odjeb revolucija - "Ne dam kite" |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: iznajmljujem stan, Zgb, 61m2 Jesi ti ziher da si ikada bio u ZGbu??? Na koju foru ti se stan proteže kroz pol grada...mogel si napisat i da imaš izvrstan vidik na Kaptol i da ti je jarun ispred haustora...
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Veteran | Re: iznajmljujem stan, Zgb, 61m2 Suzdržite se od nepotrebnih komentara. Da ste stvarno zainteresirani znali bi da je ova cijena normalna za stanove na toj lokaciji. To što je to dosta skupo...takvo je sad stanje na tržištu i takva je stvarno cijena za iznajmljivanje dvosobnih stanove te kvadrature u širem centru Zagreba. Prolistajte malo plavi oglasnik pa ćete se i sami u to uvjeriti. Čovjek je možda malo nespretno opisao lokaciju stana ali nije ništa slagao. Ako je stan na Vrbiku onda je stvarno na pet minuta pješice udaljen od svega ovog nabrojanaog.
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-09-07 Lokacija: HR jug
Poruka: 1,473
![]() ![]() ![]() | Re: iznajmljujem stan, Zgb, 61m2 Citat:
ja imam kuću na selu,i stan od 100m2 u gradu...i ajd pogodi gdje zivim?? na selu...zasto??jer mi je bolje 100puta...nego skrenut cu s teme... i po*erem se na glavu onima iz grada koji podcjenjuju ljude sa sela...
__________________ mogu li umjesto prof.foruma dobiti potpis "kung-fu panda" ??????????????? | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-01-08 Godina: 30
Poruka: 156
![]() | Re: iznajmljujem stan, Zgb, 61m2 Citat:
mislim svak ima svoje, ja isto živim u podstanarstvu u zg,inače sam iz siska, ali ta cijena uopće nije primamljiva po meni. realna cijena bi bila 2500 kn, pošto je to ipak strožiji centar grada nego travno, ali je ipak i cca 20m2 manji stan... ja npr plaćam na vukomercu 1500kn+ max.300kn režija 1,5 sobni stan od cca.40m2, jedino što mi fali je to da nemam fiksni telefon u njemu,ostalo sam sve dobio namješteno.... nhf, ovo je samo prijateljski komentar ![]() | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:03.

pametni znaju 

tko ga je bannao