Idi nazad   Croportal Forum > Ostalo > Mali Oglasi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Mali Oglasi Raspravljate o temi iznajmljujem stan, Zgb, 61m2 u Ostalo forumu; Vrbik, blizu Filozofskog i FER-a, strojarstva, Savske i Vukavarske ulice te Cibona tornja, studentskog, televizije i Vjesnik-nebodera. Dobra ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 29-02-08, 12:48   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 02-04-07
Poruka: 53
jules se izdvaja iz mase
iznajmljujem stan, Zgb, 61m2

Vrbik, blizu Filozofskog i FER-a, strojarstva, Savske i Vukavarske ulice te Cibona tornja, studentskog, televizije i Vjesnik-nebodera. Dobra blizina centra, svakoliki dnevni dućani pod nosom.

2-sobni, plin, telefon, gradsko centralno, namješten ima i perilica. Režije su ca 600 Kn. Najamnina oko 3000 Kn.

Ako ste zainteresirani, ostavite privatnu poruku ili telefon (ne mobilni) da vam se javim.

pozdrav
jules je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-02-08, 13:45   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-06
Poruka: 1,132
selo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz mase
Re: iznajmljujem stan, Zgb, 61m2

skupo ti je to
Odgovori sa citatom
Star 29-02-08, 13:48   #3 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-09-07
Poruka: 1,473
terri se izdvaja iz maseterri se izdvaja iz maseterri se izdvaja iz mase

i jes brate,skupo je...
al jbga...ako uleti,uleti
Odgovori sa citatom
Star 29-02-08, 13:50   #4 (permalink)
next best thing

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,300
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

jel se taj stan seli po tim lokacijama ??
.....(_/.......)../....
...............(_/......

Živio Maliktintilinić, živjela odjeb revolucija - "Ne dam kite"
pharaoh je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-02-08, 21:51   #5 (permalink)
Starter

Datum registracije: 02-04-07
Poruka: 53
jules se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: selo Pogledaj Poruke
skupo ti je to
čuj, moraš malo putovat s tog tvog sela da vidiš svijet:

Stanovi u Zgb-u, namješteni od 40m2 u Dugavama i Vrbanima - znači daleko van grada koštaju po 350€.
jules je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-02-08, 21:54   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,326
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Jesi ti ziher da si ikada bio u ZGbu???

Na koju foru ti se stan proteže kroz pol grada...mogel si napisat i da imaš izvrstan vidik na Kaptol i da ti je jarun ispred haustora...
dok se pored mene budis ti...
Adolon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-02-08, 21:57   #7 (permalink)
Dr.sc. foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,662
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

kaj najamnina ne kontam..

nego se moze to iznajmit za jedan vikend.. za neki party i tako to?
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-03-08, 06:45   #8 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 8,243
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Suzdržite se od nepotrebnih komentara.
Da ste stvarno zainteresirani znali bi da je ova cijena normalna za stanove na toj lokaciji. To što je to dosta skupo...takvo je sad stanje na tržištu i takva je stvarno cijena za iznajmljivanje dvosobnih stanove te kvadrature u širem centru Zagreba.
Prolistajte malo plavi oglasnik pa ćete se i sami u to uvjeriti.
Čovjek je možda malo nespretno opisao lokaciju stana ali nije ništa slagao. Ako je stan na Vrbiku onda je stvarno na pet minuta pješice udaljen od svega ovog nabrojanaog.

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-03-08, 10:54   #9 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-09-07
Poruka: 1,473
terri se izdvaja iz maseterri se izdvaja iz maseterri se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: jules Pogledaj Poruke
čuj, moraš malo putovat s tog tvog sela da vidiš svijet:

Stanovi u Zgb-u, namješteni od 40m2 u Dugavama i Vrbanima - znači daleko van grada koštaju po 350€.
sta si tako bahat??
ja imam kuću na selu,i stan od 100m2 u gradu...i ajd pogodi gdje zivim??
na selu...zasto??jer mi je bolje 100puta...nego skrenut cu s teme...
i po*erem se na glavu onima iz grada koji podcjenjuju ljude sa sela...
Odgovori sa citatom
Star 01-03-08, 13:44   #10 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-01-08
Godina: 30
Poruka: 156
D I A B L O se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Joks Pogledaj Poruke
Suzdržite se od nepotrebnih komentara.
Da ste stvarno zainteresirani znali bi da je ova cijena normalna za stanove na toj lokaciji. To što je to dosta skupo...takvo je sad stanje na tržištu i takva je stvarno cijena za iznajmljivanje dvosobnih stanove te kvadrature u širem centru Zagreba.
Prolistajte malo plavi oglasnik pa ćete se i sami u to uvjeriti.
Čovjek je možda malo nespretno opisao lokaciju stana ali nije ništa slagao. Ako je stan na Vrbiku onda je stvarno na pet minuta pješice udaljen od svega ovog nabrojanaog.
hmmm,neznam baš koliko je to realna cijena, moj frend je unajmio 3-sobni stan u travnom za 2500kn,doduše režije mu jesu nešto skuplje nego ovdje,cca 800kn po zimi,ali je stančina dobrih 80m2 sa telefonom i potpuno namješten.
mislim svak ima svoje, ja isto živim u podstanarstvu u zg,inače sam iz siska, ali ta cijena uopće nije primamljiva po meni.
realna cijena bi bila 2500 kn, pošto je to ipak strožiji centar grada nego travno, ali je ipak i cca 20m2 manji stan...
ja npr plaćam na vukomercu 1500kn+ max.300kn režija 1,5 sobni stan od cca.40m2, jedino što mi fali je to da nemam fiksni telefon u njemu,ostalo sam sve dobio namješteno....
nhf, ovo je samo prijateljski komentar
D I A B L O je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:03.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113