| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mali Oglasi Raspravljate o temi MP3 Sunčane naočale 1GB u Ostalo forumu; MP3 SUNAČNE NAOČALE 1 GB memorije. Bez žica i bez briga uživajte u glazbi u sportu, vožnji, zabavi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-04-08
Poruka: 13
![]() | MP3 SUNAČNE NAOČALE 1 GB memorije. Bez žica i bez briga uživajte u glazbi u sportu, vožnji, zabavi i vašem slobodnom vremenu. Ove vrlo stilizirane i cijenom pristupačne, kvalitetne sunčane naočale sadrže ugrađeni MP3 player od 1 GB, podesive slušalice za vašu udobnost. Možete slušati i više od 250 pjesama dok šećete, vozite, trčite, vježbate, sunčate se i odmarate. Karakteristike: - Apsolutna sloboda pokreta bez žica i kablova koji se zapliču. - Izvrsne za plažu, rolanje, vožnju biciklom, jogging. Polarizirana flip-up, stakla koja se podižu. - 1GB flash memorije - za oko 250 pjesama - Do 5 sati slušanja, 2 - 3 sata punjenja litijske baterije. - Vrlo kvalitetne slušalice podesive u šest položaja kako bi vam omogučile maksimalno uživanje u zvuku. - Lako korištenje, sa tri gumba dobijate funkcije: fwd, bwd, play, off, on. Kvalitetna led signalizacija. - Konture leća vrhunska su zaštita od sunca, vjetra i bilo kakvih utjecaja sa strane. - Patentirana optika daje vam vrlo oštru vidljivost pod svim kutovima. - Specijalni polarizirani materijal leća 100% blokira UVA, UVB, UVC i štetno plavo svjetlo do 400 nm - Izdržljiv i lagani materijal okvira. - Podržava MP3, WMA format te Windows XP, Me, 2000 i 98 OS. - Led indikator kada je baterija pri kraju - Hi-Speed USB 2.0 kabel i mikro usb priključak za komunikaciju sa računalom i punjačem. - Ugrađena izdržljiva Lithium-Ion baterija, dualno punjenje- kroz USB port ili punjač - mogućnost priklučka na solarne punjače. Jamstvo 6 mjeseci - RASPOLOŽIVE U TRI BOJE OKVIRA: CRNA, SREBRNA I BOJE MAHAGONIJE *** Cijena: 350 kn - dostava širom Hrvatske ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: MP3 Sunčane naočale 1GB Citat:
ja sam ponovno počela glazbu slušati na mobitelu(koji nema bog zna što memorije), a imam mp3 od 2 gige... ali zašto mi dosadi. slušalice se nonstop uvrpaju, nikad nisam sigurna hoću zapet od nešto, ne znam kud ću s njim ![]() al pošto mi je tata kupio baterije za punjenje, vraćam se na mp3 - 3 puta više pjesama stane a i ne uspijem popuniti. moja odabrana glazba zauzme gigu i nešto, a na mobitel može stati 6 pjesama max | |
| | |
![]() |
| Tagovi: glazba, mp3, muzika, naocale, oakley, suncane |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:47.