| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mali Oglasi Raspravljate o temi P: Black Lexus za Renault Megane ph. I u Ostalo forumu; Pozdrav. Prodajem crne ili Black Lexus stražnje lampe za Renault Megane ph I (96. - 99. godina). Mislim da bi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-05-07
Poruka: 23
![]() | P: Black Lexus za Renault Megane ph. I Pozdrav. Prodajem crne ili Black Lexus stražnje lampe za Renault Megane ph I (96. - 99. godina). Mislim da bi išle i na redizajn, tj. od 99. do 02. godine jer sa ja zadnju lampu s redizajna stavio na svoj auto bez ikakvih problema, čak je i konektor isti. Lampe su nove, nigdje ogrebane, oštećene, imaju onaj TUV certifikat (legalne su za cestu ) bile na autu 1 dan, ali mi se nisu uklopile u ideju mog auta kak sam ga ja zamislio i eto prodaju se. Cijena je 700 kn, mislim da je cijena i više nego dobra jer kod nas takve koštaju preko 1100 kn s tim da se na njih čeka pun k****, dostava na području Zg-a i okolice. Na e-bayu su preko 500 kn i sa svim glupostima kaj treba platit ispadne više od 700 kn. Ponude ovdje, PM ili 091-522-8634 ili 099-592-8999 (Mario) Board Message |
| | |
![]() |
« Playstation 1
|
nošnja »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:13.