| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mali Oglasi Raspravljate o temi P: Memorijske kartice za mob - microSD u Ostalo forumu; prodajem memorijske kartice za mobitele, microSD, 8 gb, kartice dolaze sa card readerom koji ujedno služi kao memory stick, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: P: Memorijske kartice za mob - microSD ima u ve-milu koliko znam čak mi se čini da su jeftinije od 400 kn, i to puno jeftinije
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-07-07
Poruka: 85
![]() | Re: P: Memorijske kartice za mob - microSD zavisi koja marka i koja je to kvaliteta, nemam ništa protiv ako ima..al samo kažem da su frendovi i ovi okolo jedva čekali da ih donesem kako bi ih kupili za blackberry-e i ostale bolje mobitele |
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: P: Memorijske kartice za mob - microSD ima original sony, to znam. za ostale nisam gledao isto dobiješ taj stick uz njih
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: P: Memorijske kartice za mob - microSD nova u linksu 415kn, ne hvala
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:21.