| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mali Oglasi Raspravljate o temi P: Mobitele u Ostalo forumu; prodajem mobitele po malo jeftinijoj cijeni nego što je to inače , za par dana mi stiže cijenik i sve ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-07-07
Poruka: 107
![]() | P: Mobitele prodajem mobitele po malo jeftinijoj cijeni nego što je to inače , za par dana mi stiže cijenik i sve ostalo, pa vam kažem koje modele sve imam, mobiteli će vjerovatno bit sa svom opremom, zasad imam SE K850i koji je također nov, zapakiran, a cijena mu je 1800kn, on dolazi za par dana sa cijenikom, pa ako vas šta zanima, kažete mi, ja naručim i dogovorimo posao ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: P: Mobitele evo ja kupujem jednog za 1800 kn samo koliko ja imam iskustva sa ovim forumskim oglasima ne bude ništa od toga
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: P: Mobitele ma 100% siguran, za tu cijenu kupujem samo kažem, kamo sreće da se javiš
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) |
| charolastra | Re: P: Mobitele a ovaj k850 je siguran?
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-07-07
Poruka: 107
![]() | Re: P: Mobitele da, samo neću se ništa dogovarat ako ne bude nešto u redu sa mobitelom, da nebi ispalo da prodajem neke falševe , kad ga budem imao kod sebe, pogledat ću jel sve ispravno i onda ćemo se dog. ![]() zaboravio sam napomenuti, kupac plaća poštarinu, il jeftinije da ga prođe, mogu poslat i busom ako ima koji bus za taj grad ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
| charolastra | Re: P: Mobitele aha, a otkuda si? ajd čekam onda
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:49.

, kad ga budem imao kod sebe, pogledat ću jel sve ispravno i onda ćemo se dog.