| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mali Oglasi Raspravljate o temi p: peugeot 406 1.8 ST 1998 godina u Ostalo forumu; Dakle prodaje se peugeot 406 masina je 1.8 110 konja - benzinac auto je presao 120 000kn proizveden je 1998 ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-10-07
Poruka: 18
![]() | p: peugeot 406 1.8 ST 1998 godina Dakle prodaje se peugeot 406 masina je 1.8 110 konja - benzinac auto je presao 120 000kn proizveden je 1998 godine ima sve osim koze (auto radio je nedavno riknuo, otisao mu je lcd ali radio jos radi) tu su zracni jastuci, senzori za kisu, abs, servo, ugraden je u njega i multi lock, alarm sa daljinskim centralnim zakljucavanjem, elektricno spustanje dizanje prednjih prozora auto je uredno i redovno servisiran i sam je u jako jako dobrom stanju (razlog prodaje je novi zakon za mlade vozace do 103 konja, a stari si je nedavno kupio novi volvo s60 tako da nam je peugeot visak) uz auto se dobiju i 4 zimske gume potrosnja PO GRADU se kretala izmedu 8.5 i 9 litara, naravno umjerene voznje ukoliko imate pitanja posaljite mi pm ili me kontaktirajte na mail dmagla@yahoo.com slike saljem na mail zainteresiranim kupcima auto je bio garaziran i sad stoji u garazi |
| | |
![]() |
| Tagovi: 1998, 406, godina, peugeot |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:42.