Idi nazad   Croportal Forum > Ostalo > Mali Oglasi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Mali Oglasi Raspravljate o temi prodajem karte za Hrv-Japan u Ostalo forumu; Prodajem karte za svjetsko prvenstvo, utakmica Hrvatska-Japan! 2 karte tel: 098/700-553...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 10-06-06, 12:38   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 07-05-06
Godina: 25
Poruka: 2
mzivkovic se izdvaja iz mase
prodajem karte za Hrv-Japan

Prodajem karte za svjetsko prvenstvo, utakmica Hrvatska-Japan!
2 karte
tel: 098/700-553
mzivkovic je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 11-06-06, 00:57   #2 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,810
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima
Re: prodajem karte za Hrv-Japan

Jebi se seronjo.. prodaješ karte koje si dobio tko zna kako i preko koje veze, dok pravi navijači ne mogu doć do karata da se ubiju... i onda imaš muda ovde objavljivat besplatan oglas za prodaju onoga za što bi netko drugi, pošteniji i iskreniji dao bubreg, lovu, kuću i kredit samo da može otić na tu utakmicu.

JEBI SE JEBI SE JEBI SE JEBI SE SERONJO!!!

Dajte administratori, moderatori i druge službene osobe - MOLIM VAS - banajte ga, jer ću ga inače ja ustrijelit!!

Isuse bože kakav kreten!!!

Da on prodaje karte! O jebemtimaterdatijebemmater tebi i kartama koje prodaješ! Seronjo!!

Mrš! Goni se! Idiote! Majmune! Kretenu!

P.S. Nije me briga ako me banate nakon ovoga - jednostavno sam morao izvrijeđat ovog pizduna koji se prijavio na forum samo da bi prodao karte - i to karte za koje bi pravi, istinski navijač dao krvi da ih ima, a on ih prodaje kao da su rabljeni automobil.

Eto. Pa vi službene osobe odlučite kako hoćete - ali ja mislim da je ovaj "mzivkovic" govno od čovjeka, ma koliko mi šutjeli o tome.
I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka.
Copyright by Davor Burazin
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 11-06-06, 01:00   #3 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,759
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

isuse

slay je online sada  
Star 11-06-06, 01:01   #4 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 07-06-05
Godina: 19
Poruka: 1,450
ivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ivanusic Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivanusic

pošteno
Citat:
Pravi autor: damfisk
Jebi se seronjo.. prodaješ karte koje si dobio tko zna kako i preko koje veze, dok pravi navijači ne mogu doć do karata da se ubiju... i onda imaš muda ovde objavljivat besplatan oglas za prodaju onoga za što bi netko drugi, pošteniji i iskreniji dao bubreg, lovu, kuću i kredit samo da može otić na tu utakmicu.

JEBI SE JEBI SE JEBI SE JEBI SE SERONJO!!!

Dajte administratori, moderatori i druge službene osobe - MOLIM VAS - banajte ga, jer ću ga inače ja ustrijelit!!

Isuse bože kakav kreten!!!

Da on prodaje karte! O jebemtimaterdatijebemmater tebi i kartama koje prodaješ! Seronjo!!

Mrš! Goni se! Idiote! Majmune! Kretenu!

P.S. Nije me briga ako me banate nakon ovoga - jednostavno sam morao izvrijeđat ovog pizduna koji se prijavio na forum samo da bi prodao karte - i to karte za koje bi pravi, istinski navijač dao krvi da ih ima, a on ih prodaje kao da su rabljeni automobil.

Eto. Pa vi službene osobe odlučite kako hoćete - ali ja mislim da je ovaj "mzivkovic" govno od čovjeka, ma koliko mi šutjeli o tome.
Star 11-06-06, 01:01   #5 (permalink)
nevoljen

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: slay
isuse
Šta "isuse"? Zašto "isuse"?
I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka.
damfisk je offline  
Star 11-06-06, 01:03   #6 (permalink)
Cobo

slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

pa nek prodaje, ko mu to brani...big deal ffs...

slay je online sada  
Star 11-06-06, 01:06   #7 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 07-06-05
Godina: 19
Poruka: 1,450
ivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ivanusic Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivanusic

Tko i kupi te karte nebude ih mogel iskoristiti, jer imaju neku zaštitu, koja se provjerava posle...tak nekaj sam čul na tv-u!
Star 11-06-06, 01:08   #8 (permalink)
nevoljen

Ma daj... kako "big deal"?

pa nije to samo komad papira... nije to dionica.. to je karta za utakmicu reprezentacije.. karta do koje se nije moglo doć tek tako... a on je ovdje nudi kao da je komad namještaja... KRETENČINA PIZDUN SERONJA ĐUBRE

Ne znam kako ti doživljavaš nogomet i reprezentaciju... ali kad tip sa 2 (slovima: DVA) posta na forumu napiše "prodajem karte za utakmicu Hrvatska-Japan" a pošteni navijač nije te iste karte moga dobit pa makar da je na rukama hodao do Nurnberga...

Ne znam za tebe, ali mene to raspizdi maksimalno...

Nije ovo E-bay... nek odjebe u skokovima sa takvim "poslovnim ponudama"... jebamupasmater
damfisk je offline  
Star 11-06-06, 01:15   #9 (permalink)
Cobo

mozda covjek dobio na nagradnoj igri pa ne moze ici

slay je online sada  
Star 11-06-06, 01:24   #10 (permalink)
nevoljen

Ma dobio je on na nagradnoj igri kurac od ovce...

Seronja najobičniji... toliko je loš i toliki je lowlife da se prijavio na forum jedino i samo da bi ponudio karte na prodaju... i to ne bilo kakve karte, nego karte za koje bi barem 10.000 navijača prodalo sve što imaju samo da ih mogu dobit

Ma takav tip nije profiter... nije niti nogometni profiter.. to je SERONJA i pizdun extra-klase

I više neću trošit energiju, struju i tipkovnicu zbog takvog životnog oblika. On je nalik amebi. Samo što se, srećom, ne razmnožava diobom nego maloprodajom.

Đubre. Ništa drugo nego profitersko opotrunističko ĐUBRE!!!!
damfisk je offline  
Zatvorena Tema
Tagovi: hrvjapan, karte, prodajem

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
smiješni grafiti HornedRapid Vicevi i Smiješni Tekstovi 19 23-06-08 18:27
Što je Linux? Kristijan Linux 89 31-05-07 21:20
Tips & Tricks za Siemens Gigaset Kristijan Mobiteli 1 17-05-07 13:16
Instalacija PHP Nuke Portala -Neno- Tutoriali i Trikovi 6 06-05-07 10:45
PC DVB Kartice Kristijan Tutoriali i Trikovi 0 27-02-06 22:15

Trenutno vrijeme na forumu: 12:23.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113