| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mali Oglasi Raspravljate o temi prodajem mercedes SLK 230 kompressor u Ostalo forumu; -Prodajem mercedes SLK 230 kompressor, 1997. god., 51000 km, full oprema -godište:1997 -kilometraža :51000 -snaga motora: 142 ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| tvrdoglava curica foruma | -Prodajem mercedes SLK 230 kompressor, 1997. god., 51000 km, full oprema -godište:1997 -kilometraža :51000 -snaga motora: 142 KW / 193 KS -prvi vlasnik -garanžiran je cijena: 13.900,00 € -ako je neko zainteresiran može se javiti na 0981600332 /pm / mail (nisam stavila svoj broj moba,javit će se stariji neko ako neko bude zvao)
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati Zadnji Uredio neukrotiva_031 : 17-04-08 u 12:05. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 227
![]() | Re: prodajem mercedes SLK 230 kompressor Nije skupo. Danas stvarno mozes imat dobro auto za male pare... Mala tebe treba zenit isto tako bez obzira na tvoju temperametnost. nego ti si zensko. skinula si sama registraciju pa slikala ili nisi imala para za registraciju? ili si ga ti uvezla iz vani sama... musko si ti ja dam 100e ko se oce okladit samnom Zadnji Uredio mafijas : 24-04-08 u 21:11. |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() | Re: prodajem mercedes SLK 230 kompressor da 11 godina je u pitanju. ali ako je garaziran bez registracije moguce.. meni je ova zenska apsolutno sumnjiva... ako je tko upozna druzenjima forumasa daj postajte komentar. vjerujem da nema niti jedan oziljak na glavi nego koja je ovo fora s kromiranom felgom? |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| tvrdoglava curica foruma | Re: prodajem mercedes SLK 230 kompressor Citat:
nisam skinula tablicu,istekla je registracija. nisu skinuti kilometri,auto je vožen manje od godinu dana,stari moj ga je vozio... to se može provjerit za kilometražu a i ne bi imala razloga skidat kilometre
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| MrCina | Re: prodajem mercedes SLK 230 kompressor cuj, ja pitam samo jer mi je to premalo kilometara za to godiste... ![]() ali ako kazes da je vozen manje od godinu dana....ok i ne kazem da si TI skidala kilometre ![]() a ovaj...ja inace radim s tatom...prodaja rabljenih automobila i vjeruj mi da ljudi itekako skidaju kilometre i imaju razloga za to ![]()
__________________ oces da ti operem sajbu? ![]() 43.... |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() | Re: prodajem mercedes SLK 230 kompressor a tko ti je nauljio krpicom tako motor da izgleda kao nov? i sto je s ovom kromovom felgom? to nesto ekstra ha ha slk koji je vozen samo pola godine? a ima 11g? ps a kako se to sikadaju kilometri??? Zadnji Uredio mafijas : 24-04-08 u 21:31. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| tvrdoglava curica foruma | Re: prodajem mercedes SLK 230 kompressor pa stari mi je vozio taj auto dok je bio živ,jebi ga od kad je umro auto se vozio nešto sitno tako da nisu kilometri skinuti. a i taj je auto dosta poznat jel starog su mi svi znali i znaju svi koliko je taj auto vožen. a ti mafijaš ne spammaj.
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
« mjenjam
|
K: MEDOVACU »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:33.