| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mali Oglasi Raspravljate o temi Student nudi usluge [raznorazne] u Ostalo forumu; I ne, ne radi se o erotskoj masaži, već o servisiranju i održavanju računala... Ako imate neki problem, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Student nudi usluge [raznorazne] I ne, ne radi se o erotskoj masaži, već o servisiranju i održavanju računala... Ako imate neki problem, ne radi vam AV ili vam se ruši OS, slažete računalo i trebate savjet - zašto bi platili 200kn-300kn u servisu kad možete meni platiti 100... Osim toga nudim intelektualne usluge, instrukcija "iz-čega-sve-ne", poduku rada na računalu, a uskoro ću biti i certificirani ECDL predavač (valjda)... Okej... može i erotska masaža, ali samo ako će mi netko platiti da me masira... U slučaju da se netko sažali nad mojim patničkim putem do novca, mogu vam dati i broj žiro računa, pa mi uplatite lovu za koju nećete dobiti ama baš ništa... Hvala.
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist Zadnji Uredio _Aris_ : 03-02-08 u 10:48. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Student nudi usluge [raznorazne] Pročitaj predzadnju... ![]()
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: Student nudi usluge [raznorazne] I koliko košta erotska masaža? ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Student nudi usluge [raznorazne] Sam se vi zajebajite, meni treba lova... ![]()
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Student nudi usluge [raznorazne] ovisi o kojoj se usluzi radi... 2 sata servisa ili instrukcija ILI me možeš masirati sat vremena...
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Student nudi usluge [raznorazne] Kae mimy, kaj su ti preskupe ove usluge??
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Student nudi usluge [raznorazne] Ma ne trazim posao mogu ga sutra naci... trazim nesto sto necu biti obavezan raditi, jer studiram...
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:22.