| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mali Oglasi Raspravljate o temi Tražim novinare u Ostalo forumu; Pozdrav svima! Za početak da vam se predstavim, ja predstavljam portal mladih koji se kroz mjesec dana otvara. Ovim putem ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-09-07
Poruka: 1
![]() | Tražim novinare Pozdrav svima! Za početak da vam se predstavim, ja predstavljam portal mladih koji se kroz mjesec dana otvara. Ovim putem pozivam sve one koji misle da bi se mogli baviti novinarstvom da nam se jave, svaku ponudu ćemo razmotriti i na svaki vaš upit odgovoriti. Ovim putem ujedno pitamo Vas za mišljenje što mislite kako bi jedan portal mladih trebao izgledati? Za sada u ekipi imamo 6 novinara koji će obrađivati aktualne teme od mode, probleme današnjice, pa sve do sporta i kladionice. Vrlo smo ambiciozni, te puni energije, te stoga mislimo da ćemo uspjeti u ovome projektu. Sve vas sasvim sigurno zanima da li se novinari plaćaju, odmah ću vam odgovoriti na to pitanje. U početku se autorska djela neće plaćati, ali sa vremenom ukoliko porta postane poznat te pridobijemo sponzore SVI mogu očekivati honorare. U planu je također tjedno nagrađivati najbolji članak, ali naravno to sve nije moguće u početku, zato jer projekt zasada pokreče par ljudi sa svojim novcima. Ali sa vremenom ukoliko portal postane posjećeniji očekute da se vaši tekstovi plaćaju. Sve vaše upite šaljite na e-mail: mladi-press@net.hr Mladi web team |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-08-07 Godina: 26
Poruka: 29
![]() | Re: Tražim novinare Mi smo postal u razvitku i u potrazi smo za VOLONTERSKIM suradnicima za pisanje članaka. Portal Korisno@HR namijenjen je kreiranju i održavanju kvalitetnih i visoko upotrebljivih informacija. Ovaj cilj nije moguće dosegnuti bez uske suradnje sa većim brojem kvalificiranih osoba. Kada kažem kvalificirane osobe ne mislim na titule i fakultetske diplome, već na osobe koje su određene situacije i prepreke savladale svojim radom i trudom i time stekle, obrazovanjem nenadoknadivo, stvarno životno iskustvo. Svako Vaše konkretno i praktično znanje vrlo vjerojatno je moguće pretočiti u kvalitetan članak koji može pomoći tisućama. Kroz sustav korekcije i nadogradnje kojeg razvijamo i koji je glavna vizija vodilja ovog portala, Vaš početni članak će rasti i razvijati se uz pomoć korekcije, iskustva i znanja ostalih posjetitelja. Portal se nalazi na ovoj adresi: klikni i javi se uredniku! |
| | |
![]() |
| Tagovi: mladi, novinari, portal, trazim novinare |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:57.