| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mali Oglasi Raspravljate o temi trazim sponzora u Ostalo forumu; neznam kak da se predstavim! invalid sam u kolicima nastrado sam prije nesto vise od godine i pol u saobracajnoj ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned | trazim sponzora neznam kak da se predstavim! invalid sam u kolicima nastrado sam prije nesto vise od godine i pol u saobracajnoj nezgodi i slomio vrat. I sad imam jedan problemcic idem skoro svakodnevno na terapije u Zagreb i putujem svaki dan 40-tak km. terapije skupo placam. No sad da pređem na stvar imam svoj auto i trebo bi u njega ugradit komande da mogu upravljat na ruke time bi olakso sebi i svojima zivot odnosno nebi bio ovisan o nikom ! pa bih molio nekog ako zna neku firmu ili nekog ko bi bio voljan sponzorirat ugradnju tih komandi u moj auto. BIO BIH VAM JAKO ZAHVALAN |
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: trazim sponzora ma neće ga nitko banati, što vam je
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 221
![]() | Re: trazim sponzora aj napisi koja vrsta invalidnosti u detalje sto mozes sto ne mozes. koje auto zelis preraditi i sto tocno zelis da olaksas i kako. pa cemo prakticki pokusati objasniti kako. sad sponzoriranje da ti netko to uradi za tebe... to ces morati drugacije rijesiti javi se udrugama firmama ne vjerujem da ce jedan privatnik poci to izvoditi bez naknade. sto se tice oglasa, ako je ozbiljan, oglas ko oglas...zasto panika |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Banned | Re: trazim sponzora povreda vratne kraljeznice c6, bio sam skroz oduzet ruke i noge ruke su se vratile skrozsamo sake jos stekaju noge osijetim i imam pokrete ali nije fina motorika a najveci problem je trup odnosno balansmogu sam u auto i iz auta , vozio sam vec od vrenda on ima automatika sa rucnim komandama i ide bez problema. A sad moj je problem malo aut je skoda octavia nova 2005g i nije automatik i komande za nju su mi jednstavno preskupe vec sam razmisljao da prodam taj auto i uzmem automatika ali za te novce kaj bi dobio nebi uspio uzet neko auto kaj bi meni odgovaralo jer sam dvo metras i trebam vece auto tako da mi se ova solucija ugradnje komandi u moj auto vise svida ali ja nemogu financijski pokrit sve jel puno novaca "bacam" na terapije |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 221
![]() | Re: trazim sponzora i oglas postaj pod automobili. na sto vise oglasa potas to imas vise i citatelja. ali jedan pravi ce ti se javit... di se inace invalidi glasaju? u japanu bi se vec naslo sto za tebe... kako mislis automatik? da je bez kvacila? volan mozes koristiti? u tom slucaju.. ako si provjeri koliko za to auto kosta preinaka i ako su ti rekli ''nema sanse'', onda stvarno nema. prodaj skodu i kupi kojeg malo starijeg mercedesa ili onog citroena velikog... i nemoj se puno mislit... jer neces nista dobit. nego mi se isto cini da ti nisi bas za ukljucivanje u promet? bez obzira na tvoje zelje.. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: trazim sponzora ne znam kako bi ti pomogla,ali želim ti svu sreću u traženju sponzora i jako mi je žao radi toga što ti se dogodilo. pokušaj staviti i u burze,ili tako neke oglase daj.... nadam se da će ti se netko odazvati.
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
![]() |
| Tagovi: sponzor |
« ODJEĆA
|
K:Tomos BT »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:42.