Idi nazad   Croportal Forum > Ostalo > Mali Oglasi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Mali Oglasi Raspravljate o temi trazim sponzora u Ostalo forumu; neznam kak da se predstavim! invalid sam u kolicima nastrado sam prije nesto vise od godine i pol u saobracajnoj ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 15-03-08, 11:52   #1 (permalink)
Banned

Datum registracije: 15-12-07
Godina: 23
Poruka: 13
veljo-b.b.b.
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku veljo-b.b.b.
trazim sponzora

neznam kak da se predstavim!

invalid sam u kolicima nastrado sam prije nesto vise od godine i pol u saobracajnoj nezgodi i slomio vrat.
I sad imam jedan problemcic idem skoro svakodnevno na terapije u Zagreb i putujem svaki dan 40-tak km. terapije skupo placam.
No sad da pređem na stvar imam svoj auto i trebo bi u njega ugradit komande da mogu upravljat na ruke time bi olakso sebi i svojima zivot odnosno nebi bio ovisan o nikom ! pa bih molio nekog ako zna neku firmu ili nekog ko bi bio voljan sponzorirat ugradnju tih komandi u moj auto.
BIO BIH VAM JAKO ZAHVALAN
veljo-b.b.b. je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-03-08, 17:01   #2 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-01-08
Poruka: 370
klik™ se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku klik™
Re: trazim sponzora

ne volim reklamirati, i nadam se da se nećete ljutiti...
forum.hr - imaš zdravlje i tamo "pomoć obiteljma" i tamo se jav...
Potpuno Vas razumijem jer mi je deda invalid(cerebralna paraliza9!
Nemojte me banat za reklamu...
klik™ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-03-08, 17:37   #3 (permalink)
Starter

Datum registracije: 25-08-07
Godina: 20
Poruka: 14
brkang se izdvaja iz mase

to nije reklama nego treba pomoći čovjeku !!!
brkang je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-03-08, 17:40   #4 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-01-08
Poruka: 370
klik™ se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku klik™

Pa ok.
Ja bih mu pomogel ali nemogu!
klik™ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-03-08, 17:44   #5 (permalink)
Starter

Datum registracije: 25-08-07
Godina: 20
Poruka: 14
brkang se izdvaja iz mase

pa znam , pomogao bih i ja ali kako ? kad sam student i imam slabo love =S , zato velim da se za takve stvari nesmiju davati banane nego sve učiniti samo da dečko dobije pomoć !
brkang je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-03-08, 17:45   #6 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 30
Poruka: 18,491
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

ma neće ga nitko banati, što vam je

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 24-04-08, 22:06   #7 (permalink)
Banned

Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 221
mafijas

aj napisi koja vrsta invalidnosti u detalje sto mozes sto ne mozes. koje auto zelis preraditi i sto tocno zelis da olaksas i kako. pa cemo prakticki pokusati objasniti kako. sad sponzoriranje da ti netko to uradi za tebe... to ces morati drugacije rijesiti javi se udrugama firmama ne vjerujem da ce jedan privatnik poci to izvoditi bez naknade.

sto se tice oglasa, ako je ozbiljan, oglas ko oglas...zasto panika
mafijas je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-04-08, 22:35   #8 (permalink)
Banned

Datum registracije: 15-12-07
Godina: 23
Poruka: 13
veljo-b.b.b.
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku veljo-b.b.b.

povreda vratne kraljeznice c6, bio sam skroz oduzet ruke i noge ruke su se vratile skrozsamo sake jos stekaju noge osijetim i imam pokrete ali nije fina motorika a najveci problem je trup odnosno balansmogu sam u auto i iz auta , vozio sam vec od vrenda on ima automatika sa rucnim komandama i ide bez problema.
A sad moj je problem malo aut je skoda octavia nova 2005g i nije automatik i komande za nju su mi jednstavno preskupe vec sam razmisljao da prodam taj auto i uzmem automatika ali za te novce kaj bi dobio nebi uspio uzet neko auto kaj bi meni odgovaralo jer sam dvo metras i trebam vece auto tako da mi se ova solucija ugradnje komandi u moj auto vise svida ali ja nemogu financijski pokrit sve jel puno novaca "bacam" na terapije
veljo-b.b.b. je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-04-08, 08:44   #9 (permalink)
Banned

Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 221
mafijas

i oglas postaj pod automobili. na sto vise oglasa potas to imas vise i citatelja. ali jedan pravi ce ti se javit... di se inace invalidi glasaju?

u japanu bi se vec naslo sto za tebe... kako mislis automatik? da je bez kvacila? volan mozes koristiti?

u tom slucaju.. ako si provjeri koliko za to auto kosta preinaka i ako su ti rekli ''nema sanse'', onda stvarno nema. prodaj skodu i kupi kojeg malo starijeg mercedesa ili onog citroena velikog... i nemoj se puno mislit... jer neces nista dobit. nego mi se isto cini da ti nisi bas za ukljucivanje u promet? bez obzira na tvoje zelje..
mafijas je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-04-08, 09:51   #10 (permalink)
Somewhere I Belong

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,683
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

ne znam kako bi ti pomogla,ali želim ti svu sreću u traženju sponzora i jako mi je žao radi toga što ti se dogodilo.
pokušaj staviti i u burze,ili tako neke oglase daj.... nadam se da će ti se netko odazvati.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: sponzor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:42.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114