| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mali Oglasi Raspravljate o temi Vilica za bicikl Marzocchi MZ Comp 120mm u Ostalo forumu; Dakle, kao šta sam naslov kaže, nudi se vilica Marzocchi MZ Comp 120mm. Rabljena je i vožena jedno ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Vilica za bicikl Marzocchi MZ Comp 120mm Dakle, kao šta sam naslov kaže, nudi se vilica Marzocchi MZ Comp 120mm. Rabljena je i vožena jedno sezonu i pol. Ima na sebi par ogrebotinica od kamenčića i to je to. Nikad nije rastavljana u kućnoj radinosti ili da išta prtljano po njoj. Specifikacije ima na ovom sajtu: Marzocchi Suspension - Planning and production of motor bike and mountain bike shock absorbers and forks since 1949 Ja mislim da je ova moja model iz 2005. i dolazi defaultno na ovaj bicikl: ![]() Ima namještanje mekoće odnosno tvrdoće ali nema lockout. Za cijenu - fakat nisam pametan koliko metnuti.. Ajde neka bude 450 Kn. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: Vilica za bicikl Marzocchi MZ Comp 120mm 350 kn? jel ide na to v-brake?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:02.