| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mali Oglasi Raspravljate o temi WoW account .. prodajem u Ostalo forumu; Prodajem WoW account pretplata vrijedi jos 5 mjeseci, sa nekoliko 70 charova na istom.. Guilda u kojoj je trenutno je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-05-08
Poruka: 2
![]() | WoW account .. prodajem Prodajem WoW account pretplata vrijedi jos 5 mjeseci, sa nekoliko 70 charova na istom.. Guilda u kojoj je trenutno je Evocati, Dragonmaw server. Wardogg, main charr, 7o lvl hunter, full T6 (prepatch) BT/MH gear - epic mount, mining-herbalism, cooking, first aid, topskill Labudica, 70 lvl feral druid, KZ gear, sa 3 dijela T4 - epic mount, epic flyforma, LW - skinning, first aid, topskill stealthSJP, 7o lvl shadow priest, epic KZ geared, shadowtailoring - alchemy topskill Tanattos 70 lvl warior, warlord PvP, epic KZ geared - Blacksmith - Enchanting, First aid, topskill par low lvl alt banaka, sa ... 15 ooo golda, i preko 5ooo golda itema za prodati, nesto crafting sredstava iz BT-a i Sunwella, epic, blue, green gemovi, recepti, flaskovi, potioni, biljaka, bandaga, epic itema (setovi), primalsi svih vrsta, itd. itd. Account se prodaje radi prestanka igre, nije oglašen na Ebayu i stranim forumima, Sve ponude sa cijenama možete poslati na mail stealth_SJP@hotmail.com . Molim Vas nemojte me dodavati na buddy list, ako ste ozbiljni kupac ja cu Vas dodati i o cijeni se možemo i dogovoriti. Gear koji je tenutno na charovima je onaj o kojem sam i napisao, možete chekirati armory i sami provjeriti. Hvala svima. ![]() |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:02.