| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mali Oglasi Raspravljate o temi za 1600 kn dajem 2000 kn u Ostalo forumu; posudba,javite se na... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,470
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: za 1600 kn dajem 2000 kn daj lupi se kurcem u čelo
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 09-05-05 Lokacija: duBBBrava Godina: 26
Poruka: 2,603
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: za 1600 kn dajem 2000 kn a šta je čudno...dečko traži da mu netko posudi 1600 kn a on vrača kasnije s kamatam 2000 kuna! samo teško eč nači nekoga preko neta da mu posudi novce! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: za 1600 kn dajem 2000 kn Pa baš to, nitko mu neće posuditi, a i ne vidim razlog da netko stavlja takav oglas i da pita nepoznate ljude, osim ako ne želi nekoga prevariti Mislim, ne vjerujem da bi netko nasjeo, ali svejedno šta će to tu ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Purger | Re: za 1600 kn dajem 2000 kn Ovo bi trebalo proglasit za temu i naslov godine !!!
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: 1600, 2000, dajem |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:14.

Neki gadni zajeb je ovo!!!!
Z A N I M L J I V O